Geweldig bedrijf snelle service

S’morgens gebeld voor storing s’middags al monteur aanwezig Goed advies van monteur om de ketel te vervangen deze was 14 jaar oud en 2 dagen later al een nieuwe ketel geplaatst. Super snel service en fijn en vriendelijk deskundig personeel!!

Professioneel

De CV ketel moest vervangen worden, dit is uitgevoerd door Hoppenbrouwers. Advies was goed. Keurig gedaan. Fijne installateurs waarmee je goed kunt overleggen en uitleg geven. De thermostaat is eenvoudig en goed bedienbaar ook met de app. Dank !

Beste Hoppenbrouwers, Bedankt voor het goede advies vd verkoper en voor de snelle en duidelijke communicatie. De airco hangt. Volgens mij is alles oké. Maar dat moet ik nog gaan ervaren. Maar bij deze alvast complimenten voor de vriendelijke en nette werkwijze van de drie werknemers. JJ

Perfecte installatie van begin tot eind

Online een offerte aangevraagd. Er is netjes contact opgenomen door een keurige meneer die heel goed advies gaf. Netjes de afspraken nagekomen die we besproken hadden. Vervolgens een nette offerte binnen gekregen zonder dag er geprobeert is meer te verkopen dan dat ik wilde hebben. Gewoon open en eerlijk. Na akkoord op de offerte netjes een afspraak ingepland. De monteurs waren netjes op tijd en waren heel erg vriendelijk. Ze hebben binnen een paar uurtjes de oude cv ketel gedemonteerd en de nieuwe geïnstalleerd. Duidelijk uitleg gekregen en namen hier de tijd voor. Daarna hebben ze alles netjes achter gelaten. Dus van a tot z zeer tevreden.

Geen aanrader!!!!

Slechte ervaring bij het plaatsen van nieuwe cv ketel. Monteurs hebben slordig werk afgeleverd en heb alle rotzooi zelf op kunnen ruimen. Zelfde dag om 21.00 al meteen storing op de ketel en lekkage. Ronduit teleurstellend Oude ketel nog zelf af kunnen voeren nadat deze 2 dagen langs de weg heeft gelegen. Heb zelf meerdere malen contact op genomen met servicemedewerker om situatie uit te leggen maar er was weinig begrip of enige service.

Duidelijk en snelle uitvoering

Na je aanvraag krijg je snel een een offerte, middels foto's wordt gecontroleerd wat mogelijk is e.v.t. nog aanpassing met extra materiaal en kosten en dat is het dan ook, en zo wordt het ook geplaatst zonder bijkomende kosten. Montage door nette vriendelijke en kundige monteurs, al is het einde van hun werktijd gaan ze toch verder om het af te maken

Wij zijn erg goed tevreden en zullen Hoppenbrouwers promoten

Gewoon erg tevreden over offertetraject en planning. Zeer tevreden over monteurs, hun werkwijze, netheid, vakmanschap en hun drive om het goed te doen. Helaas bleek de geleverde CV bleek een of meer mankementen te hebben na onderling overleg werd snel besloten om in hun magazijn een nieuwe gelijke CV te halen en deze te instaleren. Kortom veel meer arbeid dan verwacht dus qua begrote uren zal dat niet uitkomen.

TOP

Kan niet anders zeggen dan dat alles top is geregeld en uitgevoerd. Vanaf de offerte tot het vervangen van de CV. Alles is uitgevoerd zoals afgesproken. Duidelijke afspraken en communicatie! Kortom, niet twijfelen maar doen.

Prima communicatie, erg tevreden over Installateurs Hoppenbrouwers

Bedrijf is erg klantgericht. De verwarmingsketel Intergas Xtreme 30 CW4 voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Goed, duidelijk en vriendelijk personeel

Ik heb vorige week een nieuw cv ketel laten zetten. Ik ben. Erg goed geholpen. Personeel was erg vriendelijk en hulpzaam. Cv ketel is goed ingezet. Netjes gemaakt. Goed uitleg. Ik zou iedereen aanraden.

Hoppen brouwer, betrouwbaar.en prima ervaring.

Daikin prachtig product, vlot en goed geïnstalleerd door vaktechnisch goed en vriendelijk pesoneel.

Na constateren gaslekkage mochten ze niet beginnen met plaatsen.Nieuwe afspraak gekregen enook hebben ze geen extra kosten berekend. Alles werd vervangen en door het bedrijf afgevoerd.Bij het plaatsen van de afvoer van de nieuwe cv constateerde men een gebroken dakpan,deze werd direkt vervangen.Fijne medewerkers en leveren goed werk.

Zeer prettige ervaring met Hoppenbrouwer en een fijn team om in je woning te hebben.

Complimenten! Vanaf de opname en het bespreken van de offerte was het vertrouwen in Hoppenbrouwers al zeer goed. Op de de dag van uitvoering was er een monteur ziek maar er was direct een andere mederwerker geselecteerd. Het uitvoeringsteam was een super op elkaar ingewerkt team en ze hebben het werk netjes binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Daarna is alles netjes opgeruimd en werd er gepoetst en stofgezogen. Ik heb geen tips hoe het beter moet. Dus: Een aanrader om met Hoppenbrouwers zaken te doen.

