Stylevol

De collectie is echt vrouwelijk vrolijk en van goede kwaliteit,en de kleuren zijn ook erg mooi en de stoffen zitten heerlijk comfortabel en goede pasvorm,ja over deze prachtige lijn is goed over na gedacht voor iedere vrouw is er zeker wat bij,heb zelf al verschillende kledingstukken die ik graag draag en krijg ook complimenten van mensen en vragen welk merk het is …ja er is maar 1 merk Summum ga zo door hier word ik vrolijk van .

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Prachtige jurk die past

Prachtige jurk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne duidelijke webshop met een mooi aanbod.

goede, duidelijke site

Ik ben dik tevreden over de site en kleren van Summem.

Mooie kwaliteitsmode

Sinds enige tijd fan van Summum Woman. Prachtige, eigentijdse kleding van een mooie kwaliteit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Harstikke goed

Heel snelle bezorging Uitstekend bedrijf Prachtige mode.

Gave kleding, ben fan

Summum is prachtige kleding! Ben alleen van mening dat jullie een andere bezorger moeten kiezen. Bezorging wordt regelmatig later dan gepland.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Top merk, super online shop

Bestelde spullen waren 2 dagen later al in huis! Dus top service!

Erg tevreden

Mooie site, makkelijk om te bestellen en de volgende dag in huis

Mooie kleding

Goede ervaringen, mooie kleding wel wat aan de dure kant.

vlotte service

Correct en snel beantwoorden van mails Mooi verzorgd en ingepakte zending die er snel is en goed opgevolgd kan worden Of een maat groter of kleiner uitvalt dan normaal mag misschien nog toegevoegd worden van in het begin (heb gezien dat dit nu wel voor een bepaalde broek gedaan is, maar dat was niet het geval toen ik ze kocht).

Shining

Heel mooie outfits waar ik me elke dag goed in voel. Een ware bijdrage tot mijn geluksgevoel.

Eindelijk zon!

overzichtelijk, snel, weinig handling

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi pak,past goed, blouse vond ik niet zo leuk, retourneren ging ook goed

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Helemaal passend in smaak en kwaliteit

Prettige en draagbare kleding, ik hou van tijdloze kleding met kwaliteit en comfort Ruime keuze in kleuren is zeer prettig. Vanuit webshop vind ik maat lastig te beoordelen. Ik weet dat tops meestal aan de grote kant vallen. Graag ga ik daarom toch naar een winkel en hoop ik dat in het oosten van het land nog eens een summum brandstore komt ! Bezorgpunten via GLS ben ik ontevreden over, zijn in Nijverdal beperkt ( te weinig keuze)

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Helemaal top!

Bestelling was helemaal goed verzorgd en redelijk snel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim., Nee, de items vallen vaak te klein.

Snelle levering en goede klantenservice

Snelle levering vsn mijn bestelling. Ook problemen en klachten worden snel en adequaat opgelost

Geweldige kleding en personeel

Het is een uitje om naar jullie winkel te gaan voor de mooie aparte kleding en leuk en behulpzaam personeel en tot slot de heerlijke koffie dus een dierbare klant

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige mode voor de moderne vrouw

Summum heeft 4 schitterende collecties per jaar: modieuze kleding met een fijne pasvorm. Bestellen via de website gaat goed: de kleding wordtmet aandachtingepakt. In geval er iets retour moet is ook dit snel en goed geregeld!

Geweldige kleding, geweldige service

Ik ben al jaren fan van Summum. Iedere collectie is weer verrassend en draagbaar! En die kleuren, prachtig gewoon. En als er een keer iets mis is, wordt het steevast goed opgelost. Echt een aanrader!

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen

Modieuze kleding met comfortabele pasvorm

Echt super damesmode, vooral de blouses en tops érg leuk

Voel me het summum met Summum

Nu ook aan, het Bordeauxrode brede halslijn shirt aan met bijpassende broek, sjaal van de laatste Collectie, voel me er heel fijn in.. maat 34 is mijn maat en als ik het ook online bestel, zit het heerlijk, heb inmiddels een aardige garderobe van Summum, maar haha,.. heeft een vrouw ooit genoeg???

My absolute favourite is trousers - always buy this brand because of ideal fitting and length

The overall quality is great, I own different items (jackets, one dress, many trousers as they are great). For a few years I used to buy in the shop, now when I know my size & fitting, I order usually online. Nether sent an item back. Durable, all-times items, quite often people ask where the item is from.

Altijd netjes verpakt en snelle levering.

Altijd netjes verpakt en snelle levering.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam