Top werk.

bij gras en groen zijn we vriendelijk geholpen. 1 min puntje bij gras en groen werd verteld dat de monteurs om 7 uur in de ochtend zouden beginnen bij de klant, maar dat is niet zo deze zijn na het laden van de wagen om 7 uur dus ook later bij de klant.8:30 uur. de monteurs zijn jongens die niet vies van werken zijn en topwerk leveren.

De schutting van totaal 30 meter met�

De schutting van totaal 30 meter met diverse hoeken is zeer professioneel en snel geplaatst. De enige opmerking is dat de verplaatste grond die overal lag slecht is opgeruimd.

Echt tevreden!

Wij hebben door Gras en Groen begin november onze schutting laten vervangen en zijn heel tevreden met het resultaat. Onze oude, vol met groen begroeide schutting (ong. 32m), werd vakkundig verwijderd en daarbij werd er erg netjes gewerkt door de mannen. De schutting werd de volgende dag geplaatst en stond binnen een dag! Wij vonden het contact met Gras en Groen voorafgaand aan de klus erg aangenaam en waardeerden het ook enorm dat G&G bij de offerteaanvraag even kwamen kijken naar de oude situatie, zodat we allemaal niet voor verrassingen kwamen te staan. De mannen die uiteindelijk bij ons de klus kwamen uitvoeren waren beleefd en kundig. Kortom: wij zouden Gras en Groen zeker aanraden als je een bedrijf zoekt om je schutting te vervangen.

Er is door Gras en Groen een mooie en�

Er is door Gras en Groen een mooie en complete prestatie geleverd volgens de gemaakte afspraken en tijdspad. Bestrating, overkapping, schuttingen en tuinaanleg zijn mooi geworden , wij zijn er tevreden en blij mee !

Prettige mensen in de omgang.

Prettige mensen in de omgang. Ze doen hun best om de tuin mooi te maken.

Voor en achtertuin boven verwachting uitgevoerd

Super blij zijn wij met het ontwerp en realisatie van gras en groen. Zowel de voor als de achtertuin laten uitvoeren. Fijne communicatie , oplossingsgericht en vriendelijk.

We hebben goede ervaringen met de�

We hebben goede ervaringen met de aanleg van kunstgras door Gras en Groen. Na de ontvangst van de stalen hebben we een bezoek gebracht aan de modeltuin en kregen we een goede indruk van het kunstgras. De afspraken zijn door Gras en Groen goed nagekomen, met een erg mooi kunstgras tot gevolg.

Van offerte aanvraag tot puntjes op de i

Wij hebben onlangs een tuinhek laten plaatsen. En we zijn zeer tevreden over het verloop ervan. Van offerte-aanvraag tot aan de laatste puntjes op de i. Op de dag van plaatsing kwamen de medewerkers op tijd, zoals afgesproken. En alles is netjes, professioneel en in goed overleg ge�nstalleerd. Naderhand bleek dat het houtwerk hier en daar wat gebreken vertoonde, ook dat werd gelijk accuraat opgepakt en snel vervangen. Dus conclusie: we zijn tevreden. Denk dat er meer aanvragen komen uit de buurt. Want ons hek is door de overige buren ook opgevallen en mooi bevonden. ;-)

Alles is goed gekomen.

Alles is goed gekomen. Jammer bij 1e plaatsing verkeerde panelen, (worden wel gemonteerd zodat geen kale tuin van buitenaf bereikbaar is ) na prima overleg met monteur dat juiste panelen worden geleverd en gemonteerd. Na 3 weken de goede panelen goed afgeleverd en uitgewisseld met de verkeerde panelen. Heel heel heel vriendelijke mensen die het werk hebben uitgevoerd. Top Bedrijf, echt waar.

Zeer tevreden, mooi resultaat

Wij zijn zeer tevreden over zowel de service als het resultaat. Ik kan Gras en Groen aan iedereen aanraden.

Sedumdak.

Er is bij mij een groen sedum dak aangelegd. Dit is op de afgesproken wijze op kundige wijze gebeurd. Ik ben heel tevreden over het resulaat. Woon je in �s-Hertogenbosch? Dan krijg je ook nog eens subsidie!

goede service en prachtig resultaat

Wij zijn erg tevreden over Gras en Groen. Dat startte al bij de kennismaking waar we met persoonlijke aandacht werden ontvangen en een vervolg kreeg bij het bezoek van de ontwerper in onze tuin. Er werd geluisterd, maar ook meegedacht. Enige minpunt in het hele proces is dat ons beloofd was dat de bouw voor de bouwvak zou plaatsvinden, maar dat werd (ruim) later. De bouw zelf verliep vlekkeloos (met aardige werklui, die alles ook goed schoon achterlieten) en met een prachtig en strak gezet eindresultaat.

Super tevreden met de schutting!

Erg tevreden over onze schutting! Het contact m.b.t. administratieve informatie en offertes ging vlot en was duidelijk. De schuttingzetter (Aladdin) was erg vriendelijk en, ondanks dat hij alleen was, snel klaar. Hij ging erg vakkundig te werk en gaf ook nog goede tips voor eventuele afwerkingen aan ons. Al met al dus super blij met onze schuttingen.

Overkapping en overige werkzaamheden

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van het plaatsen van een overkapping en overige werkzaamheden, zoals het rooien van groen en gedeeltelijke bestrating. Alle afspraken zijn goed nagekomen.

Schutting is goed geplaatst en goed�

Schutting is goed geplaatst en goed kwaliteit.. Wel een let op!!! als het materiaal verder gebracht moet worden dan 25 meter dan komt er een toeslag. Deze is niet misselijk en ik denk overbodig. Maar ja ik had er zelf overheen gelezen in de offerte.

Prima kwaliteit

Prima mannen. Ze hebben de tuin heel netjes opgeleverd.

Heel tevredenen

Beste prijsopgave van alle offertes, afgesproken dag gekomen en binnen vier Uur stond mijn 20m2 nieuwe schutting er! Harde werkers Die doorgaan. Aanrader!

Tuin snel en goed gedaan.

Tuin snel en goed gedaan.

Vriendelijke service

Vriendelijke service, goede kwaliteit schutting. Flexibele klantgerichte instelling.

Kunstgras

30 vierkante meter kunstgras laten leggen en wij zijn er super blij mee! Nooit meer natte voeten, nooit meer maaien, nooit zaaien in een woord super. Bedankt voor de goede service

Goed degelijk bedrijf. Goed werk afgeleverd

Kunstgras gelegd.

....

............

Goed werk!

De mannen hebben hun werk goed gedaan. Voor de middag stond alles klaar.

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf die zich aan de afspraken houdt en zeer flexibel is. Omdat wij met meerdere huizen de schuttingen hebben vervangen vond ik het zeer prettig om een aanspreekpunt te hebben. Niks was het bedrijf te moeilijk en men dacht goed mee over de mogelijkheden.

Stipt op tijd

Stipt op tijd. Professioneel Zeer vriendelijk Aan alles en oplossing en doorwerken Ben super tevreden En aanrader

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen

Gras en Groen is een hoveniersbedrijf in de breedste zin van het woord. Vanuit de vestiging in 's-Hertogenbosch verlenen wij onze diensten aan met name particuliere tuinbezetters. Gras en Groen zorgt voor de aanleg van de complete tuin. Dit start vaak met een passend tuinontwerp waarna de hoveniersteams zorgen voor de realisatie en later ook het tuinonderhoud. Daarnaast is Gras en Groen ook uw partner voor specifieke werkzaamheden. Gespecialiseerde hoveniers zorgen voor de montage van overkappingen, schuttingen en het aanleggen van groendaken en kunstgras is een landelijk werkgebied.