Dit merk is voor elke vrouw!

Altijd wel iets moois bij elke collectie van summum. Sportief, elegant, vrouwelijk maar ook casual en allerdaags.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Topmerk

Vakkundig en vriendelijk personeel, zowel in Bergen, Alkmaar en 's Hertogenbosch. Goede kwaliteit, mooie en fijne collecties(s) en uitstraling.

Zo verzorgd

Ik heb nu meerdere bestellingen gedaan en iedere Keer weer een feestje om te ontvangen!! Kleding is in keurig papier met het Summum label ingepakt. Je pakt telkens weer een cadeautje uit!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleren, mooie kleurcombinaties te stylen, comfortabel om te dragen.

In de winkel deskundig en vriendelijk personeel

Super , voor elk postuur

Heb zelf maatje 44-46, genoeg keuze bij Sumsum, koop online en bij een winkel bij ons in dorp. Genoeg leuke blouses en shirts en jasjes, zelfs van het zomer een jumpsuite gekocht, blij met dit merk. Ook voor als je niet slank bent

Blij met mijn aankoop

Blij met mijn aankoop, snelle levering

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Snel, mooi, perfect!

Kleurrijke items uit een prachtige collectie! Fijne service, snelle verzending. Zowel online als in de winkel telkens weer een prettige ervaring.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Het is altijd « summum » !

Prijs=kwaliteit! Jeans Blue Daze zijn top! En de klantenservice is ook top, dankjewel hiervoor!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een top merk voor de nerderlandse vrouw

Mooie model kleding met mooie kleuren

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi product, keurig verpakt, levering op tijd.

In sale prachtige jas gevonden. Ook dit pakket keurig verpakt, levering op tijd. Mogelijkheid van achteraf betalen. Kortom prettige manier om online te shoppen.

Mooi product

Online shoppen is fijner dan in de winkel

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Top wordt goed geïnformeerd over pakket en kleding zit heerlijk bedankt

Top goed afgeleverd en draagt heerlijk al eerder in winkel gekocht bedankt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ieder seizoen weer een prachtige collectie!

Al jaren draag ik Summum, dit Nederlandse label blijft 1 van mijn favorieten! De prachtige collectie ieder seizoen, de kleuren, de materialen en de kwaliteit! Al jaren fan! De blue daze collectie en de broeken vind ik geweldig! De basis kleuren tijdloos! Eigenlijk is alles mooi en stoer! Sommige kleurpatronen spreken mij persoonlijk niet zo aan vanwege kleurcombinatie, dit kleurt mezelf vaak saai en kies dan liever voor 1 felle (of warme) tint kleurpatroon. Maar genoeg keuze voor iedereen! De nieuwe najaarscollectie is ook weer prachtig!!!

Mooie collectie, snelle levering

Summum heeft altijd een mooi gevarieerde collectie. Kwaliteit is goed. Snelle levering.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

maat Vd broek klopt niet altijd

Vaak moet ik een maat kleiner bestellen bij wijde pantalons Laatste keer was de maat goed, maat kleiner besteld, maar was toentertijd kort Kwaliteit Vd stof is goed

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Mooie kleding en kwaliteit. Vrouwelijk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, met Summum kom je altijd goed voor de dag.

Chique & elegant, maar ook casual en sportief. Maakt niet uit of je een blouse draagt of een jurkje, een jeans of pantalon.. ieder kledingstuk van Summum kun je bij elke gelegenheid dragen. Daarbij is de kwaliteit ook nog eens heel goed. Gegarandeerd dat je een compliment krijgt als je iets van Summum draagt

Super merk summum

Mooie collectie elk seizoen Mijn merk! Dit seizoen vallen de jeans maten anders! Droeg altijd 38 maar is nu afwachten Voor de rest is het altijd goed Ik koop ook vaak in de winkel

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede kwaliteit, maten die kloppen, mooie kleuren! Stoer en lief! Prachtig merk!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Erg leuke draagbare en tijdloze items voor een redelijke prijs.

Erg leuke draagbare en tijdloze kleding, alleen moet ik meestal een maat kleiner nemen dan gewoonlijk. Is vervelend als je dikwijls online besteld.

Kwalitatieve uitgesproken kleding

Fijne stoffen en originele kleding waarin ik me altijd prettig voel, genoeg keuze voor iedere smaak

Snelle en goede levering

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd ieder nieuw seizoen ieder jaar een fantastische kledinglijn!

Al een paar jaar vul ik online mijn winkelwagentje overdadig maar het is altijd veel en dan wordt het ook een dure aankoop. Dan ga ik erna selecteren welke kledingstukken ik dan wil. En elke bestelling is mij goed bevallen. Het is een ontzettend leuke kledingstijl die bij mij past.

Fantastisch!

Ik ben een 60 jarige vrouw met een Hollandse maat 42. de broeken en de jumpsuit hebben naast dat ze heel mooi zijn, een perfecte pasvorm!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldige zomerjurk van goede kwaliteit

Ik heb een witte jurk besteld met goud borduursel. De kwaliteit is prachtig en de jurk heeft een mooie pasvorm.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam