Voor mijn verjaardag een weekendje personal shopping gehad en door haar meegenomen naar een van jullie shops. Sindsdien koop ik graag jullie kleding. Geen vijf sterren omdat mijn mooie crème-kleurige pak toch gekrompen is ondanks opvolgen van de voorschriften Pas weer een nieuw colbert besteld en nu nog even sparen voor de pantalon… Of de kledingcheque scoren
Summum is een prachtig label met mooie op elkaar afgestemde collecties. Het shoppen online is goed georganiseerd en verloopt vlekkeloos. De communicatie is uitstekend en voor vragen is er een prima bereikbaarheid en service. Ik kan dit merk bij iedereen aanbevelen.
De bezorging was snel en het is een superleuke jurk met mooie pasvorm
Summum is een topmerk, mooie stoffen en stijlvolle kleding , tijdloos en modern. Heel hoge kwaliteit kleding, ik ben er erg blij mee.
Mooie kleding van goede kwaliteit. Ben al heel lang klant en fan van Summum
Kleding is altijd van prachtige kwaliteit, designs waar ik lang plezier van heb.
Mooie kleding en top prijs kwaliteit verhouding. Ik hou van de stijl van Summum en de kleding valt goed op maat. Het maakt het makkelijk dat er online vaak bij staat welke maat het model draagt.
Kleding valt mooi en soepel! Prachtige kleuren en makkelijk met elkaar te combineren.
Wat een prachtige stof, prachtige glans, prachtig model en pasvorm. Kortom bij Summum ben je aan het juiste adres voor een hoog niveau kwaliteit !!
Duidelijke website, snelle bezorging, mooi verpakt. Meestal goede keuze en maat. Super medewerkers in Alkmaar.
Fijne kleding waar je altijd succes mee hebt. Ik ben fan.
Mijn ervaring met het online verzonden pakket is goed. Maar ...... ik vind het jammer dat de kartonnen verpakking van de laarzen zo groot was. Was naar mening niet nodig en jammer. Dat is dan ook de reden dat ik een 9 geef en geen 10.
Die Kleidung ist für Frauen gemacht und nicht für Size Zero. Sehr angenehm!! Die Sachen haben eine tolle Qualität und das Design ist immer ein i-Tüpfelchen besonders.
Alles was perfect, kleding was netjes verpakt en zeer snel geleverd. Ook het bestellen zelf ging erg gemakkelijk, overzichtelijke site.
Een prachtige kimono besteld. Ik had hem van de zomer al gezien op vakantie en hij bleef maar in mijn hoofd zitten. Toen mijzelf verwend met deze tijdloze classic. Bestelproces ging snel en de bezorging van het mooi ingepakte pakket was een dag later. Fijn dat ik snel van mijn nieuwe aanwinst kon genieten. Wat een rijke stoffen en zo mooi gemaakt. Erg blij mee.
Kleding valt altijd goed op maat
Snel geleverd De jurk is van een goede kwaliteit Goed verpakt .Zie je niet overal
Website overzichtelijk, achteraf betalen erg prettig en geweldig merk.
Ik ben al jaren een tevreden klant. Nooit klachten. Laatste bestelling werd de verkeerde maat broek geleverd. Op de bon stond de bestelde maat, geleverd een maat te groot. Niet mijn fout maar ik draai wel op voor het betalen van het retourneren van de verkeerde levering. Gemaild en op de retourbon aangegeven dat ik deze kosten niet hoor te betalen. Geen reactie dus een teleurstelling.
Ben heel blij met het merk summum. Mooi Nederlands merk met unieke aparte heerlijk zittende kleding van mooie kwaliteit. Geen doorsnee maar net dat tikkeltje apart. Ik krijg geregeld complimenten over mijn kleding van summum!
Zowel in de winkels als de webshop. In de winkels super behulpzaam personeel. 1 heel groot min punt! Jullie zitten nog steeds niet met een winkel in de buurt van Enschede.
Mooie modieuze kleding in verschillende maten en ook grotere maten
alleen maar pluspunten
Die Kleidung fällt Größengerecht aus. Das Material ist hochwertig und langlebig. Das Preisleistungsverhältnis stimmt. Moderne Kleidung die gut sitzt.
Ik koop graag bij Summum, meestal in de winkel in Den Bosch, maar regelmatig per site. Het ziet er altijd mooi verzorgd uit. Dat is weleens anders als je per site besteld. Ik krijg vaak vragen waar ik die leuke spijkerjurk vandaan heb b,v, Dus zijn er al verschillende vrienden en familie die ook hun eerste aankoop bij Summum hebben gedaan. Ze vinden het nog wel duur, hoor ik. Maar ik ben 67 jaar en hou van mooie kleding, liever wat minder maar wel mooi en apart.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam