Ik hou van Summum. Ze gaan tot dat maatje meer. En geven de perfecte maat. Heerlijke soepele materialen die lang mooi blijven. Vaak koop ik in de modewinkels, helaas was de blouse die ik zo graag wou hier in de buurt niet meer te verkrijgen. Gelukkig kon ik deze bestellen!! Zo blij mee.
Ook goede service van summum
Snelle service , goeie kwaliteit
Goede pasvorm, leuke stoere vrouwelijkeoutfits.
De kleding van Summum is mooi en valt op, omdat het exclusief is en niet op elke hoek van de straat te koop is.
Altijd krijg ik complimenten ! Mijn kast hangt vol met Summum! Hoe leuk is het als mensen zeggen " jij ziet er altijd leuk uit" . En natuurlijk vertel ik dan wat mijn favoriete ( en eigenlijk enige merk is ). Want ik gun iedereen dit fantastische merk. Lieve groet Louise
Kom graag in de Summum winkel 9 straatjes Amsterdam, samen met mijn vriendinnen. Er is heerlijke koffie en hulp bij het stijlen en vinden van een outfit. Heel relaxed en echte aanrader.
Alles wat ik koop pas ik eigenlijk altijd en hoefd nooit terig
Mooi item besteld en snel bezorgd! Ook was de extra korting code zonder moeite verwerkt. Goed gevoel!
Mooie kwaliteit, maat valt goed.. kleding waar je blij van wordt
Het bestelde artikel in goede staat ontvangen. Eea wordt snel in behandeling genomen, snel geleverd en is goed te volgen via de bezorger. Top
Alles loopt altijd goed ! Bestellingen komen snel, retouren worden snel verwerkt. En super mooie kleding.
Snel en duidelijk de mooie en fijne Summum items in huis. Valt vaak ruim en ik ben niet groot, dus soms even een andere maat bestellen.
Mooie kleding, goed werkende website. De kleding heeft een flink prijskaartje maar het is wel goeie kwaliteit en eigentijds. Goed op maat. En altijd wat nieuws.
Goed geholpen, blij mee. Ik kom vaker langs
Wat een ontzettend fijne verkoopster in Den Haag, Jacqueline. We kennen elkaar alleen maar telefonisch of via app maar wat een super vrouw. Ze mooi weet altijd wat me staat en past. Zo super lief!! Ik hoop dat ze me nog lang wil helpen.
Mooie kleding, fijne stof. Bestelling netjes uitgevoerd
Na de aankoop van de mooie jurk ,, die mij helaas niet mooi stond en weer terug moest sturen wat ik er spijtig vond ! Het retour van de jurk en de verdere afhandeling ging heel voorspoedig en correct. Daarom zal ik zeker weer een aankoop doen bij jullie mooie winkel met het Nederlandse modelabel Summum.
Mooie kleding, goede kwaliteit. Tip: als je kleding omruilt voor een andere maat zou het vergoeden van de retourkosten erg fijn zijn.
Bestelling is snel geleverd en bij retournering goede service en communicatie.
Kleding die de Nederlandse vrouw goed past! Ik wordt altijd super vriendelijk geholpen in de shop in Bergen en Alkmaar! En mijn vriend die altijd graag meegaat Krijgt een lekker bakje koffie met iets lekkers. Summum is voor mij een merk wat altijd goed past en de kwaliteit van de kleding is super.
Summum een perfecte pasvorm en een goede kwaliteit
Product was eerst uitverkocht maar ik kreeg keurig een reminder toen het weer beschikbaar was.
Ik had al een broek van Summum en heb daar een trui bij gekocht in dezelfde kleur. Heerlijke trui, lekker zacht, en past overal bij. Heel blij mee!
Word morgen 50 jaar en ga dit morgen vieren met mijn nieuwe summum top! Voel me echt jarig!
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam