Sinds enige tijd fan van Summum. Goede pasvorm en materiaal maar vooral net even anders.
Een superleuke webshop veel te veel mooie artikelen!
Altijd een super leuke originele collectie. Deze keer had ik me vergist in de maat dus moest ik helaas retourneren. Als gewoonlijk werd dit snel afgehandeld. Zeer tevreden met de service .en snel de juiste maat besteld en ook weer super snel in huis. Heel blij mee!
Ik heb voor het eerst een aantal kledingstukken van summum gekocht en ik ben meer dan tevreden en de volgende aankoop zal ongetwijfeld weer van summum zijn.
Geweldige ervaring met geweldige producten!
Bestel vee kleding bij Summum en nooit teleurgesteld
Ik heb geshopt bij Summum in Haarlem en geholpen door een enthousiaste styliste. Ze wist precies wat bij mij paste dus goed geslaagd!
Altijd snel geleverd, in de wqinkel goede service, als iets met kleding is wordt dit goed opgelost
De collectie leren kennen via mijn favoriete verkoop adres in Bilzen. Het valt me op dat ik zonder dat ik het weet de summem kledij vastneem. Mooie collectie, fijne en comfortabele stoffen.
Prachtige kleding van goede kwaliteit
Summum is al jaren mijn nummer 1 top modemerk. Heb inmiddels een behoorlijke collectie in mijn kast hangen. Ik ruim ieder jaar mijn kast goed op maar Summum kun je blijven dragen dus ik doe zelden iets weg! Ook voor dit nieuwe seizoen heb ik al eea gekocht. Morgen werken(ik werk in de grootste modewinkel van Nederland) dus mooi mijn nieuwe set aan,de grijze cargo broek met streep blouse!!
Krijg heel veel complimenten op mijn voorkomen , Ik dank Summum hier voor ,kan op mijn 82 ste ook nog stralen.
Altijd goed en mooi! Levering op tijd en nooit problemen
Heerlijk zittende kleding die flatteert en betaalbaar is.
Summum biedt kwalitatieve en stijlvolle kleding. De levering is vlot.
Snelle adequate levering. Top!
Goede kwaliteit. Ik ben erg blij met Summum
Snelle levering. Mooie pasvorm goedekwaliteit
Truitje is perfect, juiste maat en kleur. Goed op de hoogte gehouden en netjes afgeleverd.
Een heel leuk merk met een vlotte hippe kledingstijl!
Werd netjes geholpen aan de telefonen meteen werd dit opgelost Nestjes waren de artikelen verpakt bij aankomst Zeer tevreden Ik hou wel dit merk
Meestal is de maat goed , soms vallen de broeken te groot
Mooi en aparte kleding
Duidelijke website. Alles snel en correct geleverd.
Fijne pasvorm, mooie kwaliteit. Ben wat afgevallen dus heb 2 maten besteld. Gekozen voor de kleinere maat :)
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam