Heerlijk snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Mooie kleding

Retour snel terugbetaald

het filteren op jullie site kan wel echt veel beter

Ik ben gek op Summum en de kleding en zeker de afgelopen jaren veel leuker geworden qua lijn en kleuren. Maar online shoppen kan echt nog wel beter, zoals ik hier boven aangeef. Beter filteren qua zoeken in de collectie(categorieen, prijs, kleur, etc) .

Zo blij dat jullie maat 46 hebben

Mooie , kwaliteitsvolle kleding. Goede service. Ook voor maat 46. Dank u.

Snelle levering, ook bij retour snel geld terug gestort.

Snelle levering en mooie artikelen

In een woord het Summum

Had al de prachtige luipaardbroek in Den haag gekocht… Twijfel over de rok.. Weken later zag ik hem in de sale voorbijkomen, maar niet meer online. Wel kon ik zien waar ie wel was, en ja hoor in Bergen. Gebeld en de aardige mevrouw zou hem opsturen als het geld binnen was. Zelfde dag verstuurd en bolgende dag in huis met een lief persoonlijk briefje.. Ik noem dit SUMMUM

Mooie kleding, ook voor een maatje meer

Goede service!!

Prachtig merk

Bijzondere stoffen, prints met mooie details

Doordat ik ook in de winkel kom, weet ik de juiste maat. Dat maakt het makkelijker om online te bestellen

Overzichtelijk en duidelijke beschrijving

Bestellen simpel. Verzenden op tijd. Retour prima . Alleen bij foto's modellen mag maat vermelding wel aan gegeven worden.

Altijd netjes en mooi verpakt verzonden

Hoi .. Ik bestel al jaren online bij summum Ben zeer tevreden en het blijft een prachtig merk waar ik superblij van word

Ik vind summum een mooi en apart merk

Al zeker 7 jaar ben ik groot fan van dit merk. Mooie items en veel wisseling in collecties. Ook erg fijn is dat je veel kan combineren tot een nieuwe look. Mooie materialen en blijft ook lang mooi Elke keer als ik mijn kast open trek heb ik mijn eigen collectie waar ik heel gelukkig mee ben

Mijn ervaring is GOED

Mooie duidelijke website; snelle verzending. Keuze als GLS koerier is het enige minpunt. Zij hebben niet zo veel vestigingen in mijn omgeving en ik moet zeker 20 minuten fietsen voordat ik bij een servicepunt ben als mijn pakket opgehaald moet worden

Hele leuke stevige en lekker zittende schoenen.

Keurig op tijd geleverd!

Al jaren een van mijn lievelingsmerken

Al jaren dol op de collecties van Summum, en super fijn dat iedere nieuwe collectie ook met voorgaande collecties is te combineren

Mooie overzichtelijke shop met prachtige kleding

Fantastische kleding plus service.

Fantastische kleding en zeer goede service.

Prachtige collectie en kwaliteit

Snel verzonden, en de maatvoering klopt. Hele mooie kwaliteit!

Ik hou van Summum!

Altijd een fijne service en mooie kleding met een chique en hippe touch. Net even anders dan anders.

Hoge kwaliteit en altijd een cadeautje om te ontvangen!

Summum is mijn favoriete merk. De kleding is van super goede kwaliteit, verrassend en fijne pasvorm. Meestal koop ik het in de winkel. Af en toe online en dat is altijd een feestje om te ontvangen. Met zorg en aandacht wordt het verstuurd.

Elegant en stijlvol

Vernieuwende, hippe en draagbare kleding voor jong en oud. Mooie kwaliteit en, niet onbelangrijk, uitstekende prijs /kwaliteit verhouding. Aanrader voor de modebewuste vrouw!

Mooie kwaliteit, chique ingepakt en snel geleverd !

Tevredenheid

Mijn bestelling was volgende dag bezorgd en heel netjes verpakt. Prachtige jas. Mijn eerste bestelling en kan summum alleen aanbevelen.

Heel mooie collectie. Koop heel graag de Summum blouses enz. En heel goede service.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam