valt nog veel te verbeteren qua bereikbaarheid en informatie

Als je een bestelling hebt gedaan en betaald is ,vind ik het welnormaal dat daar een bericht van wordt gedaan.Ook het contact via de telefoon is nu niet mogelijk. Klaas R.

Goed product en snel geleverd

Eerst had ik de verkeerde maat van het product besteld. Maar net voor dat ze hem hadden verstuurd gaf ik de juiste maat door en kon dit nog snel en goed worden opgelost. Prima bedrijf

Netjes geleverd

Ik heb een kleine opmerking dat er een telefoon bij je moet zijn, geen communicatie, en geen e-mail die tijd nodig heeft om te reageren

snel geleverd

snel en makkelijk geleverd

Ik ben tevreden

Goede product en snel geleverd.

snelle service

snelle service. Goede communicatie.

matériel identique à la description

nouveau sur le site mais très satisfait car le produit correspond parfaitement à sa description et service livraison très rapide.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

na de bestelling snel geleverd

De juiste artikelen alleen een slechte bezorger

De bezorging door DPD was in 1 woord ruk! De bestelling is in een andere straat bezorgd en die mensen kwamen gelukkig de bestelling brengen.

Prima geregeld

Snelle levering en prima product.

alles top geregeld

alles top geregeld

alles zonder problemen

korrekte levering

niets geleverd ..

het is betaald de 24 jullie . nog niets geleverd of gezien - en niets gehoord ..

Vlotte bestelling Snelle levering Goede communicatie

Gewéldig

Na lang zoeken had ik dan eindelijk de juiste jerrycan gevonden bij Amacoo. Had er nog nooit van gehoord, en dat was eigenlijk een gemiste kans. Want ze hebben een breed assortiment en het bestellen ging probleemloos. Omdat ik de volgende dag op vakantie zou gaan had ik gevraagd of ze hem snel konden leveren. Kreeg ik de volgende reactie op van Menno: "De bestelling was eigenlijk net te laat voor de vervoerder, die kwam hier net aan. Ik heb snel de Jerrycan in een doos verpakt en een label gedraaid terwijl hij aan het laden was. Voor de pakbon had ik geen tijd meer. Dus die volgt later." Meer hoef ik niet tevertellen, toch?

super goede ervaring voor de eerste keer!

onderdelen keurig verpakt en alles in 1 keer geleverd de geleverde delen zien er goed uit ben zeer tevreden!

Alles was prima on orde

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede producten tegen voor een degelijke prijs.

Na bestelling worden de goederen meestal binnen de vooropgestelde termijn geleverd. Wat meer technische kennis van de contactpersonen over de aangeboden goederen is wenselijk. Er wordt teveel afgegaan op de beschrijving die men op de website vindt maar meestal raakt men ook niet verder. Voor de rest heel tevreden over de kwaliteit van de aangeboden goederen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik had een fout gemaakt had iets anders voor.

Product is netjes volgens afspraak geleverd . Sorry voor de verkeerde beoordeling

goed geholpen met moeilijk verkrijgbare onderdelen.

Ze doen wat ze zeggen, ook als particuliere klant.

correcte levering.

goeie prijs kwaliteit.

Efficacté

Des prix intéressants et une livraison dans un délai correct et respecté.

Goed,netjes en vlot

Goed,netjes en vlot

Goed product, vrij lange levertijd

Producten moeten volgens mij uit Italië komen en daardoor wordt het niet direct opgestuurd. Voor de rest een goede levering

Rondgang 10

5311 PB Gameren