Alles geleverd zoals afgesproken

Zeer snelle levering en fantastisch product

Het product tegen schimmel in mijn gras deed fantastisch zijn werk. Na 1 week was bijna alles verdwenen.

snel en correct

alles is gegaan volgens afsprak en kwaliteit graszaad is perfect.

Prima service en goede voorlichting over graszaad

Oo zich oké

Tijdelijke levering in een emmer, geen info over inhoudsmaat , hoidbawrheid etc

Goede service en top.kwaliteit

Snelle levering. Top

Best price/quality/service

I ordered SOS seeds and they came to my place as foreseen and amazingly packed, so that there could be no issue during delivery. I recommend !!!

Alles naar behoren.

/////

super

brandnetels weg.....eindelijk

Goed gazonzaad

Kiemt op 5 dagen

ok

snelle levering alles perfect tot volgent jaar gr. Bert

Erg goed

Goede service,snelle levering,goede prijskwaliteit verhouding.

Beste graszaad wat ik ook ooit heb gebruikt

Na veel verschillende graszaden en van verschillende merken te hebben gebruikt met wisselende resultaten. Ben ik nu erg tevreden met de Barenbrug - SOS Lawn Repair. Graszaad komt binnen een week op en wordt niet tot nauwelijks door vogels opgegeten. Het zaad geeft een vol dekkende grasmat in een korte tijd

Goed produkt goede orijs goede levering

Correct en snel.

Het juiste product op de afgesproken tijd.

Zeer goed.

Had een dubbele aankoop gedaan, via foutmelding. 2x graszaad aangekocht. Mail gestuurd alles uitgelegd. Mail antwoord met alle nodige documenten voor een retour. Dag nadien, na levering en terugsturen pakket. Het geld terug op rekening.

Negatief verzending

Eerder gemaild over bezorging bericht via track en tr. Voor code. Dit hrb ik niet ontvangen. De aaltjes lagen al bijna een hele dag in de brievenbus met warm weer. Brievenbus gelegen aan de straat kant. Thuisgekomen gevonden en verwerkt. Omdat Aaltjs gekoeld bewaard moet worden is de vraag of het gaat werken. Ik weet, voor mij niet onbekend, hoe ik met aaltjes om moet gaan. Ik denk dat de werking negatief is. Graag ontvang ik als vergoeding kosteloos nieuwe aaltjes dan wel met goede tr en tr. code Mvg.Daisy

mooi bedrijf die afspraken nakomt.

Ik heb vorige jaar een prachtige bouw laten zetten, een fietsenhok en overkapping met sedumdak. Tot in de punten verzorgd!

gewoon goed

netjes verpakt

Prima en snelle levering en zeer goede telefonische bereikbaarheid

Matig

De mollen trekken zich niks aan van de apparatuur helaas

Snelle en correcte levering

Is de eerste keer dat ik iets besteld heb en zou het direct terug doen

alles was ok

alles was ok

Op producten worden snel geleverd

Correct

Correcte levering

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!