Top service, makkelijk en snel bestellen. Omruilen en retourneren goed geregeld!

Top !

Schitterende kleding

Leuke vlotte kleding alleen jammer dat de kleding tegenwoordig snel in uitverkoop is

Mode heel apart .geen 2 stukken hetzelfde

Ik draag al.heel wat jaren de kleding van summum Draag een best grote maat . Maar genoeg keus voir mij Hele aparte mode ,die mooi blijft met wassen Wel voorzichtig wassen . Zomers en in de winter alrijd een prachtige collectie . Ben dus een trouwe klant van summum woman .

Leuke Nederlandse kleding

Bij elke collectie zit minimaal 1 outfit die ik onmiddellijk wil kopen. Kwaliteit van de stof is altijd goed en de prijzen zijn betaalbaar. Verzending met GLS is het enige minpunt. Dat is, in mijn ervaring, geen betrouwbare koerier.

Mooie mode, net even anders en goede kwaliteit.

Sinds vorig jaar heb ik Summum ontdekt. Inmiddels al meerdere items binnen gekregen en met veel plezier gedragen! Het is net even anders, verfrissend, maar evengoed heerlijk draagbaar. Ik had laatst een klacht over een artikel, dit werd heel netjes en vlot geregeld. Ik ben fan van Summum!

Snelle nette levering

Een echt kadootje wat je uitpakt

Hele goede ervaring

Ik heb veel leuke artikelen in de loop der jaren besteld en altijd keurig bezorgd Ook al was het artikel niet naar wens de retouren waren ook goed geregeld (Wel jammer de retour kosten )

Mooi, vrolijk, draagbaar voor elke gelegenheid

Alles wat ik koop van de collectie van Summum, maakt mij blij

overzichtelijk

prima alleen hinderlijk dat je niet kan inzoomen

Super Merk

Kleding is van mooie kwaliteit, draag het graag Klantenservice is super vriendelijk en behulpzaam

Met Summum voel ik me op en top vrouw

Summum is een vrouwelijk stoer merk. Materialen zijn fijn en voelen goed aan. Ook voor een maatje meer , is Summum het merk! Sinds ik de kleding draag van Summum , wil ik eigenlijk niks anders meer. I love it!

Word er altijd blij van

Shop vaak online. Lekker shoppen op de bank

Wel snelle reactie op vraag, maar klopte niet helemaal.

Een artikel welke niet meer in mijn maat aanwezig was, heb ik met de optie wanneer het weer in mijn maat leverbaar zou zijn, verzocht mij te e-mailen. Wel snelle reactie van weer beschikbaar zijn van artikel maar niet in mijn maat. Dat is jammer, er zijn heel veel mooie items bij dit merk.

retour procedure werkte niet

Decide I’m retour procedure in gang te zetten werkte niet en ik kreeg nooit antwoord op mijn mail naar de klantendienst. Gevolg: ik heb een broek liggen waar ik niet in pas en die ik graag kwijt wil. Slechte service!

Mooi en duidelijk

Mooie collectie en goede fotoos

Stijlvolle kleding en goede service

Ik vind de kleding van Summum stijlvol en een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ontving bij mijn bestelling 1 item met een gebrek. Dit werd, na het melden, heel netjes en snel opgelost.

Geweldig merk

De kleding van Summum vind ik geweldig, goede pasvorm en mooie materialen. De webshop is snel en makkelijk.

Overzichtelijk snel shoppen

Duidelijke site waarbij je makkelijk naar de collecties kunt wisselen. Mooie foto's zodat je alles goed kunt zien.

Leuke mode ‘ mooie kwaliteit.

Leuke mode en de kwaliteit/maatvoering is altijd goed.

Klantvriendelijk en fijn dat als een item in meerdere kleuren is dat je deze ook gelijk er onder kunt zien. Tip zou graag meer kleding uit de winkels op de website willen. Tip 2 is het mogelijk om onder aan een geselecteerd artikel te kunnen zien welke kleding erbij past en niet wat ik leuk zou vinden.

Geweldig!

Prachtige producten en goede service!

Hulp en gezelligheid, topwinkel!

Een warm onthaal bij binnenkomst, ruimte om even rond te kijken en goede hulp en tips, topwinkel!

Verrassend, anders.

Altijd iets naar mijn keuze in een mooie kleur. En de site is overzichtelijk en spreekt voor zichzelf.

Een goede website met mooie spullen.

De website is duidelijk: goede, duidelijke foto's. Bestellen en betalen is gemakkelijk. De verzending is vlot en je order komt netjes verpakt aan.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam