Score 10

Goede, inhoudelijke service en kwaliteitsproducten.

Score 9

Perfecte service, beetje minder privacy dan verwacht (postnl geeft alle bedrijfsinfo bij verzendberichten)

Score 10

Snelle levering en mooi ingepakt.

Score 10

positief en eerlijk een klant vriendelijk

Score 8

Mijn bestelling was niet goed door gekomen waardoor ik zelf contact moest opnemen om te vragen of er iets mis was gegaan. Hier werd heel fijn op gereageerd. Ik kreeg excuses aangeboden en de bestelling werd alsnog ter plekke verwerkt. twee dagen later kreeg ik het pakketje binnen. Dit is van buiten heel sober en discreet verpakt (fijn!) maar van binnen juist heel mooi en feestelijk. Met een extra briefje en cadeautje. Ik twijfelde van tevoren een beetje over de bestelling (schaamte) maar Mail & Female lijkt goed te snappen dat met de juiste benadering het heel leuk is om ruimte te geven aan je seksuele voorkeuren. Heel erg bedankt!

nvt

Score 9

Er valt niet veel te vertellen. Aantal jaren geleden voor het eerst een product gekocht. Nu opnieuw. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Score 10

Bestellen, ging makkelijk en inderdaad vrouwvriendelijk site zonder obscure gedoe

Score 10

Uitstekende service, goede levering en communicatie. Ik ben tevreden!

Score 10

Goede, snelle en discrete verzending en service.

Score 8

Snel en goede service en levering, kwalitatief goede producten

Score 7

Prima. Alleen is invoeren van adres en niet afleveren bij de buren soms lastig

Score 10

Uitermate adequaat en klantvriendelijk . Snel .

Snel en vertrouwd.

top

Score 6

Score 10

Prettig, vriendelijk, fijne benadering van erotiek.

Score 10

Al vaak wat besteld. Mooie lingerie. Heel tevreden.

Score 10

Plezierig en discreet, goede adviezen, leuke voorstellen

Score 10

Na een online bestelling, kreeg ik een aardig persoonlijk mailtje omdat het product alleen nog maar in een bepaalde maat te krijgen was... Of ik het toch wilde bestellen?

Score 10

Veel aandacht voor productveiligheid. Duidelijke productomschrijvingen met maten en materialen.

Score 8

Ik krijg altijd wat ik bestel en wordt goed op de hoogte gehouden over de uitlevering van mijn bestelling.

Nieuwe Vijzelstraat 2

1017 HT Amsterdam