prachtig vol, stevig en diepgroen gras geleverd met kartel mes. Super

Bestellen ging eenvoudig. Vooraf meststoffen en grondverbeteraar verstuurd, en op afgesproken dag stond vervoerder aan de deur. Bijzonder prettig geregeld.

Perfecte winkel

Goede producten en uitstekende service! Ze geven ook goed advies bij vrageb!

Goed!

Prima afwikkeling en snelle levering.

Heel goede kwaliteit

Correcte levering en steeds goede prijs- kwaliteit

Heel behulpzaam met veel uitleg!

Duidelijke informatie en alles heel goed verpakt. Goede producten! Prima service en winkel!

Goede en snelle service.

Onze kant en klaar heg was mooi vol.

Zeer duidelijke site

Vlotte afhandeling en zeer vlug geleverd.

Snelle nette levering

Gevraagd of ze binnen 3 dagen 5 cortenstalen plantenbakken konden leveren. Netjes op dag 2 bezorgd. Prijs zeer netjes

Vlot, snel, correct

Zeer snelle levering, correcte service

Gewoon goed

Gewoon uitgevoerd volgens bestelling en snel in huis.

Snel, duidelijk en met een vleugje humor :-)

Vlotte bestelling en levering, prima communicatie. 'bekijk uw kruiwagen' in plaats van het bekende winkelmandje: geweldige vondst.

Goede levering plus snel

Snelle levering goede service

Duidelijkheid

Besteld product was net meer op voorraad bij leverancier medewerker belde zelfde dag op en kwam zelf met alternatief wat wel gegarandeerd op voorraad is

Perfecte service en snelle levering

Vrijdag namiddag snel even graszaad besteld gezien de voorspelde regen en door het leveren binnen 1 dag, zelfs op een zaterdag, kon ik 2 dagen vroeger inzaaien en profiteren van het optimale weer. Snelle service, goede tracking en onklopbare prijs.

Iemand met product kennis

Goede productkennis. Neemt de tijd en spullen snel geleverd. Heb het nog niet gebruikt maar dat zal vast goed komen

Top service !!

Donderdag gegoogeld en dan gebeld voor extra info om dan te bestellen , vrijdag om 11 u geleverd Top service !!!

Duidelijk, snel, goede kwaliteit en topservice

Makkelijk on line bestelling gedaan. Voor vragen over mijn levering had ik makkelijk en goed contact. Kwaliteit van het geleverde was uitstekend. Binnenkort doen we een vervolgorder.

Correcte levering

Professionele dienstverlening

Correcte service voor correcte prijs

X

Supersnelle levering

Na mijn bestelling ontving ik deze de volgende dag al.

top , snelle levering

goede service, snelle levering, top

1 fles lekte

Ik had u een mail gestuurd omdat 1 fles protector gelekt heeft Geen enkel antwoord gehad

Doen wat ze beloven!

Deze winkel doet wat ze beloven. Snelle bezorging en dat is soms belangrijk. Daarnaast een overzichtelijke website.

Gazonbeluchter was bij andere aanbieders niet leverbaar maar stond wel in de webshop. Bij gras en groen snel geleverd.

Alles goed verlopen, duurde even voordat de bestelling werd afgeleverd maar netjes te woord gestaan bi jbellen

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!