Pijpje staat scheef op het dak Verder tevreden

Goed werk

De nieuwe cv ketel van Intergas met nieuwe dakdoorvoer en koolmonoxide melder is door de monteurs van Hoppenbrouwers vakkundig aangebracht na het verwijderen van de oude cv ketel welke laatste nog voor de middag weer was opgehaald. Zelf ontluchten hoefde niet. We zitten nu er warmpjes bij.

Doen wat je afgesproken hebt

Offerte opgevraagd, een dag later de offerte in huis, duidelijk aangegeven wat het plan van uitvoeren wordt, op korte termijn gerealiseerd, de uitvoerders waren op tijd, zorgden voor een goede oplevering met een goede uitleg. Kortom zeer tevreden

Correct volgens de afspraken

Alles perfect gegaan en zeer goede monteurs die precies wisten wat er afgesproken was .

Hoppenbrouwers , fantastisch bedrijf

Het enige bedrijf waarvoor je geen vlonder hoeft te plaatsen ,als je oude kachel voor de helft boven een trappengat hangt Dit vind ik z on grote service ( ik zou ook niet weten hoe te doen als vrouw alleen ) De jongens zijn ook geweldig leveren alles zo netjes af , plaatsen het heel netjes nemen echt de tijd voor je , ik raad iedereen dit bedrijf aan , ze zijn toppers Ik zit er in ieder geval weer warmpjes bij

In een middag weer lekker warm in ons huis.

Heldere afspraken, afval wordt direct afgevoerd en het is weer behaaglijk warm in ons huis. Kortom we zijn erg tevreden.

Zeer tevreden van aanvraag tot plaatsing

Een laadpaal voor thuis besteld via Hoppenbrouwers. Goed advies via de telefonische backoffice, en ook over wensen buiten de laadpaal zelf werd goed meegedacht en tot een mooie oplossing gekomen. Plaatsting zelf is netjes en binnen een paar uur gedaan door twee zeer vriendelijke monteurs. Straat weer netjes dichtgemaakt. We zijn er blij mee.

Blij met de overname van Van Wijngaarden Installatiebedrijf

Veel gaat digitaal waar ik voorstander van ben, ik ben erg tevreden over de afspraak, uitleg, besparingen en het instaleren van van onze Warmtepomp.

Duidelijk volgens afspraak

Volgens afspraak uitgevoerd en alles netjes opgeruimd en het werklui is beleefd en duidelijke uitleg.al met al zeer tevreden. En aan Hoppenbrouwers telefonisch doorgeven dat hun werklui in dienst hebben die weten wat ze doen gr ACC van den Maagdenberg. TOP

Vakkundig, klantgericht en betrouwbaar

Na algemene info opgezocht en verkregen via de website van Hoppenbrouwers hadden mijn vrouw en ik telefonisch contact gemaakt om wat verdere info. Onze ketel functioneerde na 22 jr nog goed, wellicht mede door jaarlijks onderhoud maar het was toch tijd serieus naar een andere te kijken. We lieten e.e.a op ons inwerken. Na enkele weken namen we opnieuw contact op en vroegen een offerte toe te sturen. Deze werd toegestuurd samen met een afsprakenlijst die de werkwijze van een eventuele installatie van de ketel chronologisch opsomde. We zouden precies weten over de hoed en de rand. Na een bevestiging per mail werd een datum afgesproken. We moesten ook nog wat duidelijke foto's sturen aangaande de huidige situatie van de ketel. Op de afgesproken dag en tijd verschenen 2 monteurs die vervolgens keurig, vakkundig, klantgericht, netjes en uiterst correct hun werk afleverden; precies zoals we eerder met Hoppenbrouwers hadden afgesproken. Op aanraden van een van de monteurs werd er geen nieuwe thermostaat gemonteerd omdat hij vond dat de oude nog prima zou functioneren bij de nieuwe ketel. Ondanks dat deze wel in de offerte was meegeomen werd deze op de eindafrekening weer in mindering gebracht. Toen de twee monteurs kwamen melden dat de klus was geklaard (binnen de tijd) kregen we nog ruime uitleg. Echt alle rommel werd tenslotte meegenomen en het enige wat ons resteerde was een beetje stofzuigen. Ja, we zijn zeer tevreden over het gehele traject. Nu maar hopen dat dat zo blijft; de start was hoe dan ook 100% naar tevredenheid. Jan en Jacqueline

Bekwaam maar moeilijk bereikbaar

Ik ben zeer tevreden over de aanleg en de werking van mijn hybride warmtepomp. Een ding baal ik van. Ik heb een onderhoudscontract afgesloten en er duidelijk bijgevraagd om ook voor de CV een onderhouds contract. Dat zou € 7.50 per maand kosten , omdat ik geen 2 verschillende onderhouds bedrijven wil die elkaar de zwarte piet kunnen toespelen , als er iets mis is. Ik heb hier al 3 maal voor een mail gestuurd , nooit iet van gehoord.

tevreden met uitvoering en gebruik

de uitvoering van de installatie is verlopen volgens afspraak zoals ik had verwacht en bedoeld de kosten van de installatie was zoals ik had verwacht en gehoopt voor mij was de smalle binnenunit zeer gunstig gezien de beperkte ruimte naast de bestaande cv ketel

Prima service.

Concurrerende offerte, levering en montage CV installatie uitstekend.

Mensen die hun vak verstaan en duidelijke uitleg geven. Ze nemen je mee van begin tot eind door het proces

Snel en keurige montage

Alle communicatie ging goed snel en duidelijk. Je kan echt merken dat het bedrijf dit uitstraalt.

Keurig en vriendelijk

Er werd netjes gebeld voor de werkzaamheden werden werkzaam uitgevoerd over eerdere tijdstip. Keurig en netjes gewerkt. Na afloop alles schoon en netjes opgeleverd. Al met al prijs / kwaliteit verhouding top!

Super slecht. Nooit meer contacten a.u.b.

Superslechte ervaring met dit bedrijf. Werkvoorbereiders alleen maar in vergadering . Beloven binnen 1 week een ketel te kunnen plaatsen. Duurt al een week voordat je contact krijgt. Zijn alleen maar in vergadering. Wat een klote bedrijf. Mensen nooit kopen hier. Zit al 3 weken in de kou. Krijg straks via mail natuurlijk te horen dat het niet de bedoeling g was n meer bla bla bla.

Heel trevreden

Ben heel snel geholpen,binnen een week had ik een nieuwe cv ketel. Vakkundig geïnstalleerd door 2 vriendelijke monteurs.

Niets gehoord, nu 3,5 week na ondertekening offerte

Na de ondertekening van de offerte kregen we een mail. Binnen 2 dagen zou Hoppenbrouwers contact opnemen. Inmiddels heb ik zelf 5 keer gebeld en 2 keer gemaild, maar hebben we nog steeds geen contact gekregen met iemand over onze opdracht en zijn we 3,5 week verder. In verband met de 2024 subsidie zitten we in een nare situatie nu. We zijn reuze benieuwd hoe dit af loopt.

Eerlijke feedback , snel en net werk afgeleverd

Vanaf het moment dat ik een vrijblijvende offerte had ingevuld tot het moment dat de nieuwe ketel geplaatst heeft precies 2 weken geduurd.

Matig

Ketel besteld en is geplaatst door 2 kundige en communicatieve vaardige monteurs. Echter na 01 dag hebben we lekkage aan koperen leiding en ketel werkt voor ons gevoel nog niet naar behoren, gemaild 3x en 2 gebeld hierover , echter pas na 10 dagen terug gebeld. bereikbaarheid en opvolging gemelde afwijkingen is slecht.

Netjes en vakkundig werd het werk uitgevoerd

het vervangen van de ketel werd netjes op het aangegeven tijdstip uitgevoerd door vakkundig en vriendelijke mensen. Na afloop werd ook alles netjes opgeruimd.

Problemen worden niet opgelost

Offerte was goed en marktconform. Factuur niet. Zaken berekend die niet geleverd zijn. Uitvoering slecht. Ketel schuin. Wasemafvoer niet recht (85 graden). Draadeinden 10 cm uitsteken. Filter niet afgesloten. Afdekplaat gebroken, loze gaten geboord en een groot tochtgat. Ik heb zelfs Intergas advies gevraagd. Zij geven zelfs aan dat dit niet mag. Maar na 2 weken meerdere telefoontjes, mail ed. krijg ik wel een aanmaning om de factuur te betalen maar wordt door Hoppenbrouwers NIKS ondernomen.

Prima.Adminosratief nog afwachten.

Prima. Administratief.nog afwachten.

Transportweg 5

5071 ND Udenhout

Over Hoppenbrouwers Thuis

Hoppenbrouwers Techniek wil met het consumentenplatform haar particuliere klanten volledig ontzorgen. Op dit moment bieden wij cv-ketels, (hybride) warmtepompen, zonnepanelen, airco’s, laadpalen en thuisaccu's aan. Ook adviseren wij onze klanten op het gebied van het verduurzamen van de woning. En blijkt tijdens zo’n adviesgesprek dat ook de meterkast moet worden omgebouwd, dan kunnen wij dit ook realiseren. Met onze all-in service willen wij ook onze particuliere klanten volledig ontzorgen.