Super merk, modieus en sprankelijk.

Bij summum is de maat ook werkelijk de juiste maat. En ik vind de collectie ook super mooi, ondanks dat ik 67 ben. Mijn dochter van 39 wilde hetzelfde broekpak kopen als ik had gekocht. Voor alle leeftijden dus!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Fabulous

Mooie kleding, het maakt je bijzonder!

Prachtige kleding goeie kwaliteit

Hele mooie items maten komen overeen zoals omschreven.

Heel goede ervaring met Summum

Mijn aankoop bij Summum heb ik als heel positief ervaren, goede pasvorm, mooie stof, snelle levering. Netjes verpakt vind ik ook heel belangrijk. Ik weet welke maat ik nodig heb, koop ook Summum in een kledingzaak dus is het niet moeilijk om mijn bestelling on line te doen. Kijk eerst of het in de winkel verkrijgbaar is, koop lokaal is de slogan! Hebben ze het artikel niet, dan bestel ik on line. Deze aankoop is me zeer goed bevallen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Alles netjes geregeld en verzorgd

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Casual chic met een heerlijk draagcomfort

Kwalitatief is de kleding van Summum onderscheidend, onder andere in het design en de materiaalkeuze. Deze goede combinatie maakt het heerlijk comfortabele kleding. Verfrissende patronen, mooie kleuren en altijd hip 'n happening!

super top

snelle verzending netjes ingepakt alles zoals perfecte kwaliteit van dit prachtige kleding merk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kwaliteit is goed en de mode altijd vernieuwend

Bestellingen online worden altijd netjes geleverd! Bij Summum kun je terecht voor vrijetijdskleding en voor een feestje!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastisch mooie kleren, maten kunnen beter

Prachtige broek besteld! Hij zit ook qua bovenmaat fantastisch. Alleen heb ik helaas de helft er af moeten knippen in de lengte, omdat hij veelste lang was. Wellicht is het iets om met lengte maten te gaan werken, om zo die stof niet te verspillen :-) Verder moet je betalen voor retourneren, maar dat snap ik.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik wordt altijd blij van summum.

Kleur en materiaalgebruik vallen altijd op. Is lekker draagbaar en verrassend in ontwerp.

Super gaaf merk!

Altijd iets leuks te vinden! Goede kwaliteit. Het is verslavend!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Gewoon trots dat ik het dit kan dragen zo mooi.

Mooie draagbare kleding en toch sjiek mooie stoffen draag dit merk al 10 jaar.

Snel, netjes ingepakt afgeleverd

Snelle bezorging. Volgende keer wel de doos dichtplakken:)

Mooie kleding

Fijne broek, deels linnen. Mooie collectie die goed zit.

Prachtige vrouwelijke kleding

Mooie stoffen, goede pasvorm, prachtige kleuren en dessins.

Fantastisch!

Ik ben groot fan van de kleding, schoenen en accessoires van Summum. Ook de klantenservice is top. Had laatst steeds een error bij een sale artikel en na even chatten met de klantenservice was het zo geregeld.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele mooie collectie, fijne service!

Ik heb regelmatig kleding van Summum. Dit keer online besteld ipv in de winkel gekocht. Snelle service en ik ben super blij met de aankoop!

Geweldig!

Goede en snelle service. Zowel online als in de winkel (Den Bosch). Mooie kleding van goede kwaliteit!

Uitstekende service

Uitstekende service, zijn goed bereikbaar zowel telefoon als per chat/mail.

Top kwaliteit

Ik koop al jaren summen . Ben woonachtig in Heerlen en had toen een winkel die dat verkocht. Maar die winkel is weg. En Berden in Heerlen heeft nu wel een kleine collectie. Dus ben ik heel blij dat het nu ook online kan

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering, uitstekende kwaliteit. Blij mee!

Heel erg blij met mijn aankopen! Mooie kwaliteit, goede service en snelle levering!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bij Summum slaag ik altijd voor een leuke look!

De summum kleding is op het lijf geschreven van de Nederlandse vrouw, veel diversiteit en in zowel koele als warmere kleuren - dus er is altijd wel iets leuks te vinden wat past bij je vrouwelijke vormen, tint van je huid en/of haarkleur, Binnen één collectie is t leuk combineren en heb je zo een interessante kleding ‘capsule’ bijelkaar gevonden, incl. accessoires, voor welke gelegenheid dan ook! Ik kijk altijd weer uit naar t volgende Summum seizoen…

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Wàt een geweldig mooi merk!

Heb inmiddels al heel wat jurkjes(en broeken) van Summum in de kast hangen. Iedere als ik iets van dit prachtige merk aanheb krijg ik complimenten en regelmatig de vraag,van welk merk is dit?? Alles blijft ook zo mooi! Ik geef veel kleding weg maar mijn Summum jurkjes van de afgelopen jaren niet,ik draag ze nog steeds met(te) veel plezier! Heb het nieuwe najaarsboekje al thuis liggen,oei,veeeel te leuk!!

Fijne stoffen, goede pasvorm

De bestelling werd tijdig afgeleverd, de fitting van de kleding is goed, de stof kwaliteit erg fijn.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam