De kleding zit altijd goed. Het allerleukste vind ik dat je het op veel verschillende manieren met elkaar kan combineren. Elk seizoen nieuwe pasvormen in de kledingstijl. Dat maakt het aantrekkelijk om aan dit merk trouw t blijven.
Ik blijf zeker bestellen bij summum
Wederom een prachtige blouse gecombineerd met een mooie zwarte flared broek.
Snelle levering, super mooi magazine met echte verhalen erin, mooie verpakking.
Ik heb twee artikelen besteld. 1 gehouden en 1 retour. Snelle levering en snelle retourafhandeling. Maar vooral. Een hele mooie blazer!
Mooie kwaliteit ,sportief ,feestelijk .
Ik ben meer dan tevreden over het zwarte coltruitje wat ik bij jullie heb gekocht! Snelle levering ook!
Top collecties elke keer.Goede service klant vriendelijk
Model prima. Kwaliteit fijn blij mee
Heerlijke outfits, mooie kwaliteit, prettige site en mooi en snel geleverd.
Super goede service en een hele mooi collectie
Prachtig jurkje gekocht, goede pasvorm en uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingen
Mooie broek , fijne dikke stof! Goede kwaliteit. Verzenden ging prima!
Mooie items in de collectie. Bestelling werd snel en netjes thuis geleverd.
Ik draag al jaren kleding van Summum.Echt een hele goede pasvorm en er worden altijd prachtige stoffen gebruikt. Ik ben fan
Blij met
Top sfeer en mensen die er werken in alle opzichten
Summum is een super mooi merk. Vrouwlijk en altijd net even met een twist.
Snelle levering en perfect verpakt . De opgegeven maten passen zeer goed.
Mooie tijdloze kleding van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit, soms wil ik alleen maar kijken, maar als ik door de collectie scroll ben ik eigenlijk altijd verkocht en belandt er weer iets in mijn winkelmandje. Ook heel fijn dat ze tot maat 46 hebben!!
Snel geleverd, goede service, prachtige collectie maar moet niet duurder worden.
Ik ben zeer tevreden en koop al jaren mijn kleding bij Summum Alleen een minpunt is de bezorging met GLS Ik bestel op donderdagochtend en krijg het pas op maandag binnen , erg jammer Dat was eerst beter geregeld
Bestelling snel en correct geleverd
Bij Summum vind ik het fijn winkelen, de winkels zijn ruim van opzet met mooie uitnodigende etalages. Ik loop er dagelijks langs en ga regelmatig even kijken. Mijn favoriete stylistes weten goed wat me staat, dus is het altijd een feestje om te passen. Ook als ik het niet van plan ben, loop ik regelmatig met een mooi setje weer naar buiten.
Summum is een fijn label met mooie stoffen, kleuren en een vrouwelijk en stoere lijn. Wel aan de prijzige kant, helaas.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam