Snel en goed

Lange levertijden

Ik ga zoeken naar alternatieven

snelle levering juiste product

Zeer vlotte bestelling en afhandeling

Goede vlotte site en vlotte afhandeling en mails over stand van zaken.

Goede prijs kwaliteit

Levertijd mag iets sneller maar na een mailtje wordt je netjes op de hoogte gehouden.

zeer goed

goede kwaliteit en service

Uitstekende services

'S avonds tegen 23:00 besteld en de volgende morgen kon ik de bestelde artikelen al afhalen op hun locatie. Super blij mee, sneller kan bijna niet

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Snel ontvangen

Product zoals omschreven

Goede en duidelijke communicatie

Goede en duidelijke communicatie over de status van de verzending. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Topservice!

Snel geleverd en super kwaliteit!

Te lange levertijd wat niet direct is gecommuniceerd

De bestelde CYLINDER moest uit Italië komen , duurde bijna 3 weken

Ga zo door

verzending traag

product heeft 5 sterren.

Slechte service

Ik had een luchtfilter voor een Robin motor besteld,ik had alleen naar de vorm en per ongeluk niet naar de afmetingen. Het filter is te groot maar ik kan hem niet retourneren omdat de afmetingen op de site kloppen met het bestelde filter. Helaas €20,- weggegooid!! Slechte service!

Veel kleiner assortiment dan vroeger.

De firma is blijkbaar van strategie veranderd. Vroeger groter assortiment en bestellen per stuk. Nu veel kleiner assortiment, veel producten niet meer te verkrijgen en enkel leverbaar in grote hoeveelheden. De landbouwers en burgers blijven in de kou staan. Enkel nog voor firma's die met dergelijke hoeveelheden nog weg kunnen mits doorverkoop. Dus noodzakelijk een andere leverancier zoeken. Vroeger een tevreden klant die regelmatig bestelde maar nu niet meer.

Uitstekende service

Ik wilde een paar wieltjes hebben, maar wilde zeker weten dat het de goede waren. Een medewerker is naar het magazijn gegaan en heeft een paar foto's opgestuurd. Klasse!

Best prijs

Snelle en goede service

Bijna goed

Naar mijn weten is mijn factuuradres gebruikt als verzendadres en niet het door mij opgegeven verzendadres.

Duidelijk site en snelle levering prijs kwaliteit top

Overzichtelijke site en makkelijk bestellen. Snelle levering en netjes factuur via mail ontvangen.

Correct en tijdige levering

Zoals afgesproken geleverd

goed allen verzending 8 dagen wachten

Lang wachten op verzending

SUPER

Vandaag besteld de dag er na geleverd snel en gemakkelijk top

Rondgang 10

5311 PB Gameren