Ik bestel regelmatig bij Summum. De kleding is van uitstekende kwaliteit. Communicatie betr. levering is snel en duidelijk. Ook de service bij eventuele retourzendingen is top.
Een geweldig merk dat doet wat ze belooft. De enkele keer dat er iets misgaat wordt dat snel en correct opgelost.
Ik heb een heel mooi bloesje ontvangen alles was netjes verpakt en snel geleverd, goede kwaliteit
Enorme fan van dit merk. En nu de kimono-jas besteld. Aangenaam verrast, wat is dìe mooi zeg! Echt prachtig. Ook heel fijn dat onderling de kledingstukken goed te combineren zijn.
Ontving mijn bestelling heel snel, en werd van elke stap op de hoogte gehouden. Retourneren ging ook heel makkelijk en duidelijk. Ook hierbij snelle afhandeling en werd snel en goed geïnformeerd.. Als of je een winkel binnen stapt, on-line verwennerij hier voel ik mij gezien en gehoord.. Wist niet dat on-line shoppen het zelfde gevoel geeft als naar de winkel te gaan en het daar aan te schaffen.. een blije klant
snel geleverd, mooie prints. wel veel verschil in pasvorm mbt de maten. en de blouse is echt synthetisch
Bij een aankoop bij Summum, in de winkel of online, is het altijd passend, gewenst en mooi. De kwaliteit is top, en krijg bij alles dat ik draag, wel ergens een compliment. Inmiddels heb ik vrienden en familie ook besmet met dit vrolijke virus :-)
De levering is altijd snel en er wordt een keurig pakketje geleverd Jammer dat het retourneren wat lastig gemaakt wordt. Een retour sticker in het pakje zou het helemaal goed maken. De artikelen zijn bijna altijd mooi, maar de maatvoering zorgt er wel eens voor dat een artikel terug gaat.
De kleding en kwaliteit is top en mooi. De bezorging en snelle retourbeleid en wat hoge prijs iets minder.
De kleding is perfect. Een goede snit en fijne materialen waardoor het net iets meer flair heeft/krijgt. Je voelt je hierdoor een mooie vrouw. Heerlijk ik wil het.
Ik hou van de stijl van Summum viel mij er heel vrouwelijk in
Summum is echt één van mijn favoriete merken. Elk seizoen een heel toffe collectie. De kleding zelf is van een zeer goede kwaliteit. Bij online bestellingen wordt alles snel en netjes ingepakt afgeleverd. Ik had ooit een jurk waar een beschadiging aan was en klantendienst was vlot bereikbaar en bood me verschillende opties aan om me tegemoet te komen. Topservice!
Super snelle en juiste levering van de blouse. Men heeft een uitgebreid assortiment voor ieder wat wils.
Mooie broek die snel geleverd werd!
Fantastische verkoopster in Rotterdam op de Meent. Goed advies om een broek online te bestellen die in de winkels niet verkrijgbaar zijn. Correspondentie online ging soepel. Retourzending ook prima verwerkt. Kortom een zeer goede service en een zeer fijne ervaring voor mij.
Prettig! Enige puntje van verbetering is de snelheid van de website. Deze is erg traag en loopt regelmatig vast op de iPad.
Past mij altijd. Vrienden herkennen mij in Summum! Altijd mooie spullen!
steeds zoals beloofd, snel geleverd en snelle retourverwerking
Snelle levering,goede kwaliteit en ruime keus
Bijzonder mooie en stijlvolle kleding! De service bij Summum is zowel in de winkels als online perfect.
Stofkeuze trekt me aan en de modellen. Net altijd even iets anders dan de doorsnee kleding. De blue daze broeken zijn mijn favoriet. Zit fantastisch en ook net even iets anders.
Prachtige truien en vestje gekocht. Zachte kleuren prachtig voor eigenlijk het hele jaar.
Heel mooi, tot op heden heb ik nog mar 2 stuks maar de collectie spreekt me wel aan Ook heel vlotte en correcte levering
Juiste maat goed te bepalen door de maattabel. Snelle levering.
Seizoen na seizoen prachtige kleding
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam