Helaas bestelling niet gehad! En op m’n mail ook nog geen reactie gehad, Erg balen! Wel betaald!!
Hi Jolien, Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet binnen hebt gehad. Helaas is GLS je pakket kwijt geraakt, we hebben gisteren de refund in gezet. We zijn ons bewust er van dat het onderzoek langer heeft geduurd dan normaal, onze excuses daarvoor! Mocht je nog vragen hebben horen we het graag! Hartelijke groet, Team Summum Woman.
Zeer blij met mijn kleding van Summun. De kledingstukken vallen altijd goed en ik krijg veel complimenten.
De combinatie van goede kwaliteit, dat het een Nederlands merk is, en de goede service achter de schermen maakt Summum voor mij ‘t summum van mooie kleding dragen. Daarbij is de stijl ook echt mijn stijl, hou van stoer maar toch vrouwelijk.
Vlotte levering van bestelling en mooi ingepakt!
De website kan beter worden door meer keuzes bij het zoekfilter. Deze is best beperkt. Als je artikelen retour wilt aan melden op de site mis ik de plaatjes vd artikelen. Het is bv heel lastig als je meerdere verschillende tops hebt die multicolor heten maar zeker anders zijn.
Elke keer dat ik de website bekijk zie ik wel weer iets leuks. Ik bestel daarom vaak iets omdat er geen Summum winkels in het Noorden zijn. Gaat er een keer iets niet goed met een bestelling dan lossen jullie het snel en netjes op.
Prachtige blouse, die op heel veel kleuren past. Prachtig.
Summum staat voor mij voor kwaliteit comfortabel dragen stijlvol.
Online had ik de blouse snel gevonden; had hem in winkel al eens gezien maar toen geen zin om te passen. Kreeg de top echter niet uit mijn hoofd dus toch maar snel online besteld. Binnen 36u was de top er al en kon ik hem direct aan. Top service en top top ;-)
Ik kon mijn retourticket niet uit printen werd ik de volgende dag terug gebeld door een vriendelijke medewerkster die even wilde vragen of het gelukt was! Nou geweldig vond ik dat!
Ik hou van de collectie van Summum. Er zit altijd wel iets leuks tussen voor mij. Je wordt er goed geholpen en geadviseerd.
Mooie top gekocht
Mooie jurk besteld in de sale. Helemaal voldaan aan het verwachte verzendtermijn. Summum is sowieso een kwalitatief goed merk, hoogwaardige kwaliteit van materiaal wat ze gebruiken. Hierdoor heb ik mijn eerste summum jurk nog steeds aan! Inmiddels voor de 3e zomer!
Ik heb de flair jeans van Summum besteld en een dag later meteen een tweede besteld. Wat een heerlijke broek, super gave wijde pijp, mooie Spijkerstraat en dus helemaal blij.
Superleuke kleding, prettige webshop en goede klantenservice
Ik vind de kleding van Summum stijlvol en van prachtige kwaliteit. Een van de weinige merken waarvan de broeken bij mij goed zitten!
Fijne webshop met mooie kleding. Bestelling werd snel geleverd.
Heb een super leuke tas gekocht waar ik al heel de zomer verliefd op was. Ik heb deze online besteld. De tas is in het echt nog leuker dan ik had gedacht.Ben er ook heel erg blij mee. I love Summum. Jolanda
Snelle levering en oplossingsgericht werken. Ik had iets besteld en betaald, maar kon niet meer geleverd worden. Direct excuses en geld snel terug gestort.
Is lang geleden dat ik mij zo gevoeld heb!! Dank jullie hiervoor
Summum heeft prachtige stijlvolle kleding. De pasvorm is goed én conform de juiste maten. De website alleen al ziet er overzichtelijk hip en stijlvol uit, wat ervoor zorgt dat je die diversiteit aan kleding goed kunt combineren én deze kwalitatief goede items MUST HAVE!
Prachtige vrouwelijke mode,genieten! Snelle levering!
Ik koop al jaren kleding van Summum. Ik draag ze met heel veel plezier en heb al veel vriendinnen met Summum kennis laten maken. Ik kom steeds weer bij mijn favoriete merk uit.
In de winkels voel je je erg welkom! Uitstekend en ook eerlijk advies. Ook online gebruiksvriendelijk!
Summum zit mij eigenlijk altijd goed, dus ik ben al jaren fan!!
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam