5 Sterren en toch 2 kanten aan mijn Ervaring

Ik zou deze review in tweeen moeten splitsen. 1) De kwaliteit van de mensen die het kunstgras kwamen leggen helemaal top! Aardig, bekwaam en proactief. (proactief omdat ze zo even een bordertje (20 cm) aanlegden omdat ze zagen dat ik dat wel had liggen maar nog niet had gedaan. Wat wil je nog meer. Oh en de kwaliteit van het kunstgras dat ik heb liggen op advies van hen, is echt gewoon top! Dus werkinhoudelijk echte Vakmensen! 2) Helaas was het wel zo dat mijn afspraak om het kunstgras te laten leggen met 4 weken werd vertraagd en ik zelf erachter aan moest gaan om te kijken of ze �berhaupt nog kwamen.Ik was echt even bang dat ze me vergeten waren. Maar goed dat kan natuurlijk gebeuren. En uiteindelijk is het super goed en netjes opgelost. Dus ik hou het gewoon bij 5 sterren want de uiteindelijke levering en kwaliteit was helemaal TOP en daar mag ik de komende jaren van genieten

Verrast hoe snel!!

Team was er al om 7:30 Binnen 3 uur waren ze klaar met slopen van een haag die er al 20 jaar stond en zetten van de schutting!! Echt super!

Op tijd en keurig afgewerkt!

Op tijd en keurig afgewerkt!

Mooie schutting

Mooie schutting, goede kwaliteit, perfect gezet

Nieuwe achtertuin

Onze achtertuin was toe aan een nieuwe schutting. Daarom besloten we de hele achtertuin aan te pakken. Het resultaat mag er zijn. Gras en Groen hebben ons plaatje om kunnen zetten naar een mooie achtertuin waar het nu heerlijk vertoeven is. Ook naderhand kun je bij Gras en Groen terecht en zijn ze bereid om mee te denken.

Zeer tevreden. Alles volgens de afspraken prima verlopen.

Keramische tegels

Op de plaats keramische tegels laten leggen 60x60 formaat, Het ligt keurig ook het snij werk ziet er goed uit en denken met de klant mee, tevens een nieuwe schutting geplaatst, ook heel mooi gezet, wij zijn zeer te vreden met GrasenGroen.

Schuttingen allemaal uitstekend�

Schuttingen allemaal uitstekend geplaats, de werkers waren vriendelijk en beleefd, zeker een aanrader . Hartelijk dank hiervoor .

het ziet er mooi

het ziet er mooi

Mooie strakke schutting

Mooie strakke schutting en snel en netjesgeplaatst

Aanvullende werkzaamheden

Ook de aanvullende werkzaamheden, aan twee zijden een plank extra tbv het zicht van de naaste buren, is erg snel opgelost. Hierover waren tevoren geen afspraken gemaakt maar ze deden het wel en ook nog erg snel.

Terras overkapping

Zeer tevreden met onze nieuwe overkapping dank zij het vakkundig werk van de mensen van Gras en Groen

Een aanrader!

Snel, fijn contact en waar voor je geld. Ik raad Gras & Groen van harte aan!

Goede afspraken en alles keurig�

Goede afspraken en alles keurig nagekomen!

Top bedrijf

Net werk Goede communicatie Prima bedrijf Zowel schutting als kunstgras laten plaatsen Over alles dik tevreden

Zeer tevreden over het�

Zeer tevreden over het resultaat.....hebben maanden tegen een lelijke grasmat gekeken en na het Werk van Gras en Groen was het resultaat bijna te perfect. Nu een paar dagen later.....Zeer tevreden!

Zeer tevreden over aanleg kunstgras??

Zeer tevreden over aanleg kunstgras??

Snelle service netjes gelegd en mooi�

Snelle service netjes gelegd en mooi gras. Beveel dit bedrijf zeker aan.

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden. Ze waren keurig op tijd, harde werkers, een prachtige schutting.

Groen en Gras, een aanrader.

Goed bedrijf, komt afspraken na en levert op tijd. Vakkundig personeel dat rekening houdt met de overige spullen in de tuin. Zowel kunstgras als gras laten leggen ; beide producten zien er strak uit en dat tegen een scherpe prijs. Na afloop werd alles keurig opgeruimd en aangeveegd. Kortom, dik verdiende 5 sterren beoordeling. Een aanrader.

Schutting plaatsen Zwijndrecht

Voordat de nieuwe schutting zeer vakkundig werd geplaatst is eerst de oude schutting op duurzame wijze ontmanteld en werd alles gescheiden afgevoerd. Geweldig! Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Top schutting

Kundige en aardige mensen. Prima afgewerkt

Prima werk geleverd

Schutting was snel geplaatst en staat er goed bij

Wij zijn heel erg tevreden met het�

Wij zijn heel erg tevreden met het mooie resultaat, ????????

aanrader voor mooie schutting

Goede service, netjes afgeleverd en neergezet

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen

Gras en Groen is een hoveniersbedrijf in de breedste zin van het woord. Vanuit de vestiging in 's-Hertogenbosch verlenen wij onze diensten aan met name particuliere tuinbezetters. Gras en Groen zorgt voor de aanleg van de complete tuin. Dit start vaak met een passend tuinontwerp waarna de hoveniersteams zorgen voor de realisatie en later ook het tuinonderhoud. Daarnaast is Gras en Groen ook uw partner voor specifieke werkzaamheden. Gespecialiseerde hoveniers zorgen voor de montage van overkappingen, schuttingen en het aanleggen van groendaken en kunstgras is een landelijk werkgebied.