Altijd goed en vriendelijk geholpen door de verkopers Leuke collectie wat goed op elkaar is afgestemd
Vreselijk goed geholpen in Rotterdam
Toen ik de blouse voor het eerst zag, was ik er verliefd op. Ik zocht jullie winkel en bestelde het dezelfde dag. Alle kleine details echt zorgvuldig gemaakt, blouse is pure magie, nú snap ik de prijs wel. Ik ben er blij mee en ik zie er prachtig uit. Snelle levering, mooi en zorgvuldig verpakt, wat wil je nog meer. Bedankt
Kwaliteit: top! Pasvorm: top! Modieus: top! I love it!!
Fijne goede service
Recent besteld bij summum, bestelling een paar dagen later geleverd door DHL. Helemaal in orde en goed. Maatvoering is wel eens wisselend, toevallig eerder zelfde product ( andere kleur) gepast en gekocht in de winkel, waardoor ik zeker de maat wist. Bij de bestelling is nu wel een retourformulier geleverd, bij mijn eerdere bestelling niet, daarom nu meer tevreden.
Erg goed. Komen hun beloftes na
Collectie mijn smaak, online bestellen eenvoudig, levering oke.
Leuke jeugdige collectie! Zowel voor dagelijkse thuis of werk zowel als een leuk feestje ! Je bent altijd stijlvol gekleed ! Leuke enthousiaste verkoopsters die je heel goed advies geven !
Liever koop ik minder, maar wel mooie en goede kleding. Ik zie het als een investering om er ten alle tijden goed uit te zien. Goed voor het humeur!
Altijd n, prachtige collectie en n, vlotte levering en veel keus …
Snelle levering en kleding ziet er top uit!! Maten zijn altijd goed.
Goede kwaliteit en service
Iedere keer weer word ik hebberig van de nieuwste kleding van Summum. In de winkel wordt je leuk geholpen, zonder iets aan te smeren. Altijd gezellig (in Rotterdam). Online heb je snel je kleding thuis, en mocht er iets niet goed gaan, dan wordt het snel opgelost.
Prachtige collectie! Mooie kwaliteit stoffen duidelijke website, en snelle verzending! Het enige wat ik nog heel fijn zou vinden is de binnenbeen lengte van broeken! Ik ben groot met lange benen en moet soms broeken terug sturen omdat ze te kort zijn! Dat is een tip! ☺️
Alles klopt,heerlijk genieten in Summum kleding
Schnelle Lieferung- gutes Preis- Leistungsverhältnis, gute Passform.
Zeer uitgebreid assortiment, Summum zit mij als gegoten, perfecte pasvorm. Super kwaliteit
Heel mooi, warm en modieus kort vestje met panterprint. Kwalitatief top!
Mijn kledingkast hangt zeker voor tweederde vol Met kleding van Summum. Ik koop veel kleding bij de plaatselijke boutique, en soms online. Fijne pasmaat, leuke prints, goede kwaliteit. Wat nog fijn zou zijn isdat een retourticket niet perse geprint moet worden, maar ook digitaal aangeboden kan worden
Mode die goed met elkaar te dragen is. Zodanig te combineren zodat je het in je vrije tijd maar ook voor een feestje kan dragen. Fijne stoffen en mooie dessins.
Lekker shoppen vanuit je luie Stoel op de Site. Prachtige collectie, moeilijk kiezen. Mooie luxe stoffen en goede Maten. Eenvoudig te Bestellen. Zeer Snelle levering. Happy en tevreden klant.
Al aantal jaren draag ik dit merk!! Zo.n mooie kwaliteit en overal mee te stylen!! Hier helemaal verliefd op!!
Top merk!!
Origineel, kwaliteit, zalig om dragen
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam