Snelle levering en prettige klantenservice

Gazonontluchter

Het is een stevig product.Maar om er mee te werken zou het beetje zwaarder mogen zijn. Met een extra gewicht zou het nog beter in de grond gaan.

Great Service

Received all the grass products perfectly within time.

snelle levering en goede en duidelijke communicatie

de goede en snelle reactie van Loek geeft vertrouwen in de service en aanpak.

Zeer service gericht en klantvriendelijk

Ondanks problemen met leverings tijden. Proffesioneel contact en meteen hulpgericht en oplossings gericht. Heel fijn mijn gras ligt er mooi bij

GOEDE EN SNELLE VERWERKING

Ik heb snel mijn levering gehad en ben goed ingelicht geweest.

Goede prijs en snelle levering

Gewoon goed

Zeer snelle levering en professionele keuze

Een zeer grote keuze maar met een zeer professionele uitleg. De levering was super snel.

Alles correct en naar behoren afgehandeld !

Voor herhaling vatbaar.

Prima bestelproces

Makkelijk besteld en betaald en snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Vlotte afhandeling van de levering

perfect op tijd geleverd en prima product!

Perfect op tijd geleverd en prima product!

De kant en klaar haag is nog mooier dan ik dacht. Zeer vriendelijk en goed geholpen bij het bestelle

Zeer goed.

Perfecte aflevering

Zeer tevreden over de levering en de goederen zijn prima verpakt

Snelle en goed verpakte levering!

idem als boven!

Doeltreffend

De buxus struiken zijn alweer groen geworden sinds de behandeling met aaltjes in mei. De Buxus rups is uitgeroeid. Na vier maanden zullen we alweer de behandeling moeten uitvoeren, want er is een ingevoerde mot, die de struiken zijn thuis van gemaakt heeft. Ik spreek over een klein gedeelte van een 20 meter lange Buxus haag. Die aaltjes zijn duidelijk een economische manier om ongewenste insecten te bestrijden.

Ruime keuze , en snelle levering

Mijn order werd snel verzonden , had het al binnen 2 dagen binnen . Top.

Mauvaise commande recue

Colis reçu mais une fois ouvert ce n est pas ce que j ai commandé. A l intérieur se trouve la commande d une autre personne J ai téléphoné et envoyé un mail mais personne ne répond !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering en goede duidelijke website

Snelle levering en goede duidelijke website Waar een duidelijke beschrijving van artikelen wordt gegeven. Het graszaad zelf heb ik nog niet gebruikt dus daar kan ik nog geen beoordeling over geven.

Goed advies gekregen

Na 6 dagen bemesten en zaaien Kwam het gras al op We zien 1 groene waas onstaan Werd keurig terug gebeld toen telefoon niet was beantwoord toen ik voor advies belde Top

Vlotte service top

Vlotte service top

Zeer vlot, correct!

Bestellingen gaan altijd zeer vlot tot hier thuis. Bovendien krijg je nog duidelijke uitleg erbij via een folder. Top!

Snelle en korekte levering.

Daar kan ik tenminste nog producten bestellen zonder problemen

Super goede service.

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!