Zo blij met mijn nieuwe blouse iedereen zegt “wat heb jij een mooie blouse aan” zo leuk
Bij summum slaag ik altijd voor leuke kleding. Vrolijke kleuren en goed op maat. Een aanrader.
Zowel in de winkels als online is de shop ervaring top! Sinds begin dit jaar al meerdere malen gekocht bij Summum
Summum heeft een mooie stijl kleding wat bij mij past, prachtige stoffen, en net even leuk anders.
Snelle levering. Goede pasvorm. Mooie kwaliteit stoffen, leuke dessins
Design/ pasvorm / kwaliteit van hoog niveau
Overzichtelijke site! Bestelling netjes verpakt en snelle levering!
Mooi merk!
Mooie elegante kleding, met verrassende en fij e materialen met een speelse twist. Eigenzinnige ontwerpen waar ik me zowel stijlvol als zelfverzekerd in voel.
Kreeg goeie adviezen tav maat keuze.
Mooie kleren
Draag veel van Summum. Eerst veel jurken,nu steeds vaker de broeken! Hele goeie pasvorm. Heb diverse complete sets(zoals afgebeeld op de site of in magazine) en heb er heel veel draagplezier van en krijg vaak complimenten. En alles van zeer goeie kwaliteit,hoe vaak je t ook wast. Vandaag toevallig een heerlijk luchtige lange jurk van Summum aan van 3 jaar geleden,nog steeds superleuk!!
Goede webshop met leuke kleding, prima service
Summum heeft dit jaar echt een mooie collectie. Voor mijn verjaardag al een mooi setje gehaald, het mooie groen! Het is kleding die je elke dag wel aan wil. I love it. ❤️
Ook grotere maten is een pluspunt
Goede kwaliteit, vlotte levering. Ben tevreden. Mooie korting mee kunnen pakken.
Ik had per ongeluk 2 dezelfde blouses met dezelfde maat besteld. Na 1 telefoontje deden ze gelijk moeite om mij een gratis retourlabel te geven zodat ik geen kosten had om 1 blouse te retourneren,heel netjes.Je krijgt ook snel je geld terug.
Prima pasvorm, super kwaliteit
Ik vind de kleding heel mooi ook apart en de kwaliteit is top. Ook is de klantenservice heel klantvriendelijk Super dus
Ik vind de kleding van Summum erg leuk en vrouwelijk. Het zit heerlijk en blijft mooi na het wassen. De service is prima en vriendelijk als je het nodig hebt.
Ik Wordt blij van summum alleen al Bij de naam Summum! Daar krijg je een vrolijk gevoel van De kleuren en stof zijn en pasvorm Zijn prachtig Als ik Kleding van summum Draag voel ik me vrouwelijk en zelfverzekerd
Snelle levering, goed retour beleid. Prachtige vrouwelijke maar ook stoere kleding. Geregeld nieuwe collectie. Hier dan ook duidelijke en mooie fotos van Vriendelijke klantenservice die snel em vriendelijk reageert Sorry, 1 zin lukt niet. Ben dan ook een erg tevreden en blije klant
Ik krijg altijd complimenten als ik kleding draag van Summum. Ik draag graag kleding van Summum omdat het een fijne pasvorm heeft en lekker zit.
bij bestelling is er duidelijk overzicht van wanneer en hoe pakket geleverd wordt /ook retourneren verloopt vlot!
Goede website en service
Gyroscoopweg 68