Duidelijke communicatie

Heel snel kon er een verkoper komen om mij te adviseren welke airco het beste bij mij zou passen. Na mijn keuze maakte we meteen een afspraak om de airco te plaatsen, ook dit ging snel, slechts 3 wk later werd hij al geplaatst. Super aardige installateurs, die echt wel verstand van zaken hebben. Echt een aanrader om hier je airco te kopen.

Gewoon goed

Goede ervaring, geen problemen!

meedenkend en betrouwbaar

Hoppenbrouwers komt niet met alleen een offerte, maar levert er een plan voor uitvoering bij. Dat schept vertrouwen. Vervolgens is de installatie ook volgens plan binnen één dag naar onze tevredenheid gerealiseerd.

Vakwerk, uitstekend van adviseurs, monteurs t/m klantenservice.

Uitstekend. De nieuwe Intergas ketel past maatgemaakt in mijn huis en is fluisterstil. Daarnaast meer ruimte over op de overloop omdat hij ook zeer compact is. Dus de adviseurs hebben zeer goed meegedacht. in mijn keuze. De monteurs waren eveneens vakmensen, vriendelijk, beleefd en vlot werk en heel netjes afgewerkt rookkanaal. De app is superhandig.Heel tevreden!

Super snelle service voor een nette prijs

Onze ketel was kapot. Van het bedrijf waar ons contract liep schrokken we enorm van de offerte waardoor we besloten verder te kijken. We konden de ketel absoluut niet meer gebruiken gezien we een co melding hadden gekregen dus er zat ook wel enige haast achter. Hoppenbrouwers dacht enorm met ons mee en plande al een afspraak onder voorbehoud in, nog voor we de offerte hadden gekregen. (offerte was bijna de HELFT vergeleken met het bedrijf waar wij een onderhoudscontract hadden). De installateurs waren alledrie super vriendelijk en kundig. Ik hoorde ze met elkaar ook af en toe een lolletje maken, heerlijk. Ik ben zeer tervreden. Goeie service én een goede prijs. De perfecte combi.

slecht

Niet bereikbaar, er wordt niet gerageerd op appjes of mailtjes. Als je betaald hebt is het gedaan met de "service". we zijn al sinds December bezig met een klacht die niet afgewerkt wordt.

Kwalitei

Vriendelijk en ervaren personeel. Goede uitleg. Apparatuur prima afgestemd op mijn situatie

Deskundig en vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Helemaal prima!

zoals afgesproken werd er gehandeld

Wij zouden om 12,30 uur door de installateurs geholpen worden maar vanwege een ander uitgesteld project konden de monteurs eerder bij ons zijn. Om 09.45 uur werd ik gebeld of het uitkwam dat de monteurs al eerder bij ons aan de slag konden. Wij waren thuis en het kwam voor ons goed uit. Binnen het half uur stonden 3 monteurs voor de deur, belden aan en stelden zich netjes voor. Ze zijn meteen aan de slag gegaan en waren zo'n 3 1/2 uur later klaar. Oude cv-ketel eraf gehaald, de nieuwe cv-ketel geïnstalleerd, de CO-melder en tevens de thermostaat opgehangen en samen ingesteld. Ook werd het kastje voor de WiFi netjes opgehangen in de meterkast en uitgelegd hoe we de app moesten installeren om via de telefoon de thermostaat te bedienen.

Vakmensen, prettig contact

Komen afspraken na, even onduidelijkheid maar snel opgelost. Duidelijke uitleg!

Super vriendelijk, duidelijk en goede prijs kwaliteitsverhouding

We kregen duidelijke uitleg bij de keuze voor een nieuwe ketel. Het personeel dat kwam was heel sociaal en toegankelijk. Goede uitleg gekregen en vragen beantwoord op een hele fijne manier. Het was een top team. Mijn schoonouders hebben ook een ketel nodig en we gaan de nieuwe ketel dan ook bij Hoppenbrouwers bestellen en laten plaatsen. Ongekend goed! Zeker aan te raden! BEDANKT!!!!

Top service!

Hele goede service gehad. Deskundig advies gekregen over een nieuw type cv-ketel, duidelijke en eerlijke offerte gekregen. Installatie zeer netjes, vriendelijke medewerkers. Wij zijn dik tevreden, bedankt!

Transportweg 5

5071 ND Udenhout

Over Hoppenbrouwers Thuis

Hoppenbrouwers Techniek wil met het consumentenplatform haar particuliere klanten volledig ontzorgen. Op dit moment bieden wij cv-ketels, (hybride) warmtepompen, zonnepanelen, airco’s, laadpalen en thuisaccu's aan. Ook adviseren wij onze klanten op het gebied van het verduurzamen van de woning. En blijkt tijdens zo’n adviesgesprek dat ook de meterkast moet worden omgebouwd, dan kunnen wij dit ook realiseren. Met onze all-in service willen wij ook onze particuliere klanten volledig ontzorgen.