Geweldige service

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Snelle levering van prachtige kleding!

Prachtige kleding keurig verpakt en snel geleverd. Geen verschil met SALE items! Overzichtelijke site om te bestellen!

Uniek favoriet merk

Ik ben al jaren fan van Summum. 95% van mijn kledingkast bestaat dan ook uit Kleding van Summum. Summum is uniek, heeft oog voor mooie details en levert mooie kwaliteit. En voor mij, met een maatje meer, hele goede pasvorm. Soms valt iets ruimer waardoor ik een maatje kleiner kan kiezen!

Shopping experience

Draagbare collectie , divers en voor elke gelegenheid wat, goede prijs/kwaliteit verhouding

Comfort

Summum combineert comfort en elegantie! Prachtige stoffen, alles voel comfortabel en is dagelijks draagbaar en straalt toch elegantie en vrouwelijkheid uit! Chapeau!

Super mooie vrouwelijke kleding

Ik koop met regelmaat kleding bij summum . Vaak online . Prachtige kleding van mooie kleurige stoffen en een mooie pasvorm . Een genot om te dragen .

Super fijn merk

Het liefst koop ik in 1 van jullie winkels omdat ik daar altijd heel fijn geholpen word maar ook via internet zijn mijn ervaringen zeer positief de snelheid van levering, de verpakking en ook de service van retour sturen als iets een x niet is als verwacht vind ik TOP

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

summum is een prima en mooi merk. valt goed op maat. Ben een echte fan,

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stijlvolle kleding, met goede pasvorm.

Altijd vriendelijke medewerkers die heel behulpzaam zijn, ook als ze belt voor een vraag, snel bereikbaar, mooie collectie en dit al vele jaren, top

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Het een leuke blauwe katoenen jurk gekocht. Heerlijk voor de zomer.

Ben heel blij dat er zoveel blauw in de collectie was dit jaar. Ik ben qua kleur type een "lente" type en het valt mij op dat in jullie collectie veel kleding is in de kleuren voor een "herfst" type. Ik ben dol op zomerjurken en ik vind het vinden van een goede zomerjurk altijd een project. Ik heb een appelfiguur met goede smalle benen. De jurken in de zomercollectie stonden mij bijna allemaal niet. Veel te wijd vanaf de "buste" (leek wel of ik zwanger was) Vind het ook altijd lekker als de jurk over de knie valt en net een heel klein mouwtje heeft. Vorig jaar en twee jaar geleden waren er meer jurken in de collectie die mij stonden (als jullie willen weten welke, stuur me dan een mail dan maak ik een foto. Goede input voor jullie volgende collectie :).

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Voel me happy in mijn Summum outfits

Kleurrijke en eigenwijze kleding. Snit, print en afwerking net allemaal even anders. Pasvorm is prima. Hoera, ook bij grote maten. Duidelijke foto's online. Bijna 5 sterren, maar net niet 1 keer teleurgesteld: bruin gestreepte wijde blousejurk (seizoen 2022) scheurde bij eerste passing op verschillende plaatsen. Dunne stof, waarschijnlijk te heet geperst bij fabricage. Ik heb het niet teruggestuurd, had ik wel moeten doen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kleding prima, verzender van goederen een ramp

Mooie kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldige kleding die heerlijk zit, mijn lievelingsmerk

via de webshop altijd snelle levering en eventuele ruilingen of retouren worden heel snel verwerkt Top !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en heel erg mooie kleding!❤️

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goed, netjes ingepakt en bezorgd

Mooie kleding!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit, kleuren goed te combineren en origineel

Zowel mijn winkel- als webshopervaring is positief. In de winkels word ik leuk en goed geholpen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is een prachtig merk met hele fijne stoffen. Super kwaliteit en de jurken kun je in zwieren zo mooi. Ik wordt er altijd heel blij van.

Summum maakt mij blij!!!

Summum kleding is zo mij en ik word zo blij van summum. Als ik summum draag zegt iedereen altijd wat zie je er leuk uit. Summum hè zeg ik dan. Met maat 46 kan ik niet alles aan en moet er snel bij zijn. Het is voor mij het leukste merk kleding. Leuk, stoer, vrouwelijk van nu en toch netjes. Draagbaar voor heel veel momenten. Dank je wel voor al het leukst. Tineke

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering van mooie kleding

Makkelijk te bestellen! Snelle levering! Kwaliteit van stoffen en mooie ontwerpen dus blij mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geen alledaagse collectie, bijzonder mooi

Blij met aankoop

Kwaliteit en modellen prima

Eigentijds en goede kwaliteit/pasvorm

Comfort met een Exclusieve en Duurzame touch

Soepele en comfortabele stoffen worden gebruikt waarmee je bij elke gelegenheid voor de dag kan komen! Heerlijk!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik wordt altijd weer blij van een nieuwe summum collectie

Bij Summum kan ik altijd slagen. En het is 1 van de weinige stores waar je professioneel wordt geholpen. In summum zie je er altijd weer super uit.

Mooie, originele kleding.

Summum maakt mooie, originele kleding. Het is alleen jammer dat het meeste alleen geschikt is als je lang bent d.w.z. boven de 1.78 m.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Draagbare luxe en toch betaalbaar

Summum is een heerlijk Nederlands merk. Mooie stoffen, mooie kleuren en stijlvolle ontwerpen. Soms best aan de prijs, maar kwaliteit mag wat kosten!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam