Mooie kleding van goede kwaliteit Bestellingen snel geleverd en in de winkel word je goed geholpen met zoeken van goede combinaties onder genot van een drankje Kortom zeer tevreden over Summum de winkels en de webshop
ik kom graag in de winkel. de medewerkers zijn altijd netjes en behulpzaam. de website daarentegen is een treurige ervaring. zelden soepel, loopt geregeld vast. inmiddels alweer enige tijd geen vouchers of punten in het account. na diverse meldingen nog steeds niet opgelost. komt regelmatig voor. contact verloopt moeizaam doch wel vriendelijk maar wordt niet adequaat opgelost.
Hey Patricia, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat het niet vanzelf gaat, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zag zojuist dan mijn collega's al contact met je hebben, en dat de vouchers worden verrekend met het aankoopbedrag. Ik ga zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt teruggestort. Natuurlijk nemen we je feedback serieus, en zal ik dit ook intern delen zodat we dit kunnen gaan verbeteren. Onze excuses voor het ongemak! Mocht je verder nog vragen hebben horen wij het graag.
mooie kleding, goede kwaliteit en pasvorm
Super goed
Summum heeft een mooie kwaliteit van materialen. Draagcomfort is super en een hele goede pasvorm.
De levering en retour was snel. De maatvoering was deze keer echter niet goed. Ik heb normaal 40 maar die was te groot in de winkel. Toen 38 besteld (want niet meer vooradig in de winkel) maar ook die was te groot. Dat was een beetje jammer.
De order was snel uitgeleverd- alleen de besorger (GLS) vertraagde de levering. Leuke kleding!
Zowel de site als ook het product: prima. Bezorging verloopt ook zoals verwacht.
Mijn ervaring is dat ik heel blij wordt van Summumkleding. Er is voor elk wat wils.
Summum is echt mijn lievelingemerk ik ken heel de collectie uit mijn hoofd?
De blouses van Summum zijn een vaste favoriet. Of ik ze nu in een winkel koop of online; het valt altijd mooi. Ik ben een top fan!
Steeds opnieuw een mooie draagbare collectie, zowel voor jonge als iets oudere dames! De webshop is zo gemakkelijk, iets bestellen en 2 dagen later ligt het artikel bij jouw thuis ( België ) De maten kloppen altijd. Kortom…I love summum
Heb de laatste tijd veel gekocht: mooie collectie, kleurrijk en goede pasvorm. Ik kan de kleding goed mixen en matchen voor kantoor en vrije tijd.
Ik ben erg blij met wat ik besteld heb.
Ik koop liever in de winkel dan op internet omdat ik wel wil passen voor het beste resultaat
Summum is al jaren mijn favo merk. En in de sale weer prachtige stukken kunnen bemachtigen. Pasvorm kwaliteit en afwerking gewoon het beste
Ik koop vaak bij Summum in de winkel of online. Leuke kleding van goede kwaliteit.
Summum is gewoon Summum!!
Elke collectie is weer vernieuwend met hele fijne stoffen en materialen. In de winkels krijg je leuk en goed advies en de webwinkel is ook handig winkelen met snelle levering. Een topmerk!
Mooie website en winkels met prachtige kleding. Ik word er heel blij van.
Stoer en vrouwelijk, fris en eigenzinnig! Gratis tijdschrift en snelle levering mooi meegenomen. Mooie stoffen en goed afgewerkt. Ik ben fan!
Ik kende de collectie voorheen niet echt maar door een verdeler in België kledingzaak haute collection kocht ik een paar stuks van jullie merk. Na wat op zoekwerk kwam ik dan uit op jullie webshop. Voor mij een leuke ervaring jullie ganse collectie te leren kennen.
Goede kwaliteit. Summum heeft een modieuze stijl en kleding van een goede pasvorm. De site is toegankelijk.en overzichtelijk. Aankopen via de webshop lopen goed en bij retourzendingen gaat de afhandeling goed.
Mooie kleding van mooie, fijn zittende stoffen. De kleding is van zeer goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over de items die ik heb gekocht.
Leuke en trendy kleding. Vernieuwend en voor iedere vrouw iets passends
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam