Super goed advies in de winkel Utrecht, aandacht voor smaak en oog voor welke kleding mijn figuur flatteert Webshop: snelle afhandeling, goed verpakt. Retour verwerking prima
Al verschillende kledingstukken gekocht. Kleding klopt altijd met plaatjes. Wat je ziet krijg je ook! Word ik blij van!
De website is gemakkelijk in gebruik. De bestelde kledij werd vrij vlot geleverd. Ik ben meer dan tevreden over de kwaliteit van de bestelde kledij; blij dat ik Summum heb leren kennen :)
Summum is een mooi Nederlands merk waarmee je voor de dag kunt komen
Daar er problemen waren met de keuze van betaling, kreeg ik een link toegestuurd. Dit werkte eerst ook nuet. Uiteindelijk met cookies verwijderen gelukt
Ik draag het graag. De pasvorm is fijn, de stoffen zijn mooi en comfortabel, de kwaliteit is hoog en Summum heeft ook nog eens een hele fijne en snelle service.
De kleding van Summum maakt de vrouw. Het staat elegant en is van goede kwaliteit.
Een jumpsuit online besteld. Zit fijn en is van goede kwaliteit
Al jaren een kwalitatief goed, modieus merk. Winkelen in Alkmaar en Bergen is superfijn met lief en attent personeel .
Klantenservice is goed bereikbaar en oplossingsgericht. Prima Nederlandse kleding voor een eerlijke prijs.
Voel me altijd een geweldig in jullie kleding zit altijd goed en je hebt iets speciaals aan
Al een aantal kledingstukken besteld die goed bevallen. Romantisch, stoer en vrouwelijk! Fijn dat er ook grotere maten zijn.
Vorig jaar in Haarlem bij summum zò prettig geholpen bij de aankoop van een rok. Dit jaar online een pràchtige pantalon gekocht na duidelijke telefonische informatie. Deskundig personeel, en hun mode heeft stijl en de stoffen zijn bijzonder
Ik heb altijd goed ervaring met Summum gehad zo in de winkel als online. Personeel is heel vriendelijk en hulpzaam. Levering en retour zijn altijd snel en makkelijk. Ik raad het zeker aan.
Het retourneren was makkelijk en duurzaam! Nieuwe maat was ook weer snel binnen en goed! Fijn dat jullie met Klarna werken. Ging ook goed!
Ik heb vele verschillende kledingstukken van het merk Summum in mijn kast. Ik heb lang gezocht naar welke stijl het beste bij me past. Het is voor het eerst dat ik zo tevreden ben over deze stijl kleding met unieke kleuren en prints! Ik krijg complimenten over de prachtige tops en rokken.
Mooi model en fijne stof
Koop sinds een jaar kleding van Summum. De laatste tijd veel online omdat ik daar alle items kan vinden. Prachtige kleding van goede kwaliteit. Altijd weer blij als ik een pakket met nieuwe kleding ontvang.
Ben al jaren tevreden over Summum. Mooie collecties en materialen. Snelle levering, makkelijk retour sturen en een uitstekende klantenservice
Top merk heel blij mee ,al jaren
Twee items besteld en snel gekeverd gekregen, helaas maat niet goed dus terug moeten sturen. Prima geregeld. Kost niet volle pond maar wel de bewustwordingsbijdrage; fijn! Nieuw maat ook al binnen en die jurk staat prachtig.
Leuke kleding (nog leuker in de sale :), en snelle verzending
Alleen leuke spullen gekoch, die paste!
Alles is ok
Elke keer dat ik bij Summum bestel, worden de producten snel geleverd en wordt duidelijk gecommuniceerd. Daarnaast is de kleding mooi, vrouwelijk met een stoer tintje en is de pasvorm en kwaliteit goed. Summum past mij goed!
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam