wij zijn zeer tevreden over het plaatsen en afspraak maken van de cv monteurs zijn vriendelijk zeer behulpzaam met het uitleggen van de werkzaamheden en werking van de cv ketel en bij behorende thermostaat ruimen alles netjes op de oude spullen worden de zelfde dag op gehaald

Hele fijne ervaring

Hele nette en vriendelijke mensen die geduldig alles uitleggen. Gestroomlijnd proces, organisatie communiceert kortdaad met korte lijnen. Fijne app van Intergas met meer dan voldoende opties.

Prima installatiebedrijf die doen wat ze beloven.

Onlangs een airco installatie laten installeren met 2 binnen units van Daikin. Afspraak met de adviseur was snel gemaakt en in dezelfde week kwam hij langs. Kundig advies en besloten om de airco te laten installeren. Installatie was drie weken later. Monteurs hebben goed meegedacht naar een praktische en geschikte plaats voor de buitenunit. Installatie verliep vlekkeloos dn netjes. Systeem werd uiteraard werkend opgeleverd en ook werd de nodige uitleg gegeven. Tot zover zijn we zeer tevreden.

Mijn ervaring met Hoppenbrouwers is super.

Van het bestellen, plannen en de uitvoering van de installatie was erg plezierig en goed geregeld.

Duidelijk communicatie

In de voorbereiding duidelijke uitleg over de offerte en advies. Afspraak ingepland en alles is soepel en netjes geïnstalleerd. Na de installatie heeft de monteur alle tijd genomen om uitleg te geven over het gebruik van de nieuwe CV.

Heel professioneel en klantvriendelijk

De mannen luisterde voor de installatie van de ketel en warmtepomp goed naar mijn wensen en hebben daar zoveel mogelijk van mee kunnen nemen. Daarnaast heel nauwkeurig gewerkt en het ziet er strak uit, klasse werk!

Super bedrijf

Alles klopt van A tot Z. Geef ik zeker door aan familie en net werk.

Zeer deskundig bedrijf waar duidelijke afspraken maakt en deze ook naleeft.

Zeer positief

Snel,Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Na een middag hard werken hebben de installateurs van Hoppenbrouwers een mooie cv installatie achtergelaten. De cv ketel is vakkundig vervangen. De werkplek netjes en zuiver achtergelaten. Uitleg van het systeem was duidelijk en begrijpelijk.

Goed werk afgeleverd

Monteurs hebben goed werk afgeleverd

Snel, kundig en correct

Mijn CV was aan vervanging toe en bij vele bedrijven was het niet mogelijk om een offerte aan te vragen. Of hielden ze zich niet aan reactie termijnen. Hoppenbrouwers belde snel, verifieerde mijn wensen, gelijk een scherpe offerte en de week erop al tijd bij de monteurs. Monteurs waren kundig, netjes en vriendelijk!

Super bedrijf!

Erg fijne ervaring gehad bij Hoppenbrouwers. Vriendelijke en snelle service, monteurs gaan netjes en secuur te werk; overleggen alles met je en geven nadien een goede uitleg over het gebruik van het product.

alles perfect verlopen en alles duidelijk afgesproken en na gekomen

zeer tevreden

Goed.

Alles goed uitgevoerd volgens de offerte door vriendelijk en bekwaam personeel.

Deskundig, betrokken

Het eerste gesprek was duidelijk, goed advies, geen overbodige aanbiedingen. Plaatsing moest enkele keren uitgesteld worden vanwege dakwerken, dat was geen probleem. Eén puntje: er was een verkeerde automaat in de Meterkast aangeboden en geplaatst; dit gaf storingen bij de metingen. Het was een 1-fase automaat, moest een 3-fase worden. Is wel goed geregeld.

Top bedrijf

Zeer snelle reactie en offerte. Cv kon binnen 1 week al geplaatst worden. Ook de totaal prijs is prima! Ik ben heel tevreden.

Uitmuntend

Snelle offerte, snelle plaatsing CV ketel. Aardig , kundig personeel. Alleen maar complimenten. Wij kunnen uw bedrijf aanbevelen.

Vanwege een defecte cv ketel. Diverse offertes opgevraagd voor een nieuwe ketel. Gekozen voor Hoppenbrouwers. Mede ook omdat zij ook een vestiging in Arnhem hebben. Afspraken zijn conform planning afgerond. Er werd netjes gewerkt. Vriendelijke monteurs, met tijd voor uitleg. Helaas zat er in een pvc afvoerpijpje een scheurtje waardoor er water lekte. Dit is een dag later telefonisch gemeld. Hierop is de dag erna meteen gereageerd en is de lekkage hersteld. De snelle reactie en herstel, wekt vertrouwen bij mij als consument.

Prima bedrijf

Goed werk geleverd met prima monteurs. De offerte zag er prima uit evenals de definitieve afspraak en datum. De ketel vervangen was in enkele uren gedaan en de uitleg was helder en duidelijk.

Top alles prima

De monteurs van de firma Hoppenbrouwers hebben de Xtreme 36 iprima geïnstalleerd Ook de nadat ze klaar waren met de installatie heeft een monteur duidelijke instruktie gegeven over het gebruik van de installatie als mede ook gebruik en installatie van kamerthermostaat en de app mogelijkheden. Ook het contact in het voortraject offerte orderopdracht leverdatum was helder en duidelijk DE monteurs hebben prima werk verricht en hebben alles netjes achtergelaten We zijn dan ook tevreden met de installatie en kunnen de firma Hoppenbrouwers dan ook aan ieen eder aan bevelen

zeer ervaren cv monteurs. weten waar ze over praten. werken netjes. leggen de situatie goed uit

Snelle levering, slechte service.

CV ketel snel geleverd na koop, maar de serviceafdeling slecht te bereiken na de eerste dag gebruik ervan gemaakt te hebben. Gaat via algemeen nummer met keuzemenu waarin je alleen naar producten kunt en niet rechtstreeks naar serviceafdeling, zelfs geen voicemail om in te spreken. Via app contact gelegd met vraag of ik terug kan worden gebeld maar ook dit is te veel gevraagd. Een dag daarna contact opgenomen via app website met als antwoord : er word gebeld om afspraak te maken of er vandaag of morgen een monteur langs komt. Vandaag of morgen, hoe verzin je het. 24/7 service was het toch. Nu maar thuis zitten afwachten wanneer de monteur komt.

Goed en Snel handelen op alle fronten

Het vervangen van de cv ketel is goed en snel op alle fronten prima verlopen. Duidelijk Offerte communicatie mbt situatie verliep goed Plaatsen door vriendelijke en vakbekwame monteurs

Ondeskundig en niet professioneel

Onlangs is mijn cv ketel op zolder vervangen door Hoppenbrouwers. De 2 monteurs wisten van elkaar niet dat of de hoofdkraan van het water afgesloten was of niet. Daardoor stond het water minuten lang te spuiten en is de zolder blank komen te staan. Het water kwam door de plafonds heen op de onderliggende verdieping. Daarna moest de ketel weer gevuld worden met water. Toen is de slang losgeschoten. En is het water opnieuw door de plafonds naar beneden gekomen. Dagen lang hebben we alles schoongemaakt en gedroogd met straalkachels. De monteur verzekerde ons dat hij het intern zou melden. Omdat we de dagen erna niets worden hebben wij zelf gebeld. Er was niets bekend bij Hoppenbrouwers en moesten we alles opnieuw uitleggen. De mevrouw van Hoppenbrouwers zou erop terugkomen. Omdat we daarna weer niets worden hebben we weer gebeld. Toen moesten we weer alles uitleggen omdat het weer een nieuw verhaal was. Daarna hoorden we weer niets. En hebben we gemaild. Er werd ons gevraagd foto's te sturen. Weer hoorden we een maand lang niets. Omdat Hoppenbrouwers zo uiterst onprofessioneel en niet klantvriendelijk is. Hebben we het lopende onderhoudscontract opgezegd en alle contact met Hoppenbrouwers verbroken. En de eer aan onszelf gehouden. Met zo'n club willen we niets meer te maken hebben.

Zeer prettig van A tot Z

Zeer tevreden over het gehele traject vanaf het eerste contact, de offerte en de uitvoering en oplevering van de installatie. Daarin kreeg ik een duidelijk overzicht van hoe, wat en waarom. Ik heb toen gekozen niet voor de goedkoopste maar voor de optie die mij het meeste vertrouwen gaf.

Transportweg 5

5071 ND Udenhout

Over Hoppenbrouwers Thuis

Hoppenbrouwers Techniek wil met het consumentenplatform haar particuliere klanten volledig ontzorgen. Op dit moment bieden wij cv-ketels, (hybride) warmtepompen, zonnepanelen, airco’s, laadpalen en thuisaccu's aan. Ook adviseren wij onze klanten op het gebied van het verduurzamen van de woning. En blijkt tijdens zo’n adviesgesprek dat ook de meterkast moet worden omgebouwd, dan kunnen wij dit ook realiseren. Met onze all-in service willen wij ook onze particuliere klanten volledig ontzorgen.