Goede transactie, goede prijs, snelle levering

Alles top

Prima product

Zeer snelle levering, mooie, stevige en transparante glazen.

fantastisch!

Al een paar keer besteld en super tevreden. En de service, helemaal top. Bestelling was door de post niet helemaal goed gegaan en ondertussen werd de bestelling opnieuw verzonden terwijl de originele bestelling retour ging naar glazenvankunststof.nl

Precies wat ik zocht

Geweldig. Na lang zoeken eindelijk de glazen gevonden die ik zocht

Mooie wijnglazen, en perfect en snel geleverd

Twee maal zes verschillende wijnglazen besteld, en snel en perfect geleverd. ben zeer tevreden

Super glazen

Als heel veel verschillende glazen gekocht blijven mooi en goede kwaliteit. Zo hebben we toch mooie glazen in de caravan en lichtgewicht.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed verpakt, keurige beschrijving over de behandeling om het product zolang mogelijk mooi te houden. Snelle levering.

Mooie producten en snelle levering

De betere onbreekbare glazen, snel bezorgd

Nuttig maar niet mooi. Dat is toch het beeld van onbreekbare glazen. De longdrink glazen hier gekocht zijn net iets minder kunststof-achtig, goed geprijsd en op tijd bezorgd.

mooi product

Mooi product en lijkt me heel degelijk. Vlugge levering

Glazen zijn van een uitstekende kwaliteit

Glazen besteld, binnen 24 uur in huis. keurig verpakt. Glazen zien er goed uit. Ik ga ze gebruiken op de camping.

Kwaliteit erg goed

Had niet verwacht dat de glazen er zo mooi uit zouden zien. Goed materiaal.

snelle service

produkt precies zoals op website aangegeven, snelle levering. Top

Snelle levering. Zeer goede kwaliteit ‘glazen’

Snelle levering. Zeer goede kwaliteit ‘glazen’

Snelle, nette levering

Snelle, nette levering, Ga zo door!

Geweldige service!

De shop is erg duidelijk en transparant. Ik ben ook erg blij met hun service en hoe snel ze het aanpakken :)

Snel levering, goede kwaliteit

Snel levering, goede kwaliteit

Goed verpakt, snel geleverd

Mooie glazen, zien er sterk uit...afwachten op krasbestendigheid, nog niet gebruikt

Snel, gemakkelijk, efficiënt en kwaliteit

Super tevreden met de producten. Uitermate geschikt te gebruiken in ons theater ( Noordteater Antwerpen) voor de acteurs op de scene, geen gevaar voor brekende glazen, ze zien er gewoon écht glas uit. Tis duurzaam dus, mooi product. snel besteld en snel geleverd, blij dus

Supersnel binnen

Besteld en de volgende dag binnen en ze zijn echt top, had de wijnglazen 22,5 cl.

Prima glazen voor buiten!

Perfect !

Zeer mooie plastieken glazen ontvangen, nauwelijks te onderscheiden van echte glazen. Ideaal voor gebruik tijdens onze boottochten. Zorgvuldig verpakt en zeer snel geleverd.

We zijn tevreden

Glazen dienen om in de camper te gebruiken.

heel fijne glazen

De glazen zijn heel handig in gebruik op vakantie

Aanrader!

Longdrink glazen besteld. Super snel geleverd en alles in goede staat. Prima communicatie. Aanrader!

Huygensweg 13

5482 TH schijndel