Prima voor een goede prijs

Snel een mooie vakantie gevonden voor een goede prijs!

UITSTEKEND

Heel goede oplossing bij een probleem waar enkele andere touroperators niet uit kwamen.

Goede persoonlijke hulp, maar site kan beter

De vriendelijkheid en de persoonlijke hulp via telefoon, chat en mail is super! Dat maakt dat je graag wil boeken bij Lavida. De site zou wat mij betreft verbeterd mogen worden. Ik mis enkele keuzemogelijkheden, en hij werkt niet altijd optimaal. (Dat was eerst echter wel het het geval)

Lavida travel is top

Je wordt goed geholpen

Klantvriendelijk

Onze ervaringen met Lavida/Reas zijn prima. Als wij onze wensen kenbaar maken krijgen wij voldoende offertes om uitbte kiezen. Wij hebben het reisbureau dan ook al meerdere malen bij anderen aanbevolen. Klein puntje: verduidelijk de situatie Reas c.q. Lavida richting de klanten. Als ik boek bij Reas krijg ik reisdocumenten met het logo van Lavida. Dat is verwarrend bij de klant.

Voor het eerst naar Curacao. Accommodatie voldoet volledig aan mijn verwachting. Prima restaurant op het resort met redelijke prijzen. In de nacht heerlijk rustig.

Gemakkelijk geboekt

Handige navigatie website, duidelijke info mbt details v d reis

Ze bieden goede hulp en denken mee.

Vlotte hulp.

Geweldig geholpen

Op ervaring en advies van een eerdere keer wederom geboekt. Een hotel wat speciaal voor ons gevonden is nu voor de tweede boeking. Yes we love lavida travel.

Goede service altijd goede prijs. Dik tevreden.

Duidelijke site met genoeg variatie

Lavida is mij al jaren bekend. Het is een fijne en overzichtelijke site met veel hotels, appartementen enzv. met goede prijzen. Ook duidelijke beschrijving van de directe omgeving bij de locaties. Heb je bij ze geboekt dan krijg je op je volgende boeking bij Lavida een korting in de vorm van een tegoed. Dat maakt het nog eens extra leuk. Ook de service is uitstekend. Kortom: boek een reis bij Lavida Travel, daar krijg je geen spijt van!

Zo gepiept!!

Makkelijk en duidelijk, als je nog iets aanvullends wil weten dan bel je even Er wordt altijd opgenomen en geen vele wachtenden voor je. Mooi meegenomen dat je met elke geboekte vakantie 25 bonus opbouwt voor je volgende reis.

Al jaren heel goed bij lavida travel. Mijn complimenten.

Heel behulpzaam. Gelijk reactie terug op vraag om rolstoel formulier. Hoefde het niet zelf te regelen.

Betrouwbaar en goedkoopste

Mijn ervaring is dat zij de goedkoopste zijn en ze zijn ook makkelijk bereikbaar.

Alles naar wens.

Ze geven je altijd goed advies en staan meteen voor je klaar

uitstekende informatie en kostenplaatje

Was verrast de eerste keer over de reisbescheiden en vandaar dat ik dit jaar weer van uw dienst gebruik maak.

Bij hef boeken van de reis denken ze met je mee, dat is heel fijn

Duidelijk en klantvriendelijk

Vriendelijk duidelijk

Betrouwbaar en meedenkend

Geen vraag is te gek, en ze zoeken altijd naar een oplossing.

Perfect geregeld

Hele goede service en begeleiding.

Alles was goed geregeld.

Gied

Duidelijke site

Pas een reis geboekt via de site naar Curaçao. We kregen een telefoontje om de boeking nog door te nemen. Bevestiging en uitleg correct. De tweede keer geboekt en zeker niet de laatste keer.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!