Al jaren goed.

Deze keer telefonisch een boeking gemaakt, omdat we nu met 6 personen op vakantie gaan en een kortingsactie was van TUI. Prettig contact met een medewerkster en dacht goed mee.

behulpzaam

Zijn telefonisch snel te bereiken en erg behulpzaam. Lavida is eigenlijk altijd wel iets goedkoper dan de aanbieder.

mijn reisbureau

zijn makkelijk te bereiken per mail en telefonisch . helpen ook meteen als het moet

Heel klantvriendelijk

Onze gegevens zijn bekend bij Lavida, daardoor is een reis snel geboekt en dit gebeurt altijd op een hele klantvriendelijke manier. Tevens bouw je per geboekte reis weer een tegoed op.

Volledig overzicht met alle kosten

Ook snelle bereikbaar via telefoon

makkelijk , goed geregeld en betaalbaar

al diverse keren geboekt via lavida travel altijd goed geregeld

Wij boeken graag bij Lavida Travel, vriendelijke en behulpzame medewerkers

Leuk persoonlijk contact, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ook fijn dat je geen boekingskosten betaald en een persoonlijk tegoed krijgt, mooi meegenomen!

Helemaal TOP

Toegankelijke, duidelijke website. Alle benodigde informatie met enkele clicken voorhanden.

Zoals het ook kan

Vakantie naar Lanzarote geboekt. Overzichtelijke site met verassende prijzen. Helaas zat er een foutje in de bagage bij de bevestiging. Dit is de zelfde dag nog opgelost. Ook hebben we nadien nog een dag toegevoegd aan de vakantie. Dit was ook snel geregeld. Het is gewoon bizar hoe snel de ondersteuning is. Helaas moeten we 10 maand wachten, maar de voorbereiding was super goed geregeld via Lavida.

Overzichtelijk

Het is een gemakkelijke website met handige keuzes en je ziet direct de goeie prijzen van de verschillende reisbureaus en vanaf een heleboel vliegvelden

Goede ervaringen met Lavida.

Vriendelijke medewerksters die met je mee willen denken. Top!

Gewoon top bij een vraag binnen 5 minuten antwoord.

Boeken is eenvoudig en duidelijk op de site. Prijs maakt een leuke vakantiereis compleet.

Fantastisch!

Ik boek al jaren bij Lavida Travel, de prijs ligt altijd wat lager dan bij de reisorganisaties, zijn telefonisch altijd goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers die je echt helpen, en altijd weer een extraatje voor je volgende reis! Als ik dan op vakantie ben prijs ik jullie altijd aan bij de andere vakantiegangers.

Gewoon Goed

duidelijke en eerlijke info, gebruiksvriendelijke site.

Al jaren boeken wij hier, altijd goedkoper als rechtstreeks bij touroperator. En service is ook top.

Altijd prima bij tjingo

Ondanks dat alles niet vlekkeloos verliep toch tevreden tot nu toe.

Prima vriendelijk reisburio

Als ik contact heb met LavidaTravel voel ik me altijd serieus genomen. Ze doen veel moeite voor je om je wensen te verwezenlijken. Ze zijn altijd vriendelijk en ook de prijzen zijn acceptabel. In ieder geval zeker niet duurder dan een rechtstreekse boeking bij de maatschappij zelf. Ik kom er graag weer terug.

Niet twijfelen, hier boeken

Goede service, makkelijk bereikbaar, beloftes worden nagekomen. Problemen met vluchtvertraging, ze helpen met alles! Dus ik zou zeggen: gewoon boeken bij Lavida

Goed reisbureau

Normaal nooit problemen gehad bij dit goede reisbureau. Alleen bij deze boeking ging er iets fout waardoor ik 60€ teveel heb betaald . Dit kon niet recht gezet worden. Boeking 5 minuten daarvoor gedaan. Desondanks zal ik dit reisbureau van harte aanbevelen.

Goed reisbureau

Altijd fijn om weer te boeken bij jullie

Uistekende snel en duidelijk

Het was makkelijk om te boeken en na het boeken had ik nog een vraag lavida is super goed te bereiken en werd heel goed geholpen.

Gelukkige klanten komen steeds terug

Goedkoper als op een ander

Snelle offerte, snelle boeking

Steeds snel de offerte op de mail, helaas bij boeken viel de reis toch duurder uit dan de offerte, daarom geen 5*, maar 4*.

Boek er al jaren met korting wel zo fijn alles is al zo duur.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!