Slecht bedrijf

Komt leverdata ook na opschuiven niet na. Communiceert verschoven leverdata ook niet met klanten. Lang verhaal kort... Slecht bedrijf met slechte communicatie. Doe geen zaken met Amacoo.

Super snel geleverd

Ik zal er de volgende bestelling weer plaatsen

Klote

Ik heb weken lang op mijn onderdelen gewacht en toen ze kwamen waren ze verkeerd. Telefoon wordt niet opgenomen en e-mail wordt niet beantwoord. Kan niets me deze onderdelen, ben mijn geld kwijt (tot nu toe) en ik houd er een boze klant aan over.

Goed geholpen vlot te kopen wat ik nodig had.

* heldere webwinkel met goed assortiment * vlotte afhandeling, niet puur automatisch, maar met oog voor de persoon van de klant

de chocolade was heerlijk

Tevreden

Waardeloos

Ik heb besteld, ik heb betaald jullie hebben gemeld dst het product door mij is ontvangen maar ik heb nooit iets ontvangen. Ook op mijn mail wordt niet gereageerd! Neem svp jullie verantwoording en mail me op [email protected] om uit te zoeken wat hier mis is gegaan!!

Erbil

Slechts Bedrijf

Kan beter

Zijn telefonisch niet te bereiken en bellen niet terug. Reactie op mail laat ook lang op zich wachten

Onvoldoende

Banden en velgen zijn goed maar de rollagers in de wielen, enorm veel spil in, deze direct vervangen door andere.

Duurde even voordat ik het had

Gewoon goed

Het wachten waard indien mogelijk,want het scheelt veel geld voor een toch goed product.

Waar blijft mijn bestelling?

Bestelling niet ontvangen.

Nog niets ontvangen

Rampzalig

Zeer snelle levering

Prima zeer snelle levering

lange verzendtijd

De levertijd was bijna 2 weken langer dan de website vermelde. Verder wel redelijk snelle reacties van de klantenservice en goede prijzen.

degelijk

lange levertermijn en gebrek aan opvolging door Amacoo

Bestelling geplaatst op 11/11/2023 (#700051506) en op 24/11 krijg ik melding dat het bij DPD is verwerkt. Op 25/11 vertoeft het pakket bij een depot van DPD, Sindsdien verandert er niets meer aan de status, noch enige reactie van Amacoo Twee dagen geleden stuur ik een e-mail aan Amacoo, om meer info betreffende mijn pakket. Tot op heden zonder antwoord! Pittig detail, bedrag van het pakket is reeds van mijn rekening gehaald.

Snelle bezorging, snel antwoord, gewoon goed.

Keurig geleverd ,wel wat dagen later als verwacht

Keurig geleverd ,wel wat dagen later als verwacht

opvallend ik kon hun niet telefonisch bereiken en zij mij wel

betaling direct lukte me niet (ligt meer aan mij dan jullie) . verder alles keurig geregeld.

slecht

Levering niet op geplant tijdstip. Een lamp beschadigd en zonder dekseldichting.

Zeer slechte communicatie

Artikel werkt niet naar behoren en de communicatie is zeer slecht duurt heel lang voor je vragen beantwoord worden en telefonisch helemaal niet bereikbaar

Gewoon goed

Wat ik besteld heb kreeg ik binnen maar er ontbrak een deel na dit gemeld te hebben hebben ze het deel wat ontbrak als nog na gestuurd. Goed gewerkt.

Levering was wat vertraagt verder was alles in orde.

Levering was wat vertraagt dit was enkele dagen later dan belooft verder alles top in orde

Rondgang 10

5311 PB Gameren