aaltjes kwamen niet gekoeld aan

volgens PostNl zou ik eerst de aaltjes op dinsdag 30 juli ontvangen en uiteindelijk ontving ik ze woensdag 31 juli, De aaltjes waren niet meer gekoeld. Waarschijnlijk te lang onderweg. Het is toch een aan aanzienlijk hoog bedrag euro 80. Ik vraag me toch af de aaltjes toch nog werkzaam zijn of maar een gedeelte werkzaam zijn,

Snel, goed advies en attent

Ik ben goed geholpen en heb pro-actief goed advies gekregen. Ook na de levering goede service.

Mijn bestelling werd 1 dag later reeds geleverd, ze was echter onvolledig (vandaar slechts 4 sterren). Ik heb dit via toen via mail gemeld en de dag daarop werd het ontbrekende item alsnog geleverd.

Snelle levering en top product.

uistekend

ik ben zeer tevreden wat een mooie vuurdoorn je kunt zien aan het pruduckt dat het met liefde door vaklui gemaakt is kon voor mij niet beter. Ik wil aan iedereen die bij mij komt en interessen heeft jullie bedrijf aanbevelen ook voor de snellen afhandeling een pluim .

snelle communicatie, klantvriendelijk, en goede service bij problemen

Makkelijk en snel te bereiken via email. Vlotte levering en goede verpakking via post. Klantvriendelijk en goede service bij problemen.

Vlotte levering

vlotte service en correcte levering. Goede producten

Supper

Altijd zeer snel geleverd!

Snel geleverd en scherpe prijs

Niet meer en niet minder, snel geleverd voor een scherpe prijs.

Snelle bezorging

Super snelle bezorging. Heel prettig.. Het gras wordt alweer groener. Duimen dat het goed gaat

zeer snelle levering!

Vanuit nederland naar belgie zeer snel geleverd!Ook de ruime keuze vind ik geweldig!

Bestelling is soepel verlopen

Materialen voor een compleet sedumdak besteld, prettige website en concurrerende prijzen. Omdat ik nog een vraag had het contact formulier ingevuld en keurig de dag erna teruggebeld geworden. Aangegeven in welke periode ik het geleverd wilde krijge m’n en volgens afspraak netjes voor de deur bezorgd. Inmiddels ligt het op het dak en ziet er goed uit!

Snel geleverd!

Product zoals omschreven en de volgende dag geleverd!

Klantvriendelijk , correcte omschrijving van product , met zorg verstuurd ,

24 uur te laat bezorgd

24 uur te laat bexorgd

Snelle bezorging.

Na het bestellen vrij snel contact voor het leveren. Binnen een week was alles binnen.

Na 1 maand wachten, mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Na een maand mijn bestelling nog niet ontvangen.

Snelle levering, perfecte communicatie en goede prijzen.

We hebben een sedumdak besteld en het is goede kwaliteit, licht van gewicht, mooi om te zien en zeer gemakkelijk te plaatsten. De communicatie met Gras&Groen verliep zeer prettig en de levering verliep snel en goed. Als ik nog eens zo'n klus doe dan bestel ik het zeker weer bij Gras&Groen!

Goed en duidelijk.

Mooie sedum en duidelijk en optijd geïnformeerd en geleverd. TOP!

Snelle levering in goede verpakking.

Mooie Sedum, grindzakken zitten onder de teerresten

Mooie Sedumcasettes waarbij de meeste goed gevuld zijn. Alles is handig verpakt op pallet en wordt voor de deur geleverd ook op moeilijk bereikbare plekken. De grindzakken zaten helaas onder de teer, hierdoor flinke vlekken in kleding en bij het afladen.

De bestelling is keurig afgeleverd

Werden op de hoogte gehouden wat aflevering betreft door middel van email.

Zeer vakkundig n behulpzaam

Erg vriendelijke en snelle reacties op de vragen over kant n klare Jasmijn heg. Inmiddels twee besteld.

Overzichtelijk, vriendelijk, goedkoop 3n nog eens zeer snel geleverd

Elke keer alles perfect, vriendelijke telefonisch advies.

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!