Mijn pakketje is de volgende dag al geleverd. En zag er keurig uit.

Mijn broek was keurig verpakt en werd de volgende dag al geleverd.

Geweldig merk,mooie kleding

Ik had een flared broek en hoodie online besteld(in de sale) heerlijke broek,de Roma,stoere set samen. De hoodie was na 1 keer dragen stuk aan de zijkant,naad was niet goed gestikt. Ik heb een mail gestuurd naar Summum,kreeg nieuwe trui opgestuurd en mocht de andere gratis terugsturen! Wat een goeie service,echt super!!

De mooiste en beste kleding die bestaat

Summum is een merk kleding die de vrouw mooi maakt

Super service! Snel, eenvoudig en zeer klantvriendelijk.

Het is een feest om bij Summum te bestellen (bijna net zo goed als in de winkels...). Uiteraard zijn de meeste bestellingen goed, aangezien ik altijd precies weet welke maat ik moet hebben (alles valt mooi en altijd hetzelfde). En als het dan toch een beetje tegenvalt, is het retourproces heel snel en efficiënt, inclusief snelle terugbetaling.

Snele service en super klantvriendelijk

Bestelling met aandacht ingepakt en snelle levering. Klantenservice goed bereikbaar voor vragen en super klantvriendelijk oplossingen.

De stijl die het beste bij mij past!

Summum heeft de leukste kleding. De designs en stijltjes zijn heel apart. Goede pasvorm en kwalitet.

Enthousiast over jullie spijkerbroeken ook in grotere maat!

Mooie stevige spijkerbroeken die goed passen ook als je een grotere maat 46 hebt!

Draag graag SUMMUM. Krijg vaak complimenten en de vraag van welk merk de kleding is. Fijne pasvorm. Mooie stoffen. Favoriet merk!

Mooie stijl, prachtige kleuren

De outfits van Summum zo in altijd weer een feestje om naar te kijken. Mooie stoffen en aansprekende kleuren combinaties. Leuk om weer iets uit te kiezen op de website al is het maken van een keuze niet altijd makkelijk als er zoveel moois is. Ik ben fan.

Favoriet

Mijn favoriete merk. Stoer. Altijd net iets anders dan andere merken met een prima pasvorm voor de Nederlandse vrouw. Lekker snel geleverd en bij retour snel geld terug.

Mooie kleding, goede kwalitei

Mooie kleding, goede kwalitei

Summum heeft hele mooie kleding voor de vrouw van nu!

Goed merk

Summun is voor mij een " top" merk en graag de collectie online kijken.

Een " top" merk. Apart en binne lnband breedte prijsklasse.

Altijd goed!

Goede pasvorm!

Kei goed

Duidelijk overzicht in alles

Topmerk!

Mooie collecties, goede pasvorm, fijne materialen.

Positieve ervaring

Ik kon geen retourformulier downloaden. Dank zij de goed bereikbare en vriendelijke klantenservice was t gauw opgelost

Prettig advies van de meewerker bij Summum Utrecht.

Prettige sfeer en mooie collecties. Leuk adviesvan de medewerker. In Utrecht.

Mooie collectie,snel bezorgd

Prima kwaliteit

Erg mooi

Mooie kleding

Summum heeft elke keer weer een mooie collectie met een ruim aanbod. Summum kleding koop ik meestal bij andere webshops omdat de summumwebshop het retourneren te ingewikkeld maakt met het uitprinten van een retour label. Als je printer het niet doet heb je een probleem!!!!!

Geweldig prima kwaliteit

Mooie collectie. Goede maatvoering. Mooie stoffen

Al jaren blij met dit merk

Echt moooi vlotte tijdloze kleding met prachtige kleuren

Mooie mode met goede kwaliteit tegen redelijk betaalbare prijs

Summum heeft ieder seizoen weer verschillende mooie gestileerde kleding, van kostuums tot sjawls, met aansprekende kleuren en designs. In het brede aanbod is er altijd veel wat ik mooi, apart en gedurfd vind. Ieder seizoen ben ik weer verrast, en kan ik niet wachten op de nieuwe brochure. Ik bestel meestal online. De maten kloppen bijna altijd voor mij, en de levering is snel en de artikelen zijn mooi verpakt. Altijd een feestje om de doos open te maken! Maar nog meer om de kleding te dragen!!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam