Kleren zijn mooi met fijne stofjes. Helemaal goed.
De kleding van Summum is van goede kwaliteit en blijft lang mooi. Stoer en vrouwelijk. Sjiek en casual. Prachtig merk!
Wanneer je via webshop besteld heb je de kleding snel in huis. Makkelijke betaling via Klarna. De kleding is van mooie kwaliteit, maakt je mooier als vrouw. Heel mooi merk.
Meestal koop ik in de winkel, dan weet ik precies hoe het staat. Soms bestel ik online.
Prachtige kleding, leuke afwisselende collecties die mooi met elkaar combineren. Zeer klantgerichte winkels.
Valt lekker ruim en heeft een stoere look. Met de korte mouwen is het eigenlijk eerder een bodywarmer. Staat leuk op bijna alles. Blij mee!
Altijd volop keuze, leuke items en passend bij de Nederlandse vrouw
Summum is een prachtig merk, mooie stoffen en dessins. Webshop werkt goed, snelle levering.
Heel erg tevreden, vanaf bestelmoment tot leveren en passen
Summum is mijn favoriete merk, iedere collectie lijkt wel items te bevatten die voor mij bedacht en gemaakt zijn. De kleding van Summum is netjes afgewerkt en goed te wassen. Maat klopt ook altijd en de kleuren en gebruikte materialen maken het WARM FEELINGS plaatje compleet.
Geweldige kleding
zo goed geholpen in de winkel x op x ook nog eens online besteld en ook via telefoon met de winkel thuisbezorgd echt toppie gedaan en geholpen ,zeer blij mee net zo voortreffelijk als de stoffen en materialen en mode van Summum ,zo ook het personeel. dikke dank
Snelle levering en goede service!
Prachtige collectie!
Ik had een super mooie jurk gevonden bij Dirk de wit, helaas hadden hun hem niet meer in mijn maat. Er hing nog wel het zelfde model jurk gepast in de goede maat die toch even gepast en die zat perfect alleen niet de print die ik wilde. Na even zoeken de goede jurk gevonden en ze hadden mijn maar nog (gelukkig) na even kijken ook die zelfde jurk nog in een andere print besteld, super blij met mijn 2 nieuwe jurken!
Ik heb Summum past later ontdekt. Het is mooi, modieus en het past vaak meteen goed. Ik koop er niet zo vaak als ik zou willen, omdat de kleding best prijzig is. Ik wacht dan vaak op de uitverkoop, alleen is dan niet alles meer beschikbaar. Laatst had ik een trui besteld maar die werd niet geleverd omdat hij toch niet beschikbaar was. Jammer.
Snelle levering, correcte prijs. Zeer tevreden met mijn aankoop.
I love the summun kleding! Iedere keer prachtige vrouwelijke collecties, met fijne materialen en goede prijs kwaliteit verhouding. Daarbij is het ook geen 100 in een dozijn, zodat ieder kleding stuk uniek voelt en geen massa hetzelfde aan heeft.
Snelle service!! Goede afhandeling!
Altijd blij met aankopen bij Summum. Het zit altijd goed en de kwaliteit is niet te evenaren.
Als ik Summum draag voel ik mij vrouwelijk en heel sterk en zeker overkomen. De kleding geeft mij een super goed gevoel.
Heel tevreden met jullie
Super mooie kleding, blijft na veel wassen ook nog mooi.
Fijne kwalitatief goede kleding
Gyroscoopweg 68