Super kleding lijn

Ik word blij van deze kleding lijn

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Super mooie jeans

Was eerst uitverkocht daarna contact gezocht met de klantenservice en heel vriendelijk geholpen!

Mooie mode,en kwaliteit.

Leuke mode, Snelle levering ,en inmiddels de 5de bestelde punto milano broek.Fijn dat deze broek nog steeds in de kollektie is en blijft. Draag de broek voor werk,en vrijetijd. Mooie kwaliteit,mooi model,fijne ritszakken,en na vele wassingen blijft erg mooi.

Fantastische kleren

Mooie stoffen, mooi details en fijne pasvorm

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Ben n, echte fan van jullie merk het is zowel sportief en ook weer elegant ,en snel leverbaar en mooie kwaliteit krijg vaak complimenten houden zo ...

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel geleverd prachtige trui ontvangen, heel blij mee. Voldoet volledig aan de verwachtingen en is precies zoal op de foto.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super collectie met mooie pasvormen

Mooie website Makkelijk bestellen Overzichtelijk website Heldere bestel en betaal procedure En duidelijke retour beleid

Super merk!

Een van mijn favoriete merken, altijd al geweest, duidelijke site en moderne draagbare collectie met super pasvorm, zeker de jeans. Maar als ik dan toch wat mag zeggen vind ik de afwerking, de naden en bv de plooien slordig en slecht gestikt. Was vroeger beter. En wat ik een heel groot minpunt vindt is het retourformulier. Printen! Lastig en veel werk, kan veel gemakkelijker. Bv met qr code via DHL, of retourformulier erbij. Verder ook heel fijn dat jullie het nog opsturen in originele verpakking! Is het echt nieuw. En graag de filter bovenaan, is duidelijker. En verder, ga zo door word er heel blij van❤️

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Mooie kleding, goede kwaliteit en snelle service! Ook afhandeling retouren gaat heel snel en correct! Bestel vaak vanwege de goede ervaring!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn aankoop is van Summum en het summum!

Bij alle aankopen die ik heb gedaan word ik weer blij als ik het aan heb. Het geeft me zelfvertrouwen en voel me op en top vrouw.

Mooie kleding

Mooie vrouwelijke kleding, en snel geleverd.

Mooie broek goede kwaliteit

De zwarte broek is van een goede kwaliteit. Warm in de winter.

Snelle, zorgvuldige levering

Summum kleding is altijd net even anders. Mooie stof, apart model. Ik ben fan.

Goede communicattie

Nadat ik de bestelling gedaan had werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer ik de levering kon verwachten. Heel fijn

Gewoon TOP

De kleding is gewoon TOP, dus gewoon SUMMUM, evenals de service en de medewerkers. Ik sterk al mijn vriendinnen aan met dit te gekke merk!

Prachtig

De kleding, de foto's online, de fijne snelle service. Alles is heel fijn!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Geweldig!

Een prachtige blouse zo mooi afgewerkt echt geweldig! Snelle levering en achteraf betalen. Een heel mooi merk en de pasvorm is ook fantastisch!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle verzending en ook wanneer je iets terugstuurt, heb je het geld binnen 3 werkdagen op je bankrekening retour ontvangen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede snit en degelijke kwaliteit

De kleding zat perfect, was mooi en modern van snit. De gebruikte materialen waren degelijk. De levering gebeurde binnen 2 werkdagen én op een degelijk uur.

Persoonlijk en behulpzaam

Fijn hoe je vanuit een webshop toch een persoonlijke benadering krijgt en de hulp wordt geboden die je wenst zoals een winkelervaring. Complimenten! Mijn dag was geslaagd!

Ben gek op de kleding

Te gekke kleding ook als je iets voller bent, vrouwelijk

Snelle service mooie kwaliteit

Snelle service na retour sturen van te grote maat.altijd mooie kwaliteit en fijne stoffen. Summum is zeker een van mijn favoriete merken!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Nvt

Nvt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heerlijke feestcollectie en dé rok kunnen scoren

Na een ontzettend leuk event bij onze plaatselijke modezaak, ook online nog heel goed geslaagd! Dé rok (voorkant van het Summum-magazine) was niet in de winkel maar gelukkig nog wel online. Goede communicatie, snelle levering, superblij mee Laat de feestdagen maar komen :-)

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam