Altijd behulpzaam

Als er iets niet via het web kan kun je altijd mailen met je vraag. Heel snel een reactie met oplossing

Mooie site

Heel gemakkelijk om daar een vakantie te boeken

Helemaal Top

Snelle afhandeling, duidelijk verhaal en meedenkend. Goed geholpen door Julia.....

Jarenlange tevredenheid

Gebruik LaVida al jaren om online mijn vakanties te boeken en ben meer dan tevreden over hoe gebruiksvriendelijk hun site is. Ook het persoonlijke contact met de klantenservice heb ik als positief ervaren.

Helemaal fantastisch

Uitstekend geregeld en nemen direct actie indien nodig.

Ideaal, online boeken. Mocht je toch een vraag hebben dan bel je even. Zonder in de wachtlijst gezet te worden krijg je direct antwoord op je vraag.

Goede ervaring 2e reis geboekt

Goede website en goede service

Wij boeken regelmatig via Lavida Travel. Goede website, hele goede service zowel telefonisch als via email. Een heel goed internet reisbureau!

Goede service ,ook bij de klantendienst

Ik ben heel tevreden ,mijn vraag werd door de klantendienst direct geholpen.

Goede service en Goede prijzen

Uitstekend reisbureau, boek hier al jaren

Prima reisbureau, zowel via telefoon als via mail goed bereikbaar. Goede prijzen t.o.v. andere reisbureaus. Goede medewerkers, krijgt duidelijke antwoorden op vragen. Heb onlangs weer een reis geboekt bij hen.

Al jaren een zeer tevreden klant

Betrouwbaar, behulpzaam, meedenkend en klantvriendelijk Dit zijn voor mij, naast de goede prijzen en altijd snel reageren en doen wat ze zeggen, zaken waarom ik bij Lavida onze reizen boek

Fijne persoonlijke reisbureau

Heel erg fijn geholpen

Uitstekend!!

Tot in de laatste puntjes alles geregeld, zoals wij dat willen. Alles wordt netjes voor je uitgezocht zoals jij het wilt en samengesteld voor jouw gezelschap. Fantastisch.

Lavida goede service vriendelijk

Altijd geduldig en goed op de hoogte van wat een klant wenst

super service

vriendelijk geholpen , erg behulpzaam en uiteinelijk vakantie geboekt. zeker aan te raden aan vrienden / familie Alleen koffers vindt ik erg duur 105 euro per stuk en dan nog betalen voor de stoelen in het vliegtuig 25 p/p voor retour

Zoals gewend goede ervaring

Al jaren boeken wij onze vakantie bij Lavida dit tot volle tevredenheid

Lavida heeft alles.voor.mij uitgezocht. Prima service, prima prijs. Echt top

Дуже зручно

Dit is niet de eerste keer dat ik hier een vakantie boek. Ik vind het menu erg leuk en alle opties zijn duidelijk. De vakantie was geweldig, het hotel ligt aan de kust, het eten is heerlijk. Er was één minpuntje toen we teruggingen, het systeem gaf ons zitplaatsen in het vliegtuig, niet samen met mijn kinderen (2 jaar en 7 jaar oud). Ik vroeg het meisje bij het inchecken om ons samen kaartjes te geven, maar ze reageerde niet, daarna vroeg ik het aan de medewerker voordat ik aan boord ging, ze leek de informatie over te dragen aan het vliegtuig, maar er veranderde niets, toen stapten we het vliegtuig in en ik vertelde het dit tegen de stewardess, waarop ze antwoordde: 'Ga op deze plaatsen staan ​​zoals ze zijn' en dan zullen we jullie verenigen, maar ook hier was er geen wonder. We vlogen op verschillende rijen en stoelen , het was stress en een beproeving voor mij en de kinderen.

Uitstekend reisbureau

Snelle en correcte afhandeling van onze reis.

Betrouwbare boeking goede service

Vakantie geboekt, als extra cadeau een handbagage koffer ontvangen! Bij vragen krijg je snel telefonisch antwoord. Prima geregeld allemaal, dus zeker aan te bevelen.

Duidelijk en makkelijk

Betreft alleen de boeking, het gaat om een specifiek vakantie plek, nergens meer te boeken. Via de hotels in de betreffende plaats gezocht en bij Lavida Travel uitgekomen dus een een heel fijn gevoel. Van af nu eerst bij Lavida Trafel kijken.

Alles prima en makkelijk geregeld

Mooie prijzen goede service makkelijke app

Altijd goed en vriendelijk al 12 jaar klant

Lavida heeft een zeer goede service, en is altijd scherp geprijsd. Fijn loyaliteit systeem ook!

Boek graag bij Lavida Travel

Nooit problemen met boeken, krijg altijd snel mijn Boekingsbevestiging en het allerbelangrijkste Lavida Travel is altijd goed bereikbaar in tegenstelling tot andere reisbureaus.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!