Tof pak en snel geleverd

Ik had een mooi ‘rood’ tweedelig pak op de Website gezien. Aangezien ik toch in Utrecht ben ik naar de winkel gegaan. Helaas hing het pak daar alleen in het zwart maar dat kon ik even passen om te kijken welke maat ik nodig heb. De aardige verkoopster ging nog speciaal kijken of het rode pak niet in de opslag lag. Helaas, maar ze bood gelijk aan het voor mij te bestellen. Het is erg snel geleverd en ik ben er super blij mee. Het gaat nog een weekje mee naar de zon en ik trek het met de kerst aan!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Een website waar je blijft winkelen en winkels waar je als klant uitstekend geholpen wordt

De hele collectie is altijd te vinden in de winkels. Mocht jouw maat er niet zijn dan bestellen de medewerksters het voor jou en wordt het thuisgestuurd. Een fijne service waardoor je shopping experience wordt verlengd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Mooie spullen tegen een redelijke prijs

Top brand

Prachtige kleding , en heerlijk dat er een grote keuze uit maten is dus ik blijf fan !!

Top merk

Draagt super mooie pasvorm in één woord fantastisch

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie collectie van goede kwaliteit!

Mijn ervaring met Summum is zeer goed, goede pasvorm en kwaliteit! Altijd vernieuwend en heel klantvriendelijk in de mooie winkels! Je spaart punten als je iets koopt die je in kunt wisselen voor korting! Summum is wel echt mijn merk!

Super klantgericht!

Ik ben zooo vriendelijk geholpen bij de winkels van Summum! Echt aardige dames die je graag helpen bij je keuze als je daar behoefte aan hebt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Precies zoals het zou horen

Mijn maat was niet meer in de winkel, dus online besteld. In de winkel super geholpen.

Geweldig…’

Een avontuurlijke reis die meerdere grenzen doorkruist.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Voor elk mens/omgeving een mooie beleving!

Altijd geweldige kleuren/mooie stoffen/ blijft goed in de was. Ik ben helemaal Summum fan. Ik koop mijn kleren altijd bij ons op het dorp Bergambacht.

altijd fijn, summum!!

Summum valt nooit tegen. Blij met mijn aankoop!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een mooie collectie die goed te shoppen is via de webshop!

De website van Summum is overzichtelijk en niet te groot. Dat maakt het bestellen makkelijk. Kleding wordt goed en mooi getoond, je krijgt een duidelijk beeld van de pasvorm.

Helemaal verliefd op Summum

En dan ben je in één klap verliefd op het merk Summum. Wat een mooie, stijlvolle en hippe kleding. Je kan het super combineren met wat je maar wilt. De verliefdheid voor het merk Summum is niet te weerstaan. Mijn kledingkast en ik houden ervan.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Maakt mooier en warmer op een jurkje

Ziet er mooi uit op een jurkje. Zit prettiger dan wanneer ik er een jasje op zou dragen. Fijn om te dragen wanneer kouder wordt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Net even anders. Mooie kleuren.

Uit de nieuwe wintercollectie mooie en warm 'rode' items besteld. Snel in huis. Goed van maat. Blij dus!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding van summum,goeie kwaliteit en mooie kleuren! Snelle levering en mooi verpakt!Alsof je een kadootje uitpakt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi, klassiek modern, goede kwaliteit,

Wat wil je nog meer?

Beleving voor je oog!

Zeer mooie top. Zeer feestelijk gevoel. Fijne bestel modes. Super makkelijk en snel gefixt. Thuis eenmaal uitgepakt zeer zorgvuldig verpakt. Was het echt een beleving voor het oog. Tot het laatste moment. Nu gaan genieten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Mooi merk

Een mooi jasje besteld. Normaal koop ik in de winkel maar dit jasje kwam niet in de winkel dus online besteld en ik had het lekker vlot. Ben er helemaal blij mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel, alleen lastig retourneren.

Goed, prachtige kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi merk, fijne webshop!

Wat een fijne en mooie spullen heeft Summum. Kleding is van goede kwaliteit, valt mooi op maat en wordt snel geleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding, online shoppen is top!

Summum kleding is altijd mooi qua stoffen. M’n top was prachtig van kleur en zat bijna goed. Iets te klein en met pijn in mn hart terug moeten sturen. Bestellen en retourneren ging hee makkelijk. De online webshop werkt goed.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Altijd goed gestyled met Summum

Mijn kast hangt vol met Summum. Zomer en winter . Altijd top collectie

Prachtige kleding!

Snel geleverd, uitzonderlijke kwaliteit en prachtige style

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Iedere keer weer een collectie om van te houden!

Summum weet me iedere keer weer te verrassen qua collectie. Eigentijds qua kleur en modellen maar er is ook altijd ruimte voor items die net even anders zijn maar toch heel draagbaar. Gelukkig hebben de winkels erg ervaren personeel die je graag een handje helpen om eens uit je comfort zone te stappen. Een topmerk!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam