Top!!

We zijn extreem blij met de diensten van Gras en Groen. De hele team is vriendelijk en denkt mee aan de beste oplossingen. We hebben een prachtige composiet schutting laten plaatsen! Volgende week komen ze de hele tuin doen, we kunnen niet wachten, we raden deze bedrijf absoluut aan!

Goede en tijdige communicatie

We hebben het voortraject als zeer prettig ervaren een goede communicatie, uitleg en goede afspraken kunnen maken. Tijdens het plaatsen van de schutting was er ook een goede communicatie met de medewerkers die de schutting plaatste, netjes en beleefd. wij zijn zeer tevreden met de afwikkeling en het behaalde resultaat dus zijn wij overall zeer tevreden.

Prettige samenwerking met uitstekend resultaat!

Gras en Groen komt de afspraken na en is deskundig. Goede uitleg en overleg van te voren zodat we wisten wat ons te wachten stond. Het afbreken en plaatsen van de nieuwe schutting is in 1 dag gerealiseerd! Netjes gewerkt en opgeruimd na de tijd. Kortom: zeer tevreden klanten!

Excellent communication during all process and by all the employees

I just had my new fences installed by Grasengroen.nl. I am really happy with the result and process. Excellent communication during all process and by all the employees. English friendly. 10/10 results. I will definitely come back if I need something else for my garden.

Fijn personeel, goede service en een goede kwaliteit! Zeker een aanrader!

Het personeel wat bij ons in de nieuwe wijk de schutting heeft gezet was super vriendelijk. De mannen waren netjes op tijd en hebben hard door gewerkt door weer en wind. Al met al een top ervaring! Zeker aan te raden!

Supermooie schuttingen

De mannen waren vanmorgen al vroeg bezig in de regen. Echte kanjers ze wilden het graag afmaken voor ons . Hoe geweldig is dat niet. Maak je niet meer vaak mee zulke lieve mensen!! Ook gras en groen heeft ons met raad en daad bijgestaan met altijd een vriendelijke bejegening super bedrijf!!

Uistekende service van bestellen tot plaatsen.

Prettig contact met klantenservice, meedenken in oplossingen en een top team dat de complete schutting binnen een dag plaatst.

Geweldig !!!

Wij zijn echt super tevreden !! Mooi eindresultaat, harde werklui en alles in goed overleg geplaatst . Echt een topbedrijf !! Ook een geweldige samenwerking met Paulette, goede kennis van zaken, direct reageren op je vraag, ze denkt enorm met je mee wat wel of niet kan. Wij zijn dik en dik tevreden !!

GEWELDIG

Wij hebben contact bij het voorbereiden en uitstekend uitgevoerde werkzaamheden /schutting plaatsen/als zeer prettig en vakkundig gevonden. Ook eigen klantenportaal binnen de omgeving van Gras en Groen is erg fijn en overzichtelijk. Schutting werd op korte termijn geplaatst en het resultaat is geweldig! Wij gaan er van genieten. Dankjewel Gras en Groen!

Geweldig geholpen - prachtig resultaat.

Na gericht advies en behulpzame tips was de keuze snel gemaakt. Enorm tevreden over de snelheid en professionaliteit waarmee de schutting is geplaatst. Het resultaat is enorm: mooi en ruimtelijk!

Super mooie schutting en fijn bedrijf

Fijne samenwerking goed werk geleverd zoals is afgesproken

Fijne mensen! Komen afspraken na.

Komen afspraken perfect na. Monteurs waren klokslag 8;00 uur paraat en werken hartstikke hard én keurig netjes! Blij met je de mooie schutting!

Snel en goed geplaatste schutting

De schutting was snel en netjes geplaatst. Goede kwaliteit hout. Ook de communicatie en afstemming was erg prettig.

Geweldige vakmannen werken supernetjes en hard ! Zeker voor iedereen aan te bevelen !

Vanaf het eerste bezoek aan de winkel, de communicatie via mail over alles wat betreft het kopen en plaatsen van de schutting maar zeker de mannen die hem gezet hebben dikke complimenten. Het was echt vies regenachtig weer maar ze bleven vriendelijk en beantwoorden mijn vragen en na afloop was alles netjes opgeruimd. Er lag werkelijk nergens ook maar een stukje hout of beton. Zeker een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan. Anja

Zeer tevreden.

Personeel is zeer vriendelijk. Paulette denkt met je mee over wat mogelijk is voor je tuin/ schutting. De mannen welke mijn schutting en poort hebben gemaakt waren vriendelijk en vakkundig.

Mooie schutting!

Vandaag is de schutting geplaatst, naar volle tevredenheid. Supermooie kwaliteit, perfect strak en snel geplaatst.

Zeer vakdeskundig, optimale klantfocus en zeer plezierig!

Alle lof voor Paulette! Door haar hulp in de offerte fase, haar locatiebezoek en meer dan professioneel en plezierig luiterend oor heb ik het juiste, voor mij het meest functionele en mooie kunnen orderen, echt heel fijn! De uitvoer van afgelopen donderdag en vrijdag is uitermate voorspoedig en vakkundig verlopen! Hulde aan Arben, Junior en Volodymyr, jullie zijn gedreven vakmensen en niks is jullie qua klantwensen en vragen teveel!!

Ik ben zeer tevreden met mijn schutting De mannen werken nestjes snel en vriendelijk

Zeer tevreden met onze schutting en de plaatsing daarvan

Samen met de buren hebben we een beton / hardhouten schutting laten plaatsen. Vanaf het eerste gesprek hadden we al een goed gevoel over het bedrijf. Fijne voorlichting en er werd meegedacht over de uitvoerbaarheid van de schutting. Ook het inplannen verliep soepel en onze vragen werden meteen beantwoord. Wat dat betreft was de communicatie erg prettig. Ook het team dat onze schutting heeft geplaatst was erg deskundig en gaven voor aanvang uitleg over de plaatsing. We hebben het gehele proces als zeer prettig ervaren en zijn erg blij met het eindresultaat! Wij zullen Gras en Groen dan ook zeker aanbevelen.

Snel en accuraat geregeld Personeel vakkundig en opduikende problemen adequat opgelost

Prachtige schutting

Wij hebben een prachtige schutting door Gras en Groen laten plaatsen. Wij hadden wat uitdagingen in de tuin maar Paulette gaf veel tips en adviezen waardoor we uiteindelijk zeer tevreden zijn over het resultaat. De mannen hebben hard gewerkt en zijn zeer professioneel!

Perfecte hout-betonschutting...

Na lang zoeken en vele offertes verder in Gras & Groen het perfecte bedrijf gevonden om onze hout-betonschutting te plaatsen. Vakmanschap in combinatie met een uiterst scherpe prijs zorgt voor een pracht van een tuinafscheiding waar we de komende twintig jaar geen omkijken naar hebben. Gras & Groen bedankt voor de fijne ervaring en prima service. Top! Een aanrader!

top bedrijf

goed contact. aardige ,klantvriendelijke professionele medewerkers wij zijn super tevreden met onze schutting

Fijn samenwerken

Fijn contact gehad van Paulette tijdens het voortraject, netjes en snel een mooie prijs ontvangen. Bij plaatsing hebben de mannen super werk geleverd, en hebben goed meegedacht voor de beste plaatsing.

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen

Gras en Groen is een hoveniersbedrijf in de breedste zin van het woord. Vanuit de vestiging in 's-Hertogenbosch verlenen wij onze diensten aan met name particuliere tuinbezetters. Gras en Groen zorgt voor de aanleg van de complete tuin. Dit start vaak met een passend tuinontwerp waarna de hoveniersteams zorgen voor de realisatie en later ook het tuinonderhoud. Daarnaast is Gras en Groen ook uw partner voor specifieke werkzaamheden. Gespecialiseerde hoveniers zorgen voor de montage van overkappingen, schuttingen en het aanleggen van groendaken en kunstgras is een landelijk werkgebied.