prettig online gewinkeld

Score 10

Plezierige ervaring. Doet wat het op de site belooft.

Score 10

Fijne site, vrouw vriendelijk, leuk om rond te neuzen.

Score 10

Mooi ingepakt met rood pakpapier en een lintje. Incl kaartje met persoonlijke tekst. Super leuk om zo te ontvangen.

Uitstekende webshop

Score 8

Vibrator toegestuurd gekregen die niet werkt. Teruggestuurd.Weet nog niet of ik mijn aankoopsom terugkrijg

Score 10

Heel goed. Betrouwbaar en leuk!

Score 9

Zeer goed, snelle en correcte afhandeling.

Score 8

het bedrijf kennen we al heel lang prima bedrijf

Score 9

Prima shop, nog dezelfde kwaliteit en levering als 10 jaar geleden. Top!

Score 9

Geweldig, zowel wat betreft het aanbod van producten als de verzendservice. Na één dag had ik mij bestelling binnen. Een Tenga ei en cannabis glijmiddel. Helemaal te gek om mee te masturberen.Ik ga er van uit m'n dak! In deze dagen van allerlei contactverboden, hou ik contact met met mezelf. Geil contact, heerlijk!

Score 10

Uitstekend. Heldere informatie, eenvoudige bestelprocedure (ook zonder account mogelijk) en prima levertijd.

Score 9

Plezierig, to the point, meer dan voldoende keuze mogelijkheden (in elke prijsklasse). bezorging keurig op tijd, conform aangegeven tijdstip. Kortom goed en prettig om zaken mee te doen

Fijne, snelle levering

Score 9

snelle levering en discreet verpakt

Score 10

Mijn ervaring met het bedrijf is ronduit prima! Ik voel me er op mij gemak.

Score 9

Super goed! Producten worden met zorg en liefde ingepakt en verstuurd en zijn ook nog eens snel binnen!

Score 10

Ik heb een heel positieve ervaring met Mail & Female... Vol verwachting, en die is volkomen uitgekomen. Perfecte service. Het is alsof je een kadootje krijgt, zo mooi verpakt. De kwaliteit is perfect, niets op aan te merken. Ik had reeds een bestelling gedaan, en die was onderweg, toen ik nog een bestelling plaatste, die werd tegelijkertijd afgeleverd. Dus supersnelle, uitstekende, service.

Vriendelijk. Goed geprijsd. Efficiënt en vernieuwend

Score 10

Uitstekend en klant/vrouw vriendelijk.

Score 8

Zeer oplossingsgerichte aanpak, goede after sale service. Prettige eerlijke bejegening.

Score 5

Een eerste aankoop gedaan maar die is gedeeltelijk tegengevallen.

Nieuwe Vijzelstraat 2

1017 HT Amsterdam