Ik heb een mooie kimono gekocht. Deze is heel snel geleverd. Ben er blij mee, mooie kwaliteit. Fijne site die een goed gevoel geeft.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Uitstekend!!!

Ben zeer tevreden

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Netjes, verzorgd en snel

Overzichtelijke website. Goede service.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Pakket erg netjes afgeleverd en snel

Het pakket is erg netjes afgeleverd en snel. Kwaliteit is duidelijk zichtbaar.

Hele mooie hippe kleding

Heel trendy en vrouwlijk,net even een ander mouwtje stiksel of plooitje.

Prachtige .mooie stijlvolle .goede kleding

Ik als trouwe summum klant geniet elke dag van jullie kleding Er hangt veel summum kleding mijn kast De keuze is top En ook de maat keuze is SUPER Mocht het artikel niet passen .mag het zonder problemen terug gestuurd worden Ook heel vaak zonder kosten Dat ziert jullie . Ga zo door met de mooie collectie

Mooie kleding, goede service

Via internet 2 broeken en een blouse gekocht. De ene broek zat goed, de andere was te groot. Retour verliep zonder problemen. Mooie blouse, ben ik blij mee. De doos waarin de kleren zaten was erg groot, zou deze kleiner kunnen (minder verpakkingsmateriaal)?

Heerlijk shoppen bij Summum

Heerlijk shoppen bij Summum. Wat een prachtige kleding zeg; net even anders! Ik kreeg goede adviezen en voelde me echt gezien en geholpen. Heerlijk watertje kreeg ik aangeboden. Ik kom zeker binnenkort weer shoppen!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie collectie, gezellige winkel en altijd wel iets leuks voor mij erbij.

Vriendelijk personeel die een drankje aanbieden en mij helpen als ik ze nodig heb.

Prachtige kleding

Ruim aanbod

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Prachtige kleding en snel bezorgd!

Duidelijke website, mooie items, snelle bezorging.

Altijd top!

Mooie kleding, goede en vlotte service.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

gezellige zaak om te winkelen

Grote keus in artikelen en prima adviezen van hele leuke medewerksters; altijd bereid om net even verder te kijken dan jij denkt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

iedereen vindt het erg leuk

iedereen vindt het erg leuk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ten eerste de artikelen zijn erg mooi.Daarom koop ik het.

Mijn ervaring bij Summum. Ik koop wel in de winkel in Alkmaar. Heel fijn personeel goed advies. En vooral heel vriendelijk en behulpzaam

Goede service en kwaliteit

De betaling voor retour kwam snel, goed geregeld

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke mode, goede pasvorm, goede service, blij mee!

Al mijn ervaringen zijn tot nu toe positief

In een woord SUPER!

Wat ben ik toch blij met mijn aankopen. Alleen nog maar SUMMUM.

Kleding past altijd

Goede pasvorm Mooie stoffen

Kwaliteit in alle opzichten

Ik heb alleen maar goede ervaringen. Kleding is als omschreven en goede kwaliteit. Leveringen en eventuele retourzending verlopen soepel en volgens afspraak. Zonder meer een aanrader.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ben gek op alles kleding van summumwoman

Wordt altijd goed geholpen ook via de chat

Vrouwelijk, spannend en hip

De kleding van Summum geeft me een vrouwelijk gevoel, met een spannende en hippe uitstraling

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldige collectie en zeer snel geleverd! Een feestje om uit te pakken.

Geweldige collectie en zeer snel geleverd! Een feestje om uit te pakken.

I love Summum! Wat een mooie prints en kleurrijke mode

Ik bestel vaker bij Summum en vind Summum kleurrijk, uniek, luxueus en Summum heeft geweldige prints! Bestelling wordt snel geleverd en de maat die ik bestel komt altijd goed overeen met de maat die ik nodig heb, en dus ook vaak een goede pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bestelling top in orde snel en alles goed.

Alle bestelde kleding top in orde , 1 stuk van de 4 retour gezonden, voldeed niet geheel aan de verwachtingen. De maat klopt altijd.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam