Snel en goed geleverd

Prima kwaliteit aan een goede prijs. Supersnelle levering.

Prima geholpen en goeie service

Goeie ervaring

nvt

Prima en netjes op tijd

een snelle en correcte levering.

goed, maar er hoort wel een nederlandse handleiding bij te zijn, we zijn namelijk in nederland en ik ben op en top nederlander.

Snelle en goede service

Goede producten voor een beste prijs

Overzichtelijk shop. Duidelijk indeling en veel keus. Prijzen vind ik goed.

Prachtig bedrijf, veel ervaring en heel behulpzaam.

Een paar maanden geleden een Kamado bbq gekocht. Houtskool had ik al elders gekocht. Na het gebruik van de bbq toch maar eens geïnformeerde bij Amacoo. Houtskool besteld en zeer tevreden met de houtskool die op dezelfde dag nog werd geleverd. Wilde nog een paar onderdelen voor de Kamado en heb de onderneming bezocht. Men is heel gastvrij en heb netjes de onderdelen meegekregen en heb om niet zonder te zitten een zak houtskool meegenomen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Co Blokdijk

prijs kwaliteit is goed

de levering duurde wel lang langer dan gewend

Goede prijzen

Bij bestellen duurt het behoorlijk lang voordat bestelling wordt geleverd

Professioneel klantgericht

De klantenservice beantwoordde vriendelijk en deskundig mijn vragen. Achteraf bleek het onderdeel toch niet te matchen met mijn machine. Jammer. Maar retourneren verliep correct en na een week stond het betaalde bedrag weer op mijn rekening.

Prettige webshop

Groot assortiment en fijn om in te struinen.

Uitstekend adres voor BBQ spullen!

Verbazend goede kwaliteit voor de prijs.

Zeer tevreden met Amacoo

Erg fijne webshop. Bij vragen kun je ze bereiken en ze denken goed met je mee.

Lange leveringstijd

Levering duurde te lang , maar gekocht artikel is top

Gewoon goed!!

Kwaliteit-prijsverhouding is prima!! Bezorging heeft een paar dagen langer geduurd dan aangegeven(11 dagen in totaal...) Maar netjes/vlug antwoord gekregen over deze kwestie...ik zeg:"toppie"!!

uitstekend

Toen hetgeen ik gekocht had niet aan mijn verwachtingen voldeed was daar alle begrip voor en kon het het zondermeer terug zenden. Het bedrag wordt een dezer dagen terug gestort.

Na telefonische informatie snelle levering. Ook keurig in afhandeling verkeerd geleverd product.

Gewoon geweldig

Alles goed en snel geregeld

Fijn product en snelle levering.

Overzichtelijk webshop

Goed bedrijf

snelle levering voor prima prijs

Geen reactie via de mail en telefonisch niet bereikbaar.

Voor retourneren wordt gevraagd te mailen. Maar er komt geen antwoord op de mail. Ook na 4x mailen op verschillende manieren niet.

Geleverd volgens afspraak

Omdat mijn tractorstoel wat levertijd had heb ik moeten wachten maar het van tevoren opgegeven levermoment klopte precies. Dat is dus prima.

Rondgang 10

5311 PB Gameren