Goed contact, goed personeel, goed gezet.

Fijn en kort contact middels telefoon, app of bellen. Ook na openingstijden kon er gewoon een appje gestuurd worden en werd er snel geantwoord. Afspraken die werden gemaakt werden nagekomen. De bestelde schutting voldeed volledig aan de verwachting, zoals kleur, grote enz.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf en gaat mooi met de tijd mee. korte lijnen vanwege door contact via de app. Ook na 18:00 gewoon antwoord gekregen op vragen. hiermee overtroffen ze mijn verwachting. Schutting zijn uiteraard prima geplaatst.

Fijn bedrijf

Wij zijn blij met ons eindresultaat van het plaatsen van de schuttingen. Snelle communicatie, komen afspraken goed na en denken met je mee.

bagger

Al een maand geleden zijn ze begonnen met onze schutting tot op heden nog geen afgemaakte schutting. Communicatie is heel slecht en afspraken komen ze niet na.

We zijn erg blij met de schuttingen die�

We zijn erg blij met de schuttingen die eergisteren zijn geplaatst door Arben en Arben van Gras en Groen. Wat een goed bedrijf, aardige mensen die hard werken, goed meedenken. Ook het contact met Paulette was erg plezierig en professioneel. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bedrijf dat vakkundig, snel en goed werk levert!

Erg tevreden met bijna 50 meter schutting, top!

Ik heb een hout-beton schutting laten plaatsen van bijna 50 meter en ben heel erg tevreden over de samenwerking met Gras en Groen. De offerte was duidelijk, de prijs goed, communicatie prima en na bestelling kon er al binnen een week geleverd en geplaatst worden! Geweldig gedaan, in ��n dag hadden Aladdin en Ren� het voor elkaar en het resultaat is een kaarsrechte en solide schutting. Hard gewerkt, fijne en beleefde jongens.

Schutting stond erg snel en mooi

Schutting stond erg snel. Ook erg mooi geplaatst

Schutting geplaatst

Met de straat door Gras en Groen de schutting laten plaatsen. Professioneel bedrijf dat afspraken na komt en kopers voldoende en tijdig voorziet van informatie. Op dag van plaatsing wordt alles keurig nagemeten en adviseren/ denken de schuttingzetters nog mee in bepaalde oplossingen. Kortom, heel erg tevreden!

Complete renovatie achtertuin

Onlangs is onze achtertuin volledig gerenoveerd door Gras en Groen. De hele tuin is aangepakt en voorzien van een houten overkapping met schuur. Het geheel is binnen de afgesproken tijd afgerond, zonder dat dit ten koste is gegaan aan de kwaliteit van de renovatie. Het offertetraject ging geheel soepel met een bezoek aan de leuke showtuin. Gras en Groen is ook meerdere keren hier geweest om zaken op te meten en alles tot in de puntjes goed te kunnen verwerken in de tekening. Er wordt super goed met je meegedacht en alles is mogelijk. Op de super duidelijke en gespecificeerde offerte was ieder detail terug te vinden. Elke plank, tegel en plant staat hier op genoteerd. Alles is terug te vinden in een heldere en overzichtelijk klantportaal. De wachttijd tot de uitvoering was ook zeer kort. Omdat zij voor iedere klus een specialist hebben, kan men elkaar goed afwisselen in de werkzaamheden. Heel fijn want als je enthousiast bent wil je het liefste dat de uitvoering z.s.m. plaatsvindt. De mannen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd (en dat waren er nog al wat) waren stuk voor stuk erg professioneel, vriendelijk en nette werkers. Geen gescheld en/ of geschreeuw. Ook geen keiharde radio Mexico. De tuin is keurig netjes opgeleverd. Bij zo'n grote klus heb je altijd naderhand nog kleine afwerkpuntjes of iets wat net niet goed is afgesteld. Deze punten zijn goed en proactief opgepakt, zonder keer op keer te moeten bellen of mailen. Chapeau, als een bedrijf afhaakt is het vaak hierop maar daar was absoluut geen sprake van. Het uitvoeren van de betaling gaat geheel eenvoudig via het klantportaal middels iDeal. Je krijgt meteen een bevestiging van de betaling. Je betaalt een deel voor start van de werkzaamheden, een tijdens en na afronding. Gras en Groen is absoluut aan te raden voor alle tuinwerkzaamheden. Het was een goede en prettige samenwerking. Nogmaals dank aan het hele team!

Schuttingen geplaatst

Wat een mooi bedrijf! Er is een schutting bij ons geplaatst door de vakmannen van Gras en Groen. We hadden ons eerst geori�nteerd in de mooie showtuin, daar zijn we goed geholpen en geadviseerd. Na plaatsing zijn er meerdere buren bij ons gekomen dat ze ook mee wilde doen met het plaatsen van deze schuttingen. De hele straat is nu door Gras en Groen gezet, iedereen is dik tevreden!

Schutting Gras en Groen

Mooie schutting laten plaatsen door Gras en Groen. We hadden wat uitdagingen in de tuin maar we kregen goede adviezen waardoor we een prachtig resultaat hebben gekregen. Top team schuttingen!

Prachtige schutting laten plaatsen

Wij hebben een schutting laten plaatsen door Gras en Groen. Wat een fijn bedrijf. Paulette heeft ons goed geholpen en goede adviezen gegeven. We zijn zeer tevreden over het mooie resultaat.

Prima schuttingen!

Gras en Groen heeft schuttingen voor onze straat geplaatst. Prima werk opgeleverd. De schuttingen zien er erg goed uit. Co�rdinatie en communicatie via Paulette gingen heel goed. Zeker een aanrader!

Goed werk en betrouwbaar

Via kennissen zijn we terecht gekomen bij Gras en Groen. Zij hebben voor ons in de hele straat schuttingen gezet. Gras en Groen met Paulette als contactpersoon heeft heel mooi werk verzet. De schuttingen staan als een huis. Als aanspreekpunt van de buurt vond ik heel fijn dat er goed werd gecommuniceerd. Paulette was makkelijk bereikbaar en gaf eerlijk en betrouwbaar advies. Daarnaast was het ook prettig dat Paulette voor elk huis offertes op maat heeft gemaakt. Het was hierdoor voor iedereen snel duidelijk wat de kosten waren. De reacties van de buren zijn positief en iedereen is blij met de schuttingen.

Wij hebben een mooie schutting door�

Wij hebben een mooie schutting door Gras en Groen laten plaatsen. Super mooi resultaat! Wij raden dit bedrijf bij iedereen aan. Goede communicatie, vakkundige mensen. Bedankt Paulette en team Gras en Groen voor het realiseren van onze wensen!

Schutting laten plaatsen.

Via vrienden zijn we bij Gras en Groen terecht gekomen om onze nieuwe schutting te laten plaatsen. Zij waren al lyrisch over Gras en Groen, wij sluiten ons hierbij aan. Goede communicatie, snelle reacties en denken met je mee. Erg prettige mensen en het resultaat mag er ook zijn. Gras en Groen is zeker een bedrijf waarbij je tuin in goede handen is!

Prachtige schutting laten plaatsen

Fijn bedrijf! We hebben een schutting laten plaatsen door Gras en Groen. Wat een vakmensen zijn dit. Fijne communicatie met Paulette en de mannen die de schutting bij ons hebben geplaatst. Zeer professioneel bedrijf.

Slechte vervolg service.

Eerste gedeelte van onze hout/beton schutting netjes geplaatst en geen klachten. Ondertussen veel nieuwbouwbewoners in de buurt die om het adres vroegen waar wij onze schutting gehaald hadden. Nu hebben wij zelf nog een stuk van 4 mtr incl. poort, geven ze niet thuis. Moeten minimaal 10 mtr bestellen, voor minder komen ze niet. Hele slechte instelling van zo'n bedrijf. Wij geven hun adres ook niet meer door.

Slechte communicatie

Slechte communicatie! Komt afspraken niet na. Neemt de klant niet serieus! Zorgt voor schade en lost het daarna ook niet op! Dus mensen vertrouw Gras en Groen aub niet! Ze komen hun afspraken echt niet na!!

Complete metamerfose

Wij hebben onze tuin helemaal over gelaten aan gras en groen en het resultaat is geweldig! Van schutting, bestrating, schuur, verlichting en beplanting, ze zijn bij alles zeer vakkundig bezig. Betrouwbaar, rustig en secuur. Wij willen Mart en zijn gehele team ontzettend bedanken voor onze heerlijke tuin waar we van gaan genieten.

Fijn bedrijf!

We hebben met een aantal buren de schutting laten plaatsen. Zeer tevreden! Fijne communicatie en een goede prijs-kwaliteit.

Miscommunicatie.......

Bij GrasenGroen een offerte aangevraagd voor plaatsen schutting. Snel gekregen maar had nog aanvullende vragen. Op 2 maart een mail dat het erg druk was maar dat ik de volgende dag een offerte zou ontvangen. Op 8 maart nog steeds niets vernomen van dit bedrijf. Hier een mail over gestuurd en kreeg te horen dat er intern sprake was van miscommunicatie. Dat rijmt niet echt met alle lovende reviews die ik over hen lees..... Maar op zoek naar een ander bedrijf dus.

Een mooie schutting rijker

We hebben een mooie schutting staan. Ging niet geheel zonder slag of stoot, maar is keurig opgelost. Zeer vriendelijk personeel en harde werkers om het voor hun klant netjes op orde te krijgen. Chapeau!

Na dat de offerte ontvangen is paar�

Na dat de offerte ontvangen is paar keer kontakt gehad wat zeer goede indruk maakte en daardoor de opdracht gegeven aan gras en groen ook vanwege de konkurerende prijs en dat ze aangesloten zijn waar je met je klachten naar toe kan.Het werk is keurig uitgevoerd de tuin is weer een pareltje. Hebben ook in Pijnacker een bezoek gebracht maar die vertellen het leuk maar de prijs is VEEL hoger dus ga naar gras en groen die ik aanbeveel om met hun in zee te gaan waar je geen spijt van krijgt

Mooie schutting, service toch beetje jammer

Koop je met de hele straat een berg schuttingen voor een aardig bedrag (ruim 10.000 euro). Krijg je de dag voor de dag voordat ze gaan beginnen een mail met de vraag of je gat wil graven voor het grondwater. Tevens dat er grondwater is er meerprijs is en als ze verder dan 25 meter moeten lopen dat er ook meerprijs is. Je kan niet meer terug want je hebt al 50% aanbetaald. Uiteindelijke bleek alles goed en geen meerprijs en een mooie schutting, (wat wel het belangrijkste is) echter toch jammer. Vandaar 3 sterren.

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen

Gras en Groen is een hoveniersbedrijf in de breedste zin van het woord. Vanuit de vestiging in 's-Hertogenbosch verlenen wij onze diensten aan met name particuliere tuinbezetters. Gras en Groen zorgt voor de aanleg van de complete tuin. Dit start vaak met een passend tuinontwerp waarna de hoveniersteams zorgen voor de realisatie en later ook het tuinonderhoud. Daarnaast is Gras en Groen ook uw partner voor specifieke werkzaamheden. Gespecialiseerde hoveniers zorgen voor de montage van overkappingen, schuttingen en het aanleggen van groendaken en kunstgras is een landelijk werkgebied.