Modieus

Vlotte en modieuze kleding. Valt goed op maat

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

snelle levering en mooie broeken van kwaliteit gekocht

Goede kwaliteit kleding. Bestel alleen een maat kleiner dan je gewend bent.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Wat een leuk merk.

Ook heel leuk dat je de kleding goed kan combineren. Top

Mijn favoriete merk

Vaak tijdloze kleding, goed van kwaliteit en ook draagbaar voor verschillende leeftijden! Zelfs voor iemand van 68!

Snel, vertrouwd en ‘persoonlijk’

Goed bereikbaar voor vragen , snelle levering en/of terugbetaling, duidelijke site en natuurlijk prachtige kleding!

Super snelle levering.

Fijne winkel in den Bosch. On-line bestel ik regelmatig :snelle levering en gemakkelijk retour sturen als je 2 maten hebt besteld. Goede pasvorm

Mooie kleding

Op de website is het goed te vinden wat je zoekt, het wordt in mooie verpakking geleverd en de kwaliteit is erg goed

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit, goede pasvorm.

Geweldige service

Makkelijk en snel bestellen via de webshop van summum. Snelle bezorgservice en goede communicatie rondom bestelproces. Geleverde items komen overeen met afbeeldingen op de website. Netjes verpakt.

Snelle bezorging

Goede en duidelijke website. Makkelijk te lezen wat betreft retour en betalen. Super snelle bezorging. Vriendelijke medewerkers als je iemand nodig hè t. Een goede aanrader qua kwaliteit van de kleding .

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ben blij dat er ook keuze is in maten voor wat grotere vrouwen

Redelijk

Leuke kleding maar kwaliteit laat soms te wensen over. Jurk waar knopen om de beurt vanaf vielen, blouse wat gekrompen in de was en dit soort dingen verwacht je niet voor deze prijzen. Verkoopster had mijn maat niet meer en zei dat een maat kleiner nog wel uit zou lopen. Deze was veel te strak, m’n buik kwam er flink overheen. Gekocht op advies van verkoopster maar liep natuurlijk een hele maat uit met knoop en al. Ook in andere winkels vind ik soms dat de verkoopsters té graag willen verkopen ten koste van of het echt goed past met mijn maat 44/46. Daardoor al paar dingen gekocht doe ongedragen in de kast hangen. Maar al met al hangen er altijd leuke dingen. En meer filters op website zou fijn zijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Goede verpakking Verzorgt ingepakt Kwaliteit Soms nog zoeken naar de juiste maat: varieert nu.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim., Nee, de items vallen vaak te klein.

Super service!

Vlotte service!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is op mijn lijf geschreven!

Fijne site, ik ben telkens weer verrast door nieuwe items. Snelle levering

Ik ben zeer tevreden

De kleding is niet goedkoop, maar daar en tegen is de kwaliteit en pasvorm heel erg mooi

Favoriet merk van mij.

Mooie kleding, vriendelijk personeel en online bestelling wordt snel geleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Duidelijk, snelle levering, keurig verpakt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prima mooie website en duidelijke omschrijvingen.

Goede en makkelijke retourvoorwaarden ,want t blijft toch altijd spannend hoe kledingstukken uitzien en passen .bij aankomst.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Blij met mijn aankoop. Treft helemaal mijn verwachtingen.

Mooie collectie, Levering snel

Mooie collectie met goede aanvulling, op maat en goede kwaliteit. Erg draagbaar. Niet heel trendy waardoor langer draagbaar

Super Wat een snelle Goede service

Ongelooflijk je besteld een Mooie jurk en twee dagen later is ie in Denemarken daar wordt je blij van

Snelle levering,mooie producten

Mooie kleding, ook als je figuur wat minder strak wordt door de jaren, valt prettig en relaxed

Snel, correct en simpel

Prettig, goede service, uiterst vriendelijk en eenvoudig voor de klant.

Amezing

Ik voelde me een prinses in de winkel.. het is lang geleden dat ik zo goed geholpen ben..

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam