Bij de betaling on line ging het voor het voorschot telkens vlot, maar bij de afrekening niet

Voor de betaling van het saldo had ik graag de mogelijkheid gezien om mijn goldcard te gebruiken. Dat kon wel voor de betaling van de voorschotten van de 2 geboekte reizen.

Tot nu goed

Tot nu goed

Schitterend

Prima dienstverlening, vlot, correct, hulpvaardig en transparant

Goede service.

Prijs kwaliteit ook goed.

snelle reactie

volgende dag al de papieren

is top

alls is goed gegaan

altijd een voordelige prijs

nooit problemen gehad al 12 jaar lang

Al jaren goed en voordelig!! Je word goed geholpen

Boek al jaren bij Lavida!!! Vriendelijk personeel, En vertrouwd!! Nooit boekingskosten!!!! Goede prijs!! Puntensysteem korting!!! Wij zijn tevreden!!!!!

Boek regelmatig bij Lavida Travel en raadt het iedereen aan!!!

Goed geregeld, ook nog wat korting

Vakantie naar Kos geboekt, communicatie is redelijk vlot, reserveringsnr direct bekend, dus ook bruikbaar in de app van corendon in dit geval. Binnen 2 dagen reactie op mijn vraag over de terugreis doe via Tranavia gaat, dus ok. Vriendelijke toon. Website is tegenwoordig goed geregeld. In het verleden was het niet goed gekoppeld, nu wel.

Geweldig online reisbureau !!

Ik boek mijn vakanties het liefste bij Lavida Travel: fijne website, zij zijn goed bereikbaar per telefoon, vriendelijke medewerkers, hulpvaardig, doen wat ze beloven en er is perfecte communicatie en informatie per e-mail. Vaak liggen hun prijzen nét even onder de prijs op de sites van de touroperators. Ėn je krijgt bij elke boeking vakantietegoed, dat niet - zoals bij veel organisaties - maar kort geldig is, maar dat lang geldig blijft.

Boek al jaren bij Lavida vanwege goede service en gunstige prijzen. En altijd bereikbaar als je ze nodig hebt.

Zeer tevreden over lavida travel

We hebben hier onze vakantie geboekt voor 27 mei 2025 naar Turkije naar Crystal deluxe resort en spa we vonden het een goed prijs zeer tevreden hoe alles is verlopen vanaf de boeking tot nu toe

Goed internetreisbureau waar je ook telefonisch goed geholpen wordt.

Tot nu toe steeds goede ervaringen gehad bij LavidaTravel. Reeds diverse keren via Lavida Travel een reis geboekt. Leuke kortingen en altijd bij vragen goed geholpen. Duidelijke website.

Eenvoudig website. Vriendelijk.

Prettige online reisorganisatie, met persoonlijke touch

Fijne online reisorganisatie, met prettige zoekfuncties. Persoonlijk contact: snelle reactie met een vriendelijke toon.

Vriendelijke en goede service.

Goed telefonisch of online bereikbaar. Bij vragen staan ze je altijd te woord en behulpzaam. En altijd leuk dat je een reistegoed opbouw, zodat je die bij een volgende vakantie kan inleveren.

Tevreden

Alles mooi en netjes gegaan. Fijne reisbureau. Fijne service

Lavida blijf top

Van A tot Z een van de beste,ook voor boekingen van uit België. Mooie aanbod en zeer competieve prijzen.

Altijd de juiste service

Wij boeken al jaren onze vakantie via Petra Zwart eerst bij D-reizen en later bij Lavida Travel. Altijd eerlijk advies en goede service.

Voor de 1ste keer geboekt bij Lavidatravel. Puur toeval, ik was op zoek naar een reisaanbieder van een hotel dat ik graag wou boeken. Zeer duidelijke site, informatie is uitstekend. Chat werkt prima! Zijn goed telefonisch bereikbaar, vragen worden uitstekend beantwoord. App is zeer pluspunt, je boeking en alle reisbescheiden staan daar opgeslagen. Zeer verrast dat tijdens de boeking een korting werd gegeven die ik meteen heb ingezet. De prijs van de reis en het aanbod van vliegvelden en zeker het grote aanbod van reisorganisaties die jullie hebben, maakt het zeer aantrekkelijk om bij jullie een reis te boeken!

Uitsekende website, goede service en voordelig

Ik heb het boeken bij Lavida Travel als zeer goed ervaren. Het is een duidelijke website, ook de chatfucntie werkt goed en snel. De prijzen zijn ook aanzienlijk lager dan bij andere touroperators voor hetzelfde resort. Vandaar mijn 5 sterren. Ik ga hier zeker weer boeken.

Wederom top geholpen

We boeken vaker via lavida travel en altijd worden we goed geholpen. Er word mee gedacht en voor ons uitgezocht. Geholpen bij vragen ook als we geboekt hebben en daarna nog vragen.

Super tevreden met Lavida Travel

Helemaal tevreden met Lavida Travel Vriendelijk personeel Meedenkend personeel Snelle service

Goed reisbureau

Ik heb net mijn eeste boeking gedaan bij Lavida, maar tot nu toe heel tevreden. Na een foutje van mijn kant kon ik Lavida mekkelijk bereiken, en de issue werd snel opgelost.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!