Fantastisch merk

Summum heeft altijd een mooie site, waar ik graag shop en bijna altijd slaag. De klwaliteit Is goed en niet goedkoop maar ook niet te duur.

Prachtige en super vrouwelijke kleding

Prachtige style, heel vrouwelijk en goed op maat passend! Snelle levering van de bestelde kleding.... mooie aangeklede en ingerichte winkels! Ik ben Summum!

Gebruiksvriendelijke webshop

Snel, goed en betrouwbaar

Super mooie kleding, altijd fijn een pakje te ontvangen !

Geweldig!

Summum is mijn favoriete merk! Sinds een aantal jaren bestel ik de kleding v jullie meestal online. Jullie site is mooi en overzichtelijk met duidelijke beschrijvingen erbij! Ook zijn de artikelen altijd mooi en goed verpakt… een feestje om t uit te pakken! Kortom.. ga zo door!

goede service, moest wel betalen voor het terug sturen maar dat is oke

Unieke Top Collectie voor elke vrouw

Prachtige stoffen en een mix van stijlen voor elke gelegenheid. Kledingstukken zijn onderling goed te combineren en blijven jarenlang mooi. Ik draag Summum al heel lang en bewaar altijd mijn favorieten die ik nog regelmatig uit de kast haal en combineer met items van nu. Ik voel me er altijd supervrouwlijk en trendy in.

goede en snelle service

Mooie producten en de service is ook heel goed. Ik ben fan van dit merk!

Alles verliep erg soepel

Makkelijk uitzoeken duidelijke foto’s en een snelle levering

Super fijn merk!

Altijd geweldige hulp en fijne service. Al jaren fan!

Prachtige collecties

Super goede service.

Ik ben altijd weer heel blij als ik mijn pakketje van Summum ontvang!

Fijne shop, fijne kleding!

Veel keuze. Mooie en duidelijke foto’s. Shop makkelijk te benaderen. Kleding handig te bestellen. Levering zorgvuldig en met zorg voor de bestelling.

Mooi overzicht en duidelijk

Heerlijke website om inspiratie en heerlijk te shoppen!

Duidelijk en overzichtelijk

Wat ik nog mis op de Summum-website is de maat aanduiding van het kledingstuk dat het model draagt. Dit zou n betere inschatting geven welke maat je nodig hebt.

Mooi en uniek en stijlvol

Sinds ik Summum heb ontdekt nu zo'n drie jaar terug heb ik heel wat items in mijn kast hangen. De truien, de rokjes met elastieken band en de spijkerbroeken zijn mijn favoriet. Helaas zijn de bloesjes en jurken vaak te ruim bij mijn schouders. Ik kijk altijd uit naar de nieuwe collectie. Snelle levering, mooi verpakt en retouren eenvoudig.

Lekker overzichtelijk shoppen online

Ik heb al enkele keren een online bestelling gedaan. De site is overzichtelijk en makkelijk om op te bestellen. Summum ga vooral zo door!

Makkelijk iets te zoeken. Duidelijke omschrijving bij de kleding, stof omschrijving e.d. Is de maat niet aanwezig kun je je e-mail adres achter laten. Je krijgt bericht als de maat er weer is. Werkt erg goed.

Geweldig!!

Summum is voor mij echt Summum. Mooie site en duidelijk. Ook je bestelling snel in huis

Dit is mijn favoriete kleding merk. Hele mooie kleding, soms nog mooier dan het op de webshop overkomt. Altijd snelle en correcte levering. Alleen maar positief!

top kwaliteit, heerlijk om te dragen

draag veel kleding van het merk Summum, omdat het heerlijk draagt, maar ook net weer anders is. Kwaliteit is uitstekend

Prachtig merk

Mooie collectie, mooie materialen. Modern en vlot, de collectie is zeer breed samengesteld. Geschikt voor zeer diverse types.

Hele pprettige website met prachtige originele kleding

Handig, overzichtelijke website waar ik graag een kijkje neem en heel regelmatig iets koop.

er zeer gerust in om een bestelling te plaatsen

nog nooit een klacht gehad, dus doe zo verder dikke duim dus!!!

Aantrekkelijk, inspirerend en draagbaar

Ik ben fan. Altijd heerlijk om door de laatste collectie te grasduinen. Kleding is draagbaar, kwalitatief goed en onderscheidend. Heerlijk merk!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam