Altijd wel iets moois bij elke collectie van summum. Sportief, elegant, vrouwelijk maar ook casual en allerdaags.
Vakkundig en vriendelijk personeel, zowel in Bergen, Alkmaar en 's Hertogenbosch. Goede kwaliteit, mooie en fijne collecties(s) en uitstraling.
Ik heb nu meerdere bestellingen gedaan en iedere Keer weer een feestje om te ontvangen!! Kleding is in keurig papier met het Summum label ingepakt. Je pakt telkens weer een cadeautje uit!!
In de winkel deskundig en vriendelijk personeel
Heb zelf maatje 44-46, genoeg keuze bij Sumsum, koop online en bij een winkel bij ons in dorp. Genoeg leuke blouses en shirts en jasjes, zelfs van het zomer een jumpsuite gekocht, blij met dit merk. Ook voor als je niet slank bent
Blij met mijn aankoop, snelle levering
Kleurrijke items uit een prachtige collectie! Fijne service, snelle verzending. Zowel online als in de winkel telkens weer een prettige ervaring.
Prijs=kwaliteit! Jeans Blue Daze zijn top! En de klantenservice is ook top, dankjewel hiervoor!
Mooie model kleding met mooie kleuren
In sale prachtige jas gevonden. Ook dit pakket keurig verpakt, levering op tijd. Mogelijkheid van achteraf betalen. Kortom prettige manier om online te shoppen.
Online shoppen is fijner dan in de winkel
Top goed afgeleverd en draagt heerlijk al eerder in winkel gekocht bedankt
Al jaren draag ik Summum, dit Nederlandse label blijft 1 van mijn favorieten! De prachtige collectie ieder seizoen, de kleuren, de materialen en de kwaliteit! Al jaren fan! De blue daze collectie en de broeken vind ik geweldig! De basis kleuren tijdloos! Eigenlijk is alles mooi en stoer! Sommige kleurpatronen spreken mij persoonlijk niet zo aan vanwege kleurcombinatie, dit kleurt mezelf vaak saai en kies dan liever voor 1 felle (of warme) tint kleurpatroon. Maar genoeg keuze voor iedereen! De nieuwe najaarscollectie is ook weer prachtig!!!
Summum heeft altijd een mooi gevarieerde collectie. Kwaliteit is goed. Snelle levering.
Vaak moet ik een maat kleiner bestellen bij wijde pantalons Laatste keer was de maat goed, maat kleiner besteld, maar was toentertijd kort Kwaliteit Vd stof is goed
Mooie kleding en kwaliteit. Vrouwelijk.
Chique & elegant, maar ook casual en sportief. Maakt niet uit of je een blouse draagt of een jurkje, een jeans of pantalon.. ieder kledingstuk van Summum kun je bij elke gelegenheid dragen. Daarbij is de kwaliteit ook nog eens heel goed. Gegarandeerd dat je een compliment krijgt als je iets van Summum draagt
Mooie collectie elk seizoen Mijn merk! Dit seizoen vallen de jeans maten anders! Droeg altijd 38 maar is nu afwachten Voor de rest is het altijd goed Ik koop ook vaak in de winkel
Goede kwaliteit, maten die kloppen, mooie kleuren! Stoer en lief! Prachtig merk!
Erg leuke draagbare en tijdloze kleding, alleen moet ik meestal een maat kleiner nemen dan gewoonlijk. Is vervelend als je dikwijls online besteld.
Fijne stoffen en originele kleding waarin ik me altijd prettig voel, genoeg keuze voor iedere smaak
Snelle en goede levering
Al een paar jaar vul ik online mijn winkelwagentje overdadig maar het is altijd veel en dan wordt het ook een dure aankoop. Dan ga ik erna selecteren welke kledingstukken ik dan wil. En elke bestelling is mij goed bevallen. Het is een ontzettend leuke kledingstijl die bij mij past.
Ik ben een 60 jarige vrouw met een Hollandse maat 42. de broeken en de jumpsuit hebben naast dat ze heel mooi zijn, een perfecte pasvorm!
Ik heb een witte jurk besteld met goud borduursel. De kwaliteit is prachtig en de jurk heeft een mooie pasvorm.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam