Score 10

Ik bestel speeltjes al jaren uitsluitend bij dit bedrijf.

Score 10

Prima producten, snelle levering. Kreeg alleen geen bevestiging per mail .

Score 10

Eenvoudige website alles is goed te vinden. Nette discrete levering van high end producten

Score 10

Zowel de winkel in Amsterdam als de webshop zijn mijn favoriete plek om sex toys en leuke cadeautjes te kopen. De webshop is heel overzichtelijk, zodat je uitgebreid rond kan kijken in het grote assortiment. De cadeautjes die ik besteld heb waren prachtig ingepakt en heel snel geleverd. Ik zou Mail&Female dus zeker aanraden.

Score 10

Zo eens in de aantal maanden verras ik mijn vrouw met een mooi setje lingerie. Altijd leuke e-mail contacten en daar de confectiematen mij soms onduidelijk zijn is de hulp van de dames zeer welkom. Op deze manier al meermaals een leuk cadeautje kunnen versturen. Mijn vrouw is zeer te spreken over de verpakking alsook de inhoud.

Zeer prettig.

Erg vriendelijk en persoonlijk. Goede service bij ruilen. Heldere Website

Score 10

Producten zijn heel goed /omschrijvingen van de producten , goed info en foto's, info klopt. Producten verzenden zeer discreet, Een heel fijn discreet eerlijk bedrijf

Score 10

heel leuk bedrijf met een prachtige winkel!

Score 9

Uitstekend!

Score 8

Online product gekocht. Toen ik niet wist hie het aanging heb ik gebeld en werd goed geholpen.

Score 10

Goede site, zeer goede afhandeling en leuke verrassing bij bezorging

Score 10

Super goeie service en vriendelijke mensen!

Score 8

Prima, levering was snel en keurig ingepakt.

Score 8

Heldere informatie en snelle service.

Score 10

Goed bereikbaar voor vragen, waarop een heerlijk passend antwoord komt.

Score 10

Zeer positieve ervaring: helaas ontving ik iets verkeerd, direct nadat ik mailde kreeg ik antwoord dat ik het ontvangen artikel mocht houden en per omgaande het juiste zou worden verstuurd.

Score 10

Heel prettig online bestelling gedaan. Bezorgd als cadeautje voor jezelf, snel en mooi verpakt.

Score 10

Er werd goed meegedacht over de te maken keuze. Het kado is heel mooi ingepakt. Al met al goede en leuke service

prima!

alleen maar goede ervaringen met Mail & Female

Score 7

Heel tevreden!! Het was super lief en mooi ingepakt, zonder dat ik daar om gevraagd had, kwam echt als een cadeautje! hele fijne producten :)

Nieuwe Vijzelstraat 2

1017 HT Amsterdam