prima!

goede ervaring met dit bedrijf!

Heerlijk om weer nieuwe items voor het voorjaar te kunnen bestellen. Ik ben enthousiast over de nieuwe collectie. Snelle levering en erg snelle retour service.

Een heel mooie overzichtelijke site

Makkelijk bestellen, betalen en snelle verzending!

precies wat ik verwacht had.

Op tijd geleverd en maat en model prima

Geweldig merk!

Ik shop nu al jaren online of in de winkel bij Summum, wat me erg goed bevalt. De kleding is van zeer goede kwaliteit en zelfs na verschillende wasbeurten zit de kleding nog steeds goed! Ook hebben ze grotere maten, dus dat is fijn als je een maatje meer hebt. Ze hebben altijd leuke fleurige kleding en de jasjes zijn tijdloos! Ik zou dus zeggen: ga zo door!

Kleding waar je blij van wordt.

Kleding is zorgvuldig op gestuurd en is naar verwachting.

Geweldige kleding

De goede maat bij jou postuur .altijd zeer tevreden over de levering zeer met.verpakt..

Prachtige collectie

Summum heeft een hele mooie collectie; enige nadeel vind ik dat de maatvoering niet zo consequent is: bij broeken bijvoorbeeld heb ik soms maat 42, dan weer 44 of zelfs 46, idem dito bij blouses/shirts. De kwaliteit is erg goed en mooie afwerking.

Prachtige collectie

Hele mooie collectie,klein minpuntje is dat sommige blouses van polyester zijn,wat je qua prijs niet zou verwachten.

Mooie kleding, fijne en snelle service

Tof merk!!

Altijd een feestje om in Den Bosch bij Summum even naar binnen te gaan. Leuke sfeer, je wordt goed en vriendelijk geholpen. Ik ga vaak weer met iets de deur uit ;-)

Wat een ‘heerlijk’ merk Summum

Overzichtelijke site, altijd goede pasvorm, makkelijk bestellen en snelle ontvangst van de mooie kleding!

Teleurstellend

Voor de tweede maal bestelling geannuleerd omdat de maat toch niet op voorraad blijkt te zijn

Goede service en mooie kwaliteit

De kleding van Summum is prachtig! Goede kwaliteit en altijd opvallend mooi. Bestelling wordt goed verpakt en snel verzonden, een cadeautje!

Mooie kwaliteit kleding

Ik koop regelmatig bij Summum kleding en ben hierover altijd erg tevreden. Mooie kwaliteit en goede pasvorm, ook in grotere maten (44-46).

Kwalitatief en mooie produkten en daarbij snel geleverd

Erg fijne webwinkel.

Goed en netjes.

Vlotte verzending. Keurig verpakt. Goede communicatie wanneer iets niet lukt. Jammer de laatste 2 maanden wil Klarna bij de laatste klik niet werken. Maar zal goedkomen. Voor mij betekend dat dat ik niet bestel. Betalen bij terugsturen vind ik ook erg jammer.

Snel, een kadootje om uit te pakken én mooooi

Wat een kwaliteitskleding. Ik koop weinig dus wat ik koop moet goed zijn. Dus heel fijn dat er aandacht is voor duurzaamheid via het summum greenlabel.

In 1 woord SUPER!!

Superduidelijke website, mooie foto's de kleding wordt van alle kanten gepresenteerd. Duidelijke omschrijving van de kleding. Verzending is snel, eventuele retouren worden ook snel verwerkt. Daarnaast zijn de collecties van Summum erg leuk en de pasvorm is goed! Ben groot fan!

Fijne site en mooie kleding

Site is erg gebruikers vriendelijk, de kleding van goede kwaliteit en ook mooi verzonden in stevige doos en mooie verpakking/papier. Je ontvangt echt een cadeautje.

Supermooie collecties!

Supermooie collecties en een prima service!

Berichtgeving en afleveringen is prima! Op tijd! En duidelijk aangegeven!

Super geweldige site en service

De kleding is en blijft top ook al heb je het al een aantal keren gewassen. Het blijft mooi

Mooie blouse, goede kwaliteit

Een mooie blouse, van goede kwaliteit stof. Hier ga ik nog heel veel plezier aan beleven. Werd goed verpakt bezorgd. Dat was al een kadootje opzich.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam