bij bestelling is er duidelijk overzicht van wanneer en hoe pakket geleverd wordt /ook retourneren verloopt vlot!
Goede website en service
Mooie kwaliteit
Goede pasvorm. Fijn stof
Mooie mode van goede kwaliteit. Echt mijn stijl.
Ik draag bijna alleen maar kleding van summum Helemaal mijn merk.
Besteld maar helaas te groot. Bedrag snel retour op rekening. Opnieuw besteld, maat kleiner, snelle levering! Super tevreden!
Goede maten, mooie kleding, slaag altijd
Ik ben erg tevreden met de kleding die ik heb besteld bij Summum.
Regelmatig nieuwe collecties. De basics zijn ook altijd fijn. Summum valt goed op maat, kleding ideaal voor mijn maat 42
Hele fijne broeken gekocht, mooi kwaliteit, goede prijs-kwaliteit verhouding.
Goede kwaliteit, toch net even anders dan andere merken. Goede webshop en snelle levering.
De kleding is afwisselend, vrolijk van kleur waar ik van hou met een goede pasvorm. Het maakt garderobe compleet voor zowel vrije tijd als werk waar ik altijd netjes gekleed naar toe ga. Ben helemaal weg van de pakken. Ik heb er inmiddels meerdere in diverse kleuren. Krijg er ook altijd veel reactie op. Zo ook vandaag op een receptie waar ren schilderij ter plekke werd gemaakt. De kunstenares gaf aan dat ik met mijn knalroze pak een onderdeel van het schilderij moest zijn. Een mooi compliment voor mij maar ook voor Summum
Ik koop al jaren alleen summum blouses! De passen altijd en zijn origineel & tijdloos! Voor mij geen ander merk meer.
Natuurlijk wil ik Summum beoordelen. Altijd goede snelle service. Draag vrijwel alles van Summum. Ben groot fan. Alles is goed. Stofkeuze, pasvorm. En altijd authenticiteit. Kortom perfect. Zowel in de winkels als online.
Mooie jurk gezien op de site en besteld. Deze kwam binnen een paar dagen aan en de kwaliteit is heel goed! Verder is de pasvorm ook perfect, ik ben er heel blij mee!
Mooie kleding en snelle levering.
Snelle en correcte service
Het was mijn eerste online bestelling bij Summum en dat is voor herhaling vatbaar. De site is duidelijk en overzichtelijk, bestellen gaat daardoor eenvoudig. Op naar de volgende bestelling!
Direct verzonden, bij retour altijd snel ontvangstbevestiging er snelle afhandeling. En natuurlijk heel veel mooie kleding!
Bij iedere aankoop , wanneer mijn pakje aangekomen is voel ik me zelfverzekerd en gelukkig. Telkens ik het nieuwe kledingstuk draag krijg ik positieve reacties van mijn vriendinnen. Ik draag de kledingstukken zeer graag, ze zijn comfortabel en mooi.
Prachtige schoenen. Vallen perfect op maat. Snelle bezorging.
Vriendelijk,warm,betrokken en oplossings gericht.
Prachtige kleding die je fijn kunt bekijken en bestellen!
Je wordt goed en leuk geholpen.en met bestellen is alles goed te vinden.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam