Score 8

Prima ervaring. Foutje in bestelling snel hesteld. leuke producten

Score 8

Zorgvuldig, op tijd, eigen stijl

Score 9

Het klantcontact via de email ging heel soepel, vriendelijk en snel.

Aankoop product

Aankoop product

Score 9

prachtige website in de winkel hebben de medewerkers alle geduld en eerlijk advies

Score 10

Goede communicatie en snelle levering

Score 1

Slechte ervaring. Defect artikel ontvangen en dit na telefonisch overleg direct retour gezonden. Nog geen bericht van hen gehad dat ik nu werkende spullen krijg. Bij navraag wordt de schuld op KPN gegeven maar ze zouden het wel ontvangen hebben. De collega die er over gaat werkt maar parttime. Nou en??? Nee hoor gewoon beter de volgende keer bij Bol.com of Pabo bestellen.

Meer dan goed.

Score 6

Prettig bedrijf en website

niet zoveel ervaring

Goed contact mogelijk

Score 10

Geweldig bedrijf! Ik heb mijn bestelde spullen razendsnel in huis, mooi verpakt. En de winkel op de Vijzelgracht/Weteringschans ziet er heel mooi uit.

Score 10

Heel goed! Alles verliep soepel, vragen werden snel, duidelijk en vriendelijk beantwoord. Producten zijn van goeie kwaliteit en je krijgt precies wat er op de site beschreven wordt

Heel snelle service

Score 10

Hele fijne winkel! Lieve mensen die je een goed gevoel geven als je komt shoppen. Heel deskundig en zeker ook fijn als je een beetje verlegen bent om hier te winkelen. Zeer geruststellend en je verlegenheid over het onderwerp verdwijnt gewoon. Super! Ook online is dit een goede winkel. Wordt allemaal heel netjes en op tijd geleverd in een neutrale verpakking.... voor als je buren het aannemen omdat je net ff boodschappen aan het doen was. Topwinkel!

Heel fijn bedrijf

Score 10

Ik ben onder de indruk van de rustige sfeer in de winkel, van het betrokken lieve personeel en hun kennis. Erg plezierig.

Duidelijk, vriendelijk en servicegericht

Score 7

X

Score 10

Wat ontzettend lief ingepakt! Niks hup in de verpakking... nee echt met aandacht en liefde ingepakt! Ik ken geen bedrijf die dit doet!

Score 7

Het laden van de w ebsite duurde heel erg lang, maar ik wist wat ik nodig had Joni eieren. Fijn, dat er een directe link naar Hoe ze eigenlijk werken in de omschrijving zat. Alleen wordt de Jade eieren niet als zodanig herkent door edelsteen kenners. Is dit wel Jade of is dit obsidiaan?

Nieuwe Vijzelstraat 2

1017 HT Amsterdam