Ik kreeg de spullen van iemand anders

Mijn adres sticker was op de verkeerde doos geplakt. Het is vervolgens wel snel en netjes opgelost.

Goede site, snelle afhandeling.

Correcte afhandeling van bestelling, maar levering één dag later dan aanvankelijk aangekondigd. Planning overhoop.

uitstekend

Snelle levering en een folder met tips. Heel fijn

Gewoon goed. Alles wat ik wenste

Alles is netjes geleverd en zag er goed uit. Dus ik heb niks meer te wensen.

Onduidelijk

Ontving een envelop met een mosterzak voor onderzoek. Geen omschrijving erbij hoe je de sample grond moet nemen. Geen informatie over hoe lang het onderzoek gaat duren en wat voor informatie ontvang je terug bij het onderzoek. Algeheel onduidelijk. Geen retourlabel om te gebruiken. Nu sta ik hier en heb geen adres om de zak naartoe te sturen. Moet gaan zoeken. Heel fijn. Mvg Z Hunor Boxtel

Prima product, snelle levering

Duidelijk site, product.voldoet prima en snelle levering

Wie is de mol?

Gras en Groen in ieder geval niet. Goed product om van mijn mollen af te komen, en.......snel geleverd!

Levering op afspraak mogelijk, attent en klantvriendelijk.

Aardige medewerker die mee dacht over de levering maar ook keek of de bestelling op voorraad was en de hele bestelling in 1 levering zou kunnen. Vervolgens duidelijke uitleg over de levering en de tijd hiervan en hoe het werkte, wat ik kon verwachten.

Snelle levering, goede service

Ik heb een mollenverjager besteld. Deze werd snel geleverd maar bleek defect te zijn. De defecte mollenverjager heb ik retour gestuurd en een nieuwe werd wederom vlot geleverd.

Snel en goed

Pakket op tijd en in perfecte staat geleverd

Snelle levering.

Goede informatie in de webshop.

Fijn contact en snelle respons

Snelle respons, alles wordt snel beantwoord en.je wordt goed geholpen. Een aanrader!

gelukkige tuinman

Duidelijke web site en snelle levering. Gekregen wat ik verwacht had. TOP

Product voldoet geheel aan de verwachting

Snelle lebring (zeer attente transporteur) product voldoet geheel aan de verwachting. Zoals op de website vermeld.

degelijk product en vlot geleverd.

Dat de plantenbak ineens als volledig gemonteerd geleverd werd was een verrassing. Met zijn volumineuze 80 kg maakte dat het intern transport naar het terras van de 2e verdieping flink wat gecompliceerder. Bovendien was de transporteur slechts zeer matig behulpzaam....

vlotte bestellingsmogelijkheid en vlugge levering

vlotte bestellingsmogelijkheid en vlugge levering

Correcte en tijdige levering

Correcte en tijdige levering

Goede service!

Goede communicatie over de verloop van de bestelling, zowel via de telefoon als via de website.

Snel geleverd maar niet volgens afbeelding op website

4 verticale drainagebuizen besteld. Waar het op website een prachtig recht afgewerkt product was kregen we 4 stukken buis met slordig afgesneden uiteinden en rafelig omhulsel. Verwachting niet waargemaakt. Zonde. Wel tijdig geleverd en goede informatie over bestelling.

Keurig bezorgt

Goede kwaliteit

2de bestelling en super goede communicatie en Ultra snelle levering

2de bestelling, super goede communicatie en Ultra snelle levering. Gewoon perfect en zeer scherpe prijzen.

Snel geleverd, goede prijs!

Goede prijs voor het gekozen product. Nergens anders voor deze prijs kunnen vinden. En ook nog eens snel geleverd. Helemaal top!

Correct.

Correcte en snelle levering. Ga Gras en Groen zeker aanbevelen.

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

winkel@grasengroen.nl

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!