Netjes verpakt en snel geleverd en erg mooie kleding.
Heel overzichtelijke website en makkelijk om te bestellen
Het is prachtige kleding, vind het soms te duur, dan wacht ik op de opruiming.
In de winkel wordt je over het algemeen fijn geholpen. Bestelling via internet en pakketjes ontvangen zijn ook naar wens. Aandachtspunt is als je een leuke combi zie op de internet pagina of in het prachtige lookbook is dit niet altijd direct in zijn geheel te verkrijgen
Love this brand
Het is niet goedkoop, maar net anders dan alle doorsnee kleding. De kwaliteit blijft mooi waardoor ik het een volgend jaar weer kan dragen.
Zeer snelle levering, aangegeven tijd klopte precies.Fijn als een bedrijf zijn belofte nakomt.Dat heb ik helaas ook weleens anders meegemaakt…
Wat nog meer te zeggen als je 100% tevreden bent? :)
Wat een fijn merk is dit toch! Altijd goed en afhandeling van de bestelling helemaal naar wens.
Kan zonder te passen dezelfde maat bestellen en het zit altijd perfect! Mooie kleuren en fijne stoffen. Krijg veel complimenten
Mooie pasvorm en materiaalgebruik!
Bij mijn eerste bestelling miste de korting, maar na een telefoontje is dat snel opgepakt en opgelost. Wat een leuk merk is Summum. I l❤️ve it.
Verzorgd :,omdat het pakket met zorg is ingepakt en er zelfs aan de buitenkant mooi uitziet. Mooi uitgevoerd :omdat het materiaal er goed uitziet .Het dessin mooi is uitgevoerd en een romantische inslagheeft
Zoals beschreven en ik gewend ben van Summum. Fijne kleding
Prachtige kleding en fijne klantenservice
Ik draag een iets grotere maat waardoor ik prima bij summum terecht kan. Mooie kwaliteit. Spontaan, luxe mooi draag comfort. Kortom ik ben fan.
Een heel fijn t shirt besteld, had deze al in een andere kleur in de winkel gekocht. Vond hem zo fijn en leuk dat ik hem ook in een andere kleur wilde. Superblij mee! Ik vind de maatvoering van Summum erg prettig! Zeker ook voor een iets vollere vrouw, daarnaast zijn de collecties geweldig. Koop erg veel van m'n kleding bij Summum. Fijne webwinkel, duidelijk en mooi verpakt snel in huis.
Fijne verkoopsters in de winkel in de 9 straatjes Amsterdam. Helpen en adviseren en altijd vriendelijk -hartje-
Snelle verzending. Keurig verpakt en natuurlijk heel erg blij met m’n aankoop!
Zeer netjes en vriendelijk geholpen, ik had een mooie pantalon geshopt, maar helaas was er geen knoopsgat gemaakt. Na 1 telefoontje een fijn gesprek gehad en kreeg ik via de mail een drietal keuzes. Ik wordt hier heel blij van, dank jullie wel voor de goede service.
Mooie kleding van goede kwaliteit Bestellingen snel geleverd en in de winkel word je goed geholpen met zoeken van goede combinaties onder genot van een drankje Kortom zeer tevreden over Summum de winkels en de webshop
ik kom graag in de winkel. de medewerkers zijn altijd netjes en behulpzaam. de website daarentegen is een treurige ervaring. zelden soepel, loopt geregeld vast. inmiddels alweer enige tijd geen vouchers of punten in het account. na diverse meldingen nog steeds niet opgelost. komt regelmatig voor. contact verloopt moeizaam doch wel vriendelijk maar wordt niet adequaat opgelost.
Hey Patricia, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat het niet vanzelf gaat, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zag zojuist dan mijn collega's al contact met je hebben, en dat de vouchers worden verrekend met het aankoopbedrag. Ik ga zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt teruggestort. Natuurlijk nemen we je feedback serieus, en zal ik dit ook intern delen zodat we dit kunnen gaan verbeteren. Onze excuses voor het ongemak! Mocht je verder nog vragen hebben horen wij het graag.
mooie kleding, goede kwaliteit en pasvorm
Super goed
Summum heeft een mooie kwaliteit van materialen. Draagcomfort is super en een hele goede pasvorm.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam