Goede service!

Goede communicatie over de verloop van de bestelling, zowel via de telefoon als via de website.

Snel geleverd maar niet volgens afbeelding op website

4 verticale drainagebuizen besteld. Waar het op website een prachtig recht afgewerkt product was kregen we 4 stukken buis met slordig afgesneden uiteinden en rafelig omhulsel. Verwachting niet waargemaakt. Zonde. Wel tijdig geleverd en goede informatie over bestelling.

Keurig bezorgt

Goede kwaliteit

2de bestelling en super goede communicatie en Ultra snelle levering

2de bestelling, super goede communicatie en Ultra snelle levering. Gewoon perfect en zeer scherpe prijzen.

Snel geleverd, goede prijs!

Goede prijs voor het gekozen product. Nergens anders voor deze prijs kunnen vinden. En ook nog eens snel geleverd. Helemaal top!

Correct.

Correcte en snelle levering. Ga Gras en Groen zeker aanbevelen.

Snel geleverd en goed product

Gras en groen heeft mooie producten

Snelle levering goed spul

Zie boven

Weten waar ze mee bezig zijn.

De levering gebeurde in 1 dag en helemaal goed verpakt, ik had meerde artikelen besteld en kwam allemaal apart met track and trace bij ons aan. Niet alles in 1 verpakking maar gewoon goed in verschillende zendingen zodat de pakjes niet kapot zouden gaan door het gewicht. Heel erg bedankt! Voor de correcte service!!!

Mooie producten en prima service

Na een vlotte bestelling via de website, werden de bestelde items 2 dagen later voor levering ingepland. Toen bleek dat het voorgestelde aflever moment voor mij niet paste, werd zonder probleem een dag later een voor mij passend levermoment afgesproken. De artikelen (2 cortenstaal bloempotten van 120-150cm diameter) werden keurig op een pallet geleverd en de transporteur hielp zonder morren om het 110kg pallet op onze nogal steile oprit tot naast het huis te brengen! Beide potten voldeden perfect aan onze verwachtingen! Prima service! Goed product! Voor herhaling vatbaar en ten zeerste aanbevolen.

correcte afhandeling en zeer vlotte levering

zelfs omdat mijn gekozen graszaad momenteel niet voorradig was kreeg ik direct telefoon met een ander voorstel. dit werd direct geleverd. ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker nog bij deze firma bestellen. een plezier om samen te werken.

Een goed afgegewerkt product.

Heel mooi,en de levering op de geplande datum en tijd.

Bestelde product was niet in orde. Na tel overleg, toegezegd zonder gezeur een nieuwe te zullen sturen

Goede communicatie Top artikel

Top kwaliteit en service

Goede persoonlijke service

Goede persoonlijke service, denken mee, een deel van de bestelling werd door een medewerker zelf nagebracht.

Excellent

Livraison rapide et conforme à la description

Prima service!

Snelle reactie per mail, vriendelijke dame bij ontvangst. Top! Tips: eerder in het proces bekend maken dat product kan worden afgehaald is voor de klant fijn. De ingang is wat "verstopt" t.o.v. de parkeerplaats. Misschien een bordje?

Goede communicatie maar leveringstermijn niet zoals afgesproken

Plantenbak zelf gaan halen bij Adezz omdat er anders niet op tijd kon geleverd worden. Moeder kwaliteit plantenbak- cortenstaal.

correct bedrijf

Snelle levering en goede klantenservice. Reageren direct.

Mooie prijs en snelle levering!

Mooie prijs en snelle levering! Top!

geweldig

Bestellen via de website is zeer eenvoudig. Na de bestelling duidelijk overzicht dat de bestelling is aangeboden aan de verzender. Ook bestelling op de juiste tijd aangeboden. Alleen maar complimenten.

DE perfecte service !!! 10 op 10

Alles vlot verlopen vanaf de bestelling tot aan de levering !!

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!