Jammer Maar de jasjes passen mij en ook mijn dochter niet Wij hebben allebei maat 38 Bij de aanzet mouwen, vallen er 2 groet vouwen bij de armsgaten Dus daar 1 maat te groot, terwijl het op de schouders past. Aan de onderkant achterzijde tuit het jasje naar achteren
Hi Dymphy, Bedankt voor je review! Het spijt ons dat je dit zo hebt ervaren. We noteren de feedback!
Super leuk jurkje. Snel geleverd
Fijn merk. Mooie kleding. Exclusief. Snelle bezorging en keurig verpakt.
Eindelijk een merk die ons Hollandse vrouwen goed beoordeelt qua maat en vorm!
Kleding is van mooie kwaliteit stoffen gemaakt en heeft een mooie pasvorm.
Mooie kleuren, leuke modellen en de maat is goed.
Je weet wat je van Summum kunt verwachten. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en prijs-kwaliteit is perfect. Ik hou van Summum.
Maattabel was prima, goede pasvorm. Snelle levering
Snelle verzending en toffe collectie
Snelle levering. Mooie kleding. Mijn favoriete merk.
Alles goed bestellen levering snel en goed.
Doordat de broek en het shirt wat korting had, kon ik het voor een prima prijs kopen. Mooie broek met 2 kleuren/kanten stof en het shirt met mooie strass steentjes. De kleding was keurig verpakt in een Summum verpakking en het werd netjes aan huis bezorgd incl handtekening voor ontvangst. Kortom; een shop ervaring voor herhaling vatbaar.
Duidelijke site snelle levering
Ik ben gek op het merk Summum, ik heb veel kleding van dit merk in mijn kast hangen, en heb dit natuurlijk ook veel aan. De stoffen zijn fijn, de ontwerpen verrassend maar ook tijdloos, en ik houd ervan dat het kleurenpalet te combineren is.
Prima kwaliteit
Snelle levering Snelle retour afhandeling
Ik heb al meerdere topjes van Summum besteld. Dit keer de singlet omkeerbaar. Ik heb hem ook met de gekruiste bandjes aan de achterkant in meerder kleuren. Ik draag ze in de zomer gewoon als topje en in de winter onder een trui waarbij de bandjes zichtbaar zijn. Echt een favoriet topje! Ik heb wel het idee dat de singlet omkeerbaar iets ruimer valt dan de singlet met gekruiste bandjes. Van de singlet omkeerbaar heb ik een maatje kleiner.
Wat een mooie, soepelvallende stof met denim en een glittertje, eyecatcher
Voor mij het leukste merk, groeide kwaliteit, goede levering en ben er altijd helemaal blij mee!
Erg blij met de mooie kleren, passen goed en zien er mooi uit. Snelle levering
Mooie kleding en accessoires al jaren fan
Hele mooie broek, pasvorm goed (alleen een beetje lang, moet hem wel met hakken dragen). Mooie soft stof.
Gewoon Heerlijk als jouw droomitem ook werkelijk zo uitpakt!
Ik ervaar de webshop als zeer prettig. De kleding van Summum is prachtig en zit heerlijk.
Summumkleding is mij letterlijk en figuurlijk op het lijf geschreven!
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